Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Beko DPU 7360 X

8,5 Lees 49 reviews

Vergelijkbare producten

AEG T66771NIH

Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
66 dB
Energiekosten per jaar
48,53 euro
AEG T66771NIH
8,6 (10)

AEG T65771NIH1

Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
66 dB
Energiekosten per jaar
48,53 euro
AEG T65771NIH1
8,3 (8)

AEG T75380DAH

Uitvoering
warmtepompdroger
Energieklasse
A+ (new)
Geluidsniveau
66 dB
AEG T75380DAH

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 49 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

aamahabier 07-04-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Het merk BEKO was mij vaag bekend en nu weet ik waarom ik heb dit merk heel vaak gezien in Turkije (ben heel vaak in Turkije op vakantie!) en het is ook afkomstig uit Turkije. Niks op aan te merken, ik ben tot nu toe zeer tevreden over het product. Na 22 jaar een afvoerdroger van Whirlpool te hebben gehad ben ik zeer benieuwd naar het energieverbruik aan het einde van het jaar. Het is een A+. Verder is de bediening van de wasdroger(wel eerst het boekje even doorlezen)in principe makkelijk. Ik kwam van een droger waar alleen een draaiknop aan zat en meer niet ik kon alleen de tijd regelen en meer niet. Maar het droog resultaat is ook goed. Je moet alleen je juiste programma zien te vinden, en dit kost even tijd maar dan is het ook goed. De filters zijn makkelijk te reinigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
houwerzijl 06-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De droger is zeer eenvoudig te bedienen. De mogelijkheden zijn legio.
Het geluid is zeer acceptabel, zeker als hij niet in de onmiddellijke leefomgeving staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Hobens 28-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb deze droger nu enkele dagen in bezit. Tot nu toe zijn de droog resultaten prima. Doordat de droger niet zo warm wordt, kan deze makkelijk in een kleine ruimte staan zonder al te veel ventilatie.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Henriettepaashaas 28-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prima droger voor een prima prijs en ook nog eens 5 jaar garantie! Waarom duurder als het ook goedkoper kan voor dezelfde kwaliteit?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
TruusT 27-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mede door de goede recensies in de consumentengids en ook op advies van de elektrohandelaar mijn keus laten vallen op deze warmtepompdroger. Ondanks dat ik de droger maar enkele dagen in mijn bezit heb ben ik een tevreden gebruiker.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
sUus0512 27-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

5,6
De was is niet droog en de droger maakt veel lawaai.
Er is al een monteur geweest maar ook hij kon het probleem niet oplossen.
Wij zijn dus ook niet tevreden over deze droger.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
rook62 27-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Bij All white center gekocht en zeer snel geleverd.Ik heb al gebruikt doet prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
E.van Dijk 27-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Na het lezen van goede beoordelingen en op aanraden van de verkoper deze droger gekocht. Droogt goed en is makkelijk in gebruik met veel mogelijkheden. Maakt minder lawaai dan mijn vorige droger en ziet er goed uit in mijn keuken. Kortom zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
EllesvdA 26-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Ik vind het een zeer nette en fijne droger (warmtepomp). Makkelijk en duidelijk in gebruik, maakt zeer weinig geluid en dat allemaal voor een kleine prijs, veel waar voor je geld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Bosland 24-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ik vond het erg prettig dat er een lampje in de droger zit. Op deze manier kun je goed zien of de trommel helemaal leeg is. Ons was verteld dat dit alleen bij duurde drogers het geval was, maar gelukkig zit het ook in de Beko.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
limburg.49 23-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Het apparaat heeft een mooie vorm en past heel goed bij de andere apparaten. Wij hebben deze gekozen om de makkelijke bediening, de energiezuinigheid en de grootte. We gebruiken hem pas een paar dagen en ik ben er zeer tevreden over. Ik heb nog niet alle programma-onderdelen gebruikt, maar de programma's die ik tot nu heb gebruikt zijn goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Roswitha12 23-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,4
We hebben de warmtepompdroger 3 weken in bezit en we zijn tot nog toe erg tevreden. De machine ziet er goed uit, het droogresultaat is ook prima, is redelijk stil en is energiezuinig. Echter wordt de ruimte waarin hij staat behoorlijk warm (kleine ruimte). Verder top machine.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
sjeuf01 12-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Wij zijn blij wij hebben er een Beko bij.

na veel gesukkel met de vorige droger hebben we besloten om een Beko warmtepompdroger aan te schaffen.
mooie grote trommel , grote deuropening. Verschillende droogprogramm's
De condensopvangbak bovenaan is geen probleem, hij staat zelfs op de wasmachine
maakt niet veel geluid . Zoemer is goed te horen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
advankraaij 11-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
goede en zuinige droogtrommel in een goede prijsklasse. bijna geluidloos en geeft weinig warmte af in vertrek.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
nelrin 10-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
duidelijke gebruiksaanwijzing,droogt erg goed en laag geluids niveau.
Was kreukt niet erg ,kortom een goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Natalie34 10-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Zeer tevreden van deze warmte pomp droogkast. In vergelijking met een afvoer droogkast is het even wennen dat de was niet meer warm aanvoelt als je hem uit de droogkast haalt.
Maar na enkele weken in gebruik en na de verschillende programma's getest te hebben ben ik zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hauman 06-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
na de eerste week ben ik zeer tevreden over het resultaat van de droger.de was is droog en het digitaal scherm is gemakkelijk in gebruik kortom de perfecte machine en dat voor voor deze prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
jlaakl14 03-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Dit is een warmtepomp droger , zeer goede afwerking , geruisloos .droogt perfekt en een zeer goede prijs .
Veel mogelijkheden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Droger2014 01-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Wij hebben gekozen voor een Beko warmtepompdroger, omdat de machine zuinig in verbruik is en de 5 jaar garantie. Wij hebben hem nu 2 weken in gebruik en de ene was is droog en de andere niet helemaal. Aangezien wij geen droger zijn gewend is het even zoeken hoe we het precies moeten instellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
a.almijdad 01-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
ik heb een paar dagen geleden besteld heel mooi wasdroger snel kelding zijn droog met 5 jaar garantie volgens mij prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews