Siemens BI 630 CNS 1 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel Koopsweg 02-07-2018

Enorm handig

Algemene score

8,0
Levert veel gebruik gemak op, ideaal om gerechten warm te houden bij etentjes, of voor het serveren van een perfecte biefstuk. Ook handig om eten op temperatuur te houden als iemand weer eens te laat voor het eten is
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joyce 11-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

handig om maaltijden warm te houden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heel handig in gebruik dmv een simpele draaiknop.
ideaal om maaltijden warm te houden of van koude gerechten net de 'kou' eraf te halen.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • push to open

Minpunten

  • geen temperatuur aanduiding
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1

Reageer

Karin Kroes 29-11-2017

Wat een gemak!

Algemene score

10,0
Even lekker serveren op warme borden of iets snel ontdooien omdat je vergeten had iets uit de vriezer te leggen. Ideaal!
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

AS60 15-11-2017

Mooi

Algemene score

8,0
Sorry kan nog geen beoordeling geven, moet ik nog gaan ondervinden
en de registratie vind ik erg omslachtig
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

elmarkou 07-09-2017

Prima warmhoudlade

Algemene score

8,0
Handige warmhoudlade. Wij gebruiken hem voornamelijk voor borden en espresso kopjes. Maar mocht het voorkomen kan hij voor genoeg andere dingen gebruikt worden. Doet wat het moet doen en ziet er erg mooi uit.
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ad_te_L 05-09-2017

Warmhoudlade: erg praktisch

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden met deze warmhoudlade.
Positieve punten:
- Snel warm
- Handig om borden voor te verwarmen
- Briljant om vlees tot rust te laten komen en na te garen (mals).
- Slow cooking mogelijk (nog niet geprobeerd, maar staat wel op to-do lijst)
- Mooi design en neemt geen extra ruimte in doot plaatsing onder de oven.
Verbeterpunten:
- Indicator of de lade op temperatuur is
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

philipvm 12-05-2017

Zeer prettig eenvoudig

Algemene score

8,0
Bediening is zeer eenvoudig ; gewoon 4 standen: klip en klaar.
Het is ook een ruime machine voor veel borden of schalen
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

DorisDay 08-05-2017

Warmhoudlade

Algemene score

8,0
Warmhoudlade die de kopjes/bekers heerlijk opwarmt. Ook de borden kunnen hier perfect in opgewarmd worden. Kortom een aanrader!
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

H. Krabshuis 23-02-2017
  • Product paar weken in bezit

warm bord

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie aanvulling in de keuken om de magnetron en oven in één geheel door te laten lopen. Je maaltijd op een warm bord blijft langer warm en dat merk je.

Pluspunten

  • design
  • bediening
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1

Reageer

Jeroen 27-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Slow Cooking in de warmhoudlade!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We dachten dat dit een echt luxe product was eigenlijk, maar het is net een kokendwaterkraan, als je die eenmaal hebt, kan je niet zonder. Ook dit product al onmisbaar. Kopjes, borden, warm houden van gerechten, maar ook dus bereiden van gerechten. Ik was aangenaam verrast.

Pluspunten

  • schalen en borden heerlijk warm
  • ook gerechten klaarmaken
  • kopjes kunnen er altijd in staan

Minpunten

  • opwarmen duurt even
  • altijd aan is handig, maar kost iets
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1

Reageer

Ramses 26-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Nu nóg fijner tafelen!

Algemene score

8,0
In het begin vond ik het een nogal decadent idee om zelfs je borden voor te verwarmen. Maar al snel ontdekten we dat daarop ook al eten kan liggen als ineens de telefoon of de deurbel gaat, terwijl je nét het eten had opgediend.
Onze warmhoudlade bevalt echt steeds beter, en het is al snel routine geworden om het dagelijkse kookfeest in onze nieuwe keuken te beginnen met de borden in de lade te zetten.
Ik wil niet meer zonder! :)

Pluspunten

  • makkelijk
  • schone uitstraling
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1

Reageer

Hysteria0031 21-11-2016

Handig apparaat

Algemene score

8,0
Design is schitterend in combinatie met een kleine oven. Apparaat werkt naar behoren. Borden worden goed warm echter moet je hier wel de tijd voor nemen. Ik gebruik dit apparaat ook om bijvoorbeeld gebakken vlees te laten rusten, deze blijft dan mooi op temperatuur en gaarheid. Je kan er ook mee bakken, zoals rosbief, maar daar heb ik nog geen ervaring mee. Schoonmaken gaat in een hand omdraai.
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Vince 30-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Warmte borden of koffiekopjes

Algemene score

8,0
De Siemens Warmhoudlade doet wat hij moet doen en ziet er in combinatie met de overige studioline apparaten strak uit.
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1

Reageer

Jack65 12-07-2016

lade past als een geheel bij de oven

Algemene score

8,0
In combinatie met de oven en als losse verwarmer een echte aanwinst. Ook voor garen van vis of andere producten op lage temperatuur.
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nicoline 21-06-2016

Leuk extra gemak bij nieuwe keuken

Algemene score

10,0
Fijn om klaargemaakte maaltijden warm te houden zonder uitdrogen en zonder verder te garen. meerdere tosti's kun je klaarmaken en dan een grote groep tegelijk de tosti's geven bijvoorbeeld. Borden en schalen warmen. Echt super fijn om bij onze nieuwe keuken erbij te hebben.
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

bert bovens 08-06-2016

Koele warmhoudlade

Algemene score

10,0
Heel mooi, heel functioneel apparaat. Doet wat de brochure vertelt. Zeer zeker de moeite waarde om in overweging te nemen als je een warmhoudlade wilt aanschaffen
Koel = Cool
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RDEB 08-05-2016

Goed en degelijk toestel

Algemene score

8,0
Vanaf de eerste dag na aanschaf gebruikt. De borden zijn goed voorverwarmd. Voortaan geen koud eten meer voor ons
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

edwardkok 17-04-2016

Warmhoudlade

Algemene score

6,0
Deze lade hebben wij alleen nodig i.c.m. combi magnetron om dezelfde inbouwhoogte aan te houden met stoomoven. Aangezien geen los frontje voor inbouwkeuken los verkrijgbaar is. Wel handig natuurlijk om borden op te kunnen warmen bij maaltijden waar je veel aandacht hebt besteed. Wij gebruiken hem soms ook voor verwarmen espressokopjes,
Geschreven voor: Siemens BI 630 CNS 1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer