Siemens BI630CNS1 - Reviews

Specificaties
Type/soort
Keukenopberglades
Kleur(en)
zwart
Hoogte
14,00 cm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens BI630CNS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mireille Ermans 26-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BI630CNS1

Algemene score

10,0
Superhandige warmhoudlades; ik houd er het eten warm voor als de kinderen sporten zijn; smelt er chocolade mee, laat gist rijzen etc.

Reageer

Arjan 16-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

meerdere functies en redelijk zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BI630CNS1

Algemene score

8,0
De warmhoudlade heeft naast de stand voor het verwarmen van borden ook de mogelijkheden voor het warm houden van dranken en gerechten, ontdooien van gerechten het laten rijzen van deeg en het langzaam laten garen van bv vlees. Een aangename veelzijdigheid waar we aanvankelijk geen rekening mee gehouden hadden. Verder een stijvol ontwerp dat een mooi geheel vormt icm de oven en de stoomoven uit dezelfde serie

Pluspunten

  • onopvallend
  • veelzijdig
  • zuinig in gebruik

Reageer

Astrid 29-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Dure keuken met een lade die niet werkt.

Geschreven voor: Siemens BI630CNS1

Algemene score

3,0
Wij hebben voor de Siemens warmhoudlade gekozen naast de siemens oven en vaatwasser. Het design is fraai en strak. De bediening eenvoudig en handig alleen jammer dat er geen temperatuur knop op zit. Helaas is onze warmhoudlade vanaf dag 1 een probleem: hij warmt niet echt goed op. 80 graden haalt hij niet en ik kan hem niet voor slowcooking gebruiken. De borden worden wel warm maar niet afdoende op stand 4. Het grootste probleem is dat de lade om de haverklap een knipperlicht geeft en dus niet meer verwarmt. Meerdere keren is het contact nagekeken. Hiervoor is al paar keer monteur voor gekomen maar het euvel blijft terugkomen dus ik heb er totaal niets aan. Mijn garantie is verlopen dus nu kost het me nog meer geld.

Pluspunten

  • uitstraling, design

Minpunten

  • geen temp. aanduiding
Wilbert 19-06-2020

Er zit twee jaar garantie op het product en u geeft aan vanaf dag 1 een probleem te hebben. Nu is uw garantie verlopen en kost het nog meer geld? Wat heeft u in die twee jaar dan gedaan?

Reageer

Joyce 11-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

handig om maaltijden warm te houden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BI630CNS1

Algemene score

9,0
heel handig in gebruik dmv een simpele draaiknop.
ideaal om maaltijden warm te houden of van koude gerechten net de 'kou' eraf te halen.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • push to open

Minpunten

  • geen temperatuur aanduiding

Reageer

H. Krabshuis 23-02-2017
  • Product paar weken in bezit

warm bord

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BI630CNS1

Algemene score

10,0
Mooie aanvulling in de keuken om de magnetron en oven in één geheel door te laten lopen. Je maaltijd op een warm bord blijft langer warm en dat merk je.

Pluspunten

  • design
  • bediening

Reageer

Jeroen 27-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Slow Cooking in de warmhoudlade!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BI630CNS1

Algemene score

8,0
We dachten dat dit een echt luxe product was eigenlijk, maar het is net een kokendwaterkraan, als je die eenmaal hebt, kan je niet zonder. Ook dit product al onmisbaar. Kopjes, borden, warm houden van gerechten, maar ook dus bereiden van gerechten. Ik was aangenaam verrast.

Pluspunten

  • schalen en borden heerlijk warm
  • ook gerechten klaarmaken
  • kopjes kunnen er altijd in staan

Minpunten

  • opwarmen duurt even
  • altijd aan is handig, maar kost iets

Reageer

Ramses 26-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Nu nóg fijner tafelen!

Geschreven voor: Siemens BI630CNS1

Algemene score

8,0
In het begin vond ik het een nogal decadent idee om zelfs je borden voor te verwarmen. Maar al snel ontdekten we dat daarop ook al eten kan liggen als ineens de telefoon of de deurbel gaat, terwijl je nét het eten had opgediend.
Onze warmhoudlade bevalt echt steeds beter, en het is al snel routine geworden om het dagelijkse kookfeest in onze nieuwe keuken te beginnen met de borden in de lade te zetten.
Ik wil niet meer zonder! :)

Pluspunten

  • makkelijk
  • schone uitstraling

Reageer

Vince 30-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Warmte borden of koffiekopjes

Geschreven voor: Siemens BI630CNS1

Algemene score

8,0
De Siemens Warmhoudlade doet wat hij moet doen en ziet er in combinatie met de overige studioline apparaten strak uit.

Reageer