Liebherr GNP2713-23 - Reviews

Best Reviewed mei 2020 Liebherr GNP2713-23
Best Reviewed - mei 2020
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
221 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP2713-23 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marielle 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieser

Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Ik heb me laten adviseren door de verkoper. Mijn vrieser ging plots stuk bij een buiten temperatuur van 32 graden;HELP !!!!! Ik ben keurig geholpen, de vriezer was niet direct thuis te bezorgen en daarom kreeg ik de service aangeboden van Tummers om al mijn diepvries inhoud naar de winkel te brengen; daar heeft het 2 dagen in de vriezer mogen zitten tot mijn nieuwe vriezer keurig geleverd werd.
DAT NOEM IK DE KLANT NAAR TEVREDENHEID HELPEN. Dankjewel hiervoor.

Pluspunten

  • no frost, eindelijk geen vriezer meer ontdooien
  • compact
  • doorzichtige lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty Peters 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare vrieskast bestaande uit 7 lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Deze vrieskast is praktisch, zuinig en geruisloos en bovenal blijven de spullen er goed in bevroren. Met de 7 lades lekker veel ruimte. Een betrouwbare mooie vrieskast waar veel ruimte in zit.
Na ruime 15 jaar dienst van zijn voorganger, was het voor ons meteen duidelijk dat we weer dezelfde vrieskast wilden hebben.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • overzichtelijk
  • geruisloos
  • mooi design
  • 2 koelaccu's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RT 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

8,0
Gekocht ter vervanging van vorige Liebherr vrieskast die meer dan 20 jaar is meegegaan. Voordeel; betreft allemaal laden en geen klapdeurtjes en natuurlijk antifrost. Geluid stelt niet veel voor, zeker niet t.o.v. onze vorige vrieskast. Enige verschil is dat de nieuwe kast langer geluid maakt. Zoals de verkoper ons informeerde komt dit doordat oude kasten alleen aanslaan als dat nodig is en de nieuwe systemen gemiddeld langer aanstaan per uur. Ook biedt Liebherr de mogelijkheid om gratis te registeren voor een verlengde garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Bos 01-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Na 24 jaar hebben wij onze oude Liebherr vrieskast vervangen. Niet omdat hij versleten was of niet goed draaide. De enige reden was het aanvriezen waar wij vanaf wilden. Voor ons sprak het vanzelf dat wij weer een Liebherr wilden. Het uitzoeken ging ook vlot,zodat wij al snel uitkwamen bij de GPN2713-23. Wij kunnen dus weer jaren vooruit

Pluspunten

  • De compactheid

Minpunten

  • 24 jaar tevreden, wat kan er dan nog misgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Huijts 30-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

8,0
Onlangs heb ik een vrieskast van Liebherr gekocht. Ik heb gekozen voor dit merk, omdat ik al jaren zeer goede ervaringen heb met een Liebherr koelkast. De levensduur en kwaliteit van deze koelkast zijn zeer goed en daarom heb ik voor de vrieskast weer dit merk gekozen.

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • geluidsniveau laag
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 25-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
ik vul dit formulier in namens iemand die geen internet heeft en die de vrieskast heeft gekocht.
We hebben voor onszelf een paar jaar geleden zo'n vrieskast gekocht en nu iemand anders in de familie er eentje nodig had, wisten we heel snel dat het zo eentje moest worden. Mooi apparaat dat prima werkt voor een mooie prijs- kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • goede prijs- kwaliteitverhouding
  • netjes uitgevoerd
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a van asperen 23-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Diepvries ,makkelijk ,mooi en duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

9,0
wij zochten een energie zuinige diepvries met weinig onderhoud en ja dat is gelukt
We zijn er zeer tevreden mee
Voldoende ruimte, duidelijke display en weinig onderhoud en ook nog zuinig
Goede keus geweest

Pluspunten

  • zuinig
  • duidelijke display
  • genoeg ruimte
  • weinig onderhoud

Minpunten

  • maakt wel iets meer geluid dan de oude

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M Vermulst 22-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

7 doorzichtige lades, no frost 265 liter inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

9,0
Grote inhoud 265 liter, no frost, niet meer ontdooien nodig, doorzichtige lades dus je ziet wat erin ligt. Deur kan 2 kanten indraaien. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

  • Inhoud
  • No frost
  • Doorzichtige lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 11-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, ruime en zuinige diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Mooie diepvrieskast waar veel ruimte in zit. Hij is heel zuinig qua verbruik en Is zijn geld zeker waard .

Pluspunten

  • Juiste prijsverhouding
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koolmees 02-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast Liendert kastmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

9,0
De prijs-kwaliteitverhouding van dit product is heel goed. Werkt naar behoren en eigenlijk nooit klachten mee.

Pluspunten

  • No-frost
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast met 7 lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

8,0
Hebben weer hetzelfde model gekocht als we hadden. Mooi kast met brede lades en veel ruimte. Overzichtelijk door de grote deur. No Frost is ideaal,En werkt fantastisch.
Zijn erg tevreden over dit product de oude vrieser was 18 jaar. Dus van goede kwaliteit.
Hij staat in een vochtige ruimte en roest niet ziet er nog mooi uit. Kan hem dan ook zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr Koenders 13-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

8,0
De hoogte en diepte van de lades zijn handig om je spullen in op te ruimen. Het voordeel is dat je nooit meer hem hoeft te laten ontdooien om hem schoon te maken.

Pluspunten

  • Hij vriest niet aan, NOOIT meer schoonmaken!!!!!

Minpunten

  • Geen licht in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.J.Suijkerbuijk 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud voor Liebherr vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
ik heb dit product gekozen voor de prima inhoudt van deze vrieskast, andere grote merken komen met kleinere lade inhoud, wat ten koste gaat van het aantal vriesproducten dat je erin kwijt kan. prijs kwaliteit is nog beter ook + krijg je er 5 jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon er nog bij de gebruikelijke 2 jaar dus 7 jaar zorgeloos genieten

Pluspunten

  • 7 jaar garantie
  • goede kwaliteit
  • prijstechnisch goed
  • vakkundig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fai 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Display en toetsen boven deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Dit onze 2e Liebherr vrieskast. De eerste was een kleiner model. We hebben weer voor Liebherr gekozen omdat het no frost is en de display boven de deur zit en niet achter. In de kast allemaal lades zitten terwijl bij de meeste merken de bovenste 2 ruimten geen lades zijn maar vakken met een klep, dit is voor ons zeer onhandig om de spullen te organiseren en uit te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riet van Dijk 27-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lingerie vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Een super handige vrieskast.
Heel overzichtelijk met 7 grote lades.
We zijn heel blij met deze aankoop

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Hoeft niet worden ontdooid/schoon gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

micemouse 15-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer, met overzichtelijke lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze vriezer, hij heeft 1 la meer dan onze oude en is ook net iets breder. Door het no frost systeem hoef ik hem niet meer te ontdooien wat veel tijd scheelt. En met drie kleine kinderen ben ik heel blij met het open deur alarm. Ook de speciale deurgreep waarmee je hem opent zorgt ervoor dat mijn rubbers niet snel slijten. Al met al een geweldige keuze voor een gezin.

Pluspunten

  • no frost
  • deuralarm
  • deurgreep

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona v d Broek 04-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

9,0
Mooi en zuinige diepvrieskast. Mooie laden, je kan zien wat er in zit. Zuinig!! Ga verder geen onzin schrijven, degelijk en mooi apparaat👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriest uitstekend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Omdat mijn oude Liebherr diepvries 30! Jaar oud was, was ik er aan toe om uit te kijken naar een nieuwe diepvrieskast met lades en omdat mijn oude goed bevallen was heb ik besloten om een nieuwe liebherr te kopen.

Pluspunten

  • Fijne vergrendeling!
  • Niet zo’n strak handvat.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R 15-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

energiezuinig, stil en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Deze vrieskast is ontzettend stil, verbruikt erg weinig energie. Daarnaast is dit apparaat zeer makkelijk in gebruik en makkelijk in te stellen. Heeft een handig menu.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil
  • makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bert 15-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

VRIJSTAANDE VRIESKAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Stil en eenvoudig te bedienen.
Temperatuur zeer constant
Temperatuur af te lezen op een display ook als de deur dicht is.
Dit apparaat heeft zonder problemen 17 jaar gewerkt.

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • Vriest snel in

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews