Liebherr GNP2713-23 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP2713-23 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marielle 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieser

Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Ik heb me laten adviseren door de verkoper. Mijn vrieser ging plots stuk bij een buiten temperatuur van 32 graden;HELP !!!!! Ik ben keurig geholpen, de vriezer was niet direct thuis te bezorgen en daarom kreeg ik de service aangeboden van Tummers om al mijn diepvries inhoud naar de winkel te brengen; daar heeft het 2 dagen in de vriezer mogen zitten tot mijn nieuwe vriezer keurig geleverd werd.
DAT NOEM IK DE KLANT NAAR TEVREDENHEID HELPEN. Dankjewel hiervoor.

Pluspunten

  • no frost, eindelijk geen vriezer meer ontdooien
  • compact
  • doorzichtige lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty Peters 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare vrieskast bestaande uit 7 lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Deze vrieskast is praktisch, zuinig en geruisloos en bovenal blijven de spullen er goed in bevroren. Met de 7 lades lekker veel ruimte. Een betrouwbare mooie vrieskast waar veel ruimte in zit.
Na ruime 15 jaar dienst van zijn voorganger, was het voor ons meteen duidelijk dat we weer dezelfde vrieskast wilden hebben.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • overzichtelijk
  • geruisloos
  • mooi design
  • 2 koelaccu's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RT 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

8,0
Gekocht ter vervanging van vorige Liebherr vrieskast die meer dan 20 jaar is meegegaan. Voordeel; betreft allemaal laden en geen klapdeurtjes en natuurlijk antifrost. Geluid stelt niet veel voor, zeker niet t.o.v. onze vorige vrieskast. Enige verschil is dat de nieuwe kast langer geluid maakt. Zoals de verkoper ons informeerde komt dit doordat oude kasten alleen aanslaan als dat nodig is en de nieuwe systemen gemiddeld langer aanstaan per uur. Ook biedt Liebherr de mogelijkheid om gratis te registeren voor een verlengde garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 23-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe vriezer, en het liefst weer een Liebherr met lades, zijn we op dit apparaat/model gestuit.
Prima hoogte, fijne indeling en geruisloos. Waarschuwingssysteem wanneer de deur iets te lang wordt opengelaten is erg prettig.

Pluspunten

  • Ruim en overzichtelijk
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 19-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktisch, stevig en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Heel blij met mijn eerste grote vrieskast! Eindelijk meer dan genoeg ruimte voor voorraad en zelfgemaakte etenswaren en restjes. Fijne en stevige doorzichtige lades. Alarm is ook handig, hoewel de deur haast als vanzelf sluit. No frost is ideaal. Scheelt een hoop tijd en gedoe met koud houden van de inhoud.
Ik heb deze aangeschaft na uitgebreid beoordelingen lezen op internet. Na registratie krijg je nog 5 jaar extra garantie op arbeidsloon en onderdelen.

Pluspunten

  • No frost
  • Lades, grote inhoud, deurgreep, display, zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 11-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijk en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Vandaag in betijd genomen. Werkt prima en eenvoudig. Handvat om deur te openen werkt handig en drukt de deur uit de rubber zonder veel kracht te zetten. Front free. En handige doorzichtige laden zodat je de spullen ziet liggen.

Pluspunten

  • Handvat
  • frostfree

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katss88 07-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer, veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

9,0
Wij moesten snel een nieuwe vriezer aanschaffen omdat de oude het begaf door de warme temperaturen. Gekozen voor Liebherr omdat deze bekend staat als een goed merk en tot op heden zijn naam waar gemaakt. Blijft goed op temperatuur, producten vriezen goed in. Even afwachten hoe deze vriezer het doet de komende zomer als de temperaturen weer oplopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

IJskonijn 07-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zee van ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

8,0
Na zorgvuldig het internet afzoeken (reviews zijn dus echt belangrijk voor klant en leverancier en bepalen dikwijls de keuze !!) kwamen op deze keus, de hoogte was voor ons belangrijk en ook no-frost was een argument, we hebben we vrieskast nog maar kort maar voldoet tot nu toe prima..........de tijd zal het leren....

Pluspunten

  • ruimte
  • bediening

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ann 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

8,0
We zochten een nieuwe diepvries die zuiniger is dan onze oude kist. Deze werd aanbevolen door de leverancier.

Pluspunten

  • Veel laden
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jaap 06-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima vriezer voor een goede prijs

Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

8,0
Prima vriezer, het enige minpuntje van deze vriezer is dat er geen lichtje in zit.Hij heeft een goede breete, voor mijn kleine ruimte en is hoog genoeg om er een heleboel kwijt in te kunnen.

Minpunten

  • geen lichtpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Bos 01-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Na 24 jaar hebben wij onze oude Liebherr vrieskast vervangen. Niet omdat hij versleten was of niet goed draaide. De enige reden was het aanvriezen waar wij vanaf wilden. Voor ons sprak het vanzelf dat wij weer een Liebherr wilden. Het uitzoeken ging ook vlot,zodat wij al snel uitkwamen bij de GPN2713-23. Wij kunnen dus weer jaren vooruit

Pluspunten

  • De compactheid

Minpunten

  • 24 jaar tevreden, wat kan er dan nog misgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Huijts 30-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

8,0
Onlangs heb ik een vrieskast van Liebherr gekocht. Ik heb gekozen voor dit merk, omdat ik al jaren zeer goede ervaringen heb met een Liebherr koelkast. De levensduur en kwaliteit van deze koelkast zijn zeer goed en daarom heb ik voor de vrieskast weer dit merk gekozen.

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • geluidsniveau laag
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 25-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
ik vul dit formulier in namens iemand die geen internet heeft en die de vrieskast heeft gekocht.
We hebben voor onszelf een paar jaar geleden zo'n vrieskast gekocht en nu iemand anders in de familie er eentje nodig had, wisten we heel snel dat het zo eentje moest worden. Mooi apparaat dat prima werkt voor een mooie prijs- kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • goede prijs- kwaliteitverhouding
  • netjes uitgevoerd
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a van asperen 23-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Diepvries ,makkelijk ,mooi en duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

9,0
wij zochten een energie zuinige diepvries met weinig onderhoud en ja dat is gelukt
We zijn er zeer tevreden mee
Voldoende ruimte, duidelijke display en weinig onderhoud en ook nog zuinig
Goede keus geweest

Pluspunten

  • zuinig
  • duidelijke display
  • genoeg ruimte
  • weinig onderhoud

Minpunten

  • maakt wel iets meer geluid dan de oude

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M Vermulst 22-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

7 doorzichtige lades, no frost 265 liter inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

9,0
Grote inhoud 265 liter, no frost, niet meer ontdooien nodig, doorzichtige lades dus je ziet wat erin ligt. Deur kan 2 kanten indraaien. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

  • Inhoud
  • No frost
  • Doorzichtige lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 11-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, ruime en zuinige diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
Mooie diepvrieskast waar veel ruimte in zit. Hij is heel zuinig qua verbruik en Is zijn geld zeker waard .

Pluspunten

  • Juiste prijsverhouding
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koolmees 02-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast Liendert kastmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

9,0
De prijs-kwaliteitverhouding van dit product is heel goed. Werkt naar behoren en eigenlijk nooit klachten mee.

Pluspunten

  • No-frost
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast met 7 lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

8,0
Hebben weer hetzelfde model gekocht als we hadden. Mooi kast met brede lades en veel ruimte. Overzichtelijk door de grote deur. No Frost is ideaal,En werkt fantastisch.
Zijn erg tevreden over dit product de oude vrieser was 18 jaar. Dus van goede kwaliteit.
Hij staat in een vochtige ruimte en roest niet ziet er nog mooi uit. Kan hem dan ook zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr Koenders 13-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

8,0
De hoogte en diepte van de lades zijn handig om je spullen in op te ruimen. Het voordeel is dat je nooit meer hem hoeft te laten ontdooien om hem schoon te maken.

Pluspunten

  • Hij vriest niet aan, NOOIT meer schoonmaken!!!!!

Minpunten

  • Geen licht in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.J.Suijkerbuijk 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud voor Liebherr vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-23

Algemene score

10,0
ik heb dit product gekozen voor de prima inhoudt van deze vrieskast, andere grote merken komen met kleinere lade inhoud, wat ten koste gaat van het aantal vriesproducten dat je erin kwijt kan. prijs kwaliteit is nog beter ook + krijg je er 5 jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon er nog bij de gebruikelijke 2 jaar dus 7 jaar zorgeloos genieten

Pluspunten

  • 7 jaar garantie
  • goede kwaliteit
  • prijstechnisch goed
  • vakkundig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews