Bosch Serie 6 GSN51AW45 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
286 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 GSN51AW45 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W.j. Van leur 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik vind de vrieskast heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

10,0
Ik had een boss vrieskast maar die was 12 jaar oud en hij was stuk daarom heb ik weer een boss vrieskast gekoch de eerste is goed bevallen dus dan maar weer een nieuwe boss gekoch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 08-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

3*** Vriezer & Koelkast van Bosch moet zijn 6****** deluxe!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

10,0
Wij hebben zowel de vriezer als de koelkast van Bosch 2 weken geleden gekocht. Wow wat zijn we hier blij mee. Mooie look&feel.Maar bovenal zeeen van ruimte. Maakt niet veel geluid. Koelt en vriest goed. Is makkelijk indeelbaar en bovenal zijn dus mega zuinig.

Wij zijn er erg blij mee!! En mocht je twijfelen welke je moet nemen omdat er zoveel worden aangeboden. Nou ik heb er een studie van gemaakt omdat ik altijd t beste wil en ook vaak ruimte te kort kom zeker met een dynamisch gezin en heb echt zeer bewust voor deze 2 gekozen en ben er ontzettend blij mee.

Kortom niet een 3*** koelkast en vriezer maar een 6******sterren.

Pluspunten

  • Energielabel
  • Geluidsniveau
  • Ruimte
  • Uitstraling en kwaliteit materiaal
  • Ijsblokjes maker en koelelementen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch vrieskast, fijne overzichtelijke indeling.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

9,0
Mooie ruime vrieskast, met een fijne indeling. In 1 opslag goed zichtbaar wat er nog is. Bij Coolblue gekocht, fantastisch bedrijf met veel service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsbo 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

10,0
Ruime vriezer en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding ten opzichte van andere apparaten/merken. Ook zeer zuinig. De lades lopen soepel en de deur sluit goed.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stevig handvat aan de deur
  • Energiezuinig
  • Vrij stil
  • Iets breder en veel literinhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anni Huvenaars 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

9,0
Hij was wel groter dan ik dacht maar het is een mooie overzichtelijke vrieskast. Energie gebruik A+++ dus zuinig/goed voor het milieu.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marcella van de kerkhof 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BOSCH DIEPVRIESKAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

10,0
mooie grote ruime diepvrieskast, makkelijk met lades en klepjes, en een handige ijsblokjes maker,mooie stevige kast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer GSN51AW45

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

10,0
Prachtige vriezer, lekker breed en mooie ruime lades, waaronder ook een Bigbox.
Vriezer is stil qua geluid en erg zuinig.

Pluspunten

  • Ruime lades
  • Stil
  • Lekker breed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matjas 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

8,0
het product voldoet aan al onze verwachtingen. vriezer oogt ook mooi. zeer ruim en handzame lay-out.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk vriekast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

9,0
Mede door goede beoordeling van type Bosch GSN58AW41 bij kieskeurig, hebben we voor dit model GSN51AW45 gekozen ivm voor ons juiste maatvoering van dit model. Voorheen altijd Liebherr gehad, maar ben tot heden prima met tevreden met dit model van Bosch. Zuinige vrieskast met duidelijk overzichtelijke laden en ledverlichting. Toevallig bijna direct na plaatsing werd het warm weer, dus mijn vrouw blij met ingebouwd ijsblokjes automaat. Toppie...
Voor ons ijskoud de Beste!

Pluspunten

  • zuinig A+++
  • overzichtelijk
  • ijsblokjes automaat
  • overzichtelijke laden
  • led verlichting

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerd Kok 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOIE RUIME VRIESKAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

9,0
Prima vriezer met ijsblokjes maker mooie kast vriest prima en zuinig A+++ en zeer ruim mooie lades makkelijk schoon te houden eenvoudig uitnemen en weer terugzetten met led verlichting deur sluit perfect aanrader

Pluspunten

  • zeer ruim
  • met ijsblokjes maker en 3 koelelementen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kist 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie grote en ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

9,0
Energie zuinig en zeer ruime vriezer voor een goede prijs. Ruime en grote laden en een handige ijsblokjesmaker.

Pluspunten

  • groot en ruim
  • energie zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CMSt 21-05-2019

Geweldige vriezer

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

10,0
We hebben deze gekozen omdat we een grotere vriezer wilden. Omdat deze a+++ is verbruikt hij nog minder stroom dan mijn oude kleinere vriezer. Bovendien vind ik de indeling met verschillende grootte van de lades heel praktisch.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

cherie 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

onverslaanbare diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

10,0
redelijk prijzige kast maar dat mag ook gezien de voordelen van: uitermate stil, grote lades, laag energieverbruik en weinig onderhoud.(schoonmaken)

Pluspunten

  • uitermate stil
  • grote gemakkelijke lades
  • laag energieverbruik
  • geen zelfontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H .Verstraeten . 19-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

werkt zeer goed en neemt weinig plaats in en is stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

9,0
ik vind het een zeer goede aankoop ,werkt handiger en beter dan een vrieskist,alles is overzichtelijker,deconstructie is stevig ,gebruikt weinig stroom kortom ideaal !! ook de prijs kwaliteitsverhouding is zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jelier 16-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige grote Bosch vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

9,0
Erg blij met deze mooie grote vrieskast, heel veel ruimte wat erg fijn is met een wat groter gezin. De lades zijn vooral diep dus is fijn opbergen.
Vooral de doorzichtige lades en de verlichting is erg handig. Hierdoor zie je snel wat je nodig hebt.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Doorzichtige lades

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke stille diepvries en energiezuinig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

9,0
De keuze voor een Bosch is gebaseerd op eerdere ervaring met een Bosch diepvries.
Na 27 jaar actieve dienst vriest die nog uitstekend.
Dit geeft vertrouwen en daarom weer een Bosch.

Pluspunten

  • strak design
  • betrouwbaar
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

NoFrost: nooit meer ontdooien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

10,0
Activeert automatisch supervriezen indien nodig
Gemakkelijk ijsblokjes maken door de IceTwister
NoFrost: nooit meer ontdooien

Pluspunten

  • NoFrost: nooit meer ontdooien
  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 03-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer met ijsblokjesdispencer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

9,0
Grote vriezer, fijn voor een gezin van 5 personen, doorzichtige lades zodat je de inhoud makkelijk ziet liggen, ijsblokjesdispencer werkt goed, vriezer is geruisloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 30-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht als vervanging van een tafelmodel vriezer. Door de cashback van € 75,- ben ik overgehaald om dit model aan te schaffen. Toen hij binnenkwam schrok ik wel even van het formaat. Ik heb nu 4 keer meer inhoud dan eerder. Maar omdat het een A+++ vriezer is, is het energieverbruik zelf lager dan kleinere vriezers.
De vriezer heeft mooie grote lades en is voorzien van verlichting zodat je niet hoeft te zoeken naar je producten. Ook de ijsblokjesmaker (die je handmatig met kraanwater moet vullen) werkt super goed. Hij staat niet direct in het gehoor dus over het geluid kan ik weinig zeggen.

Pluspunten

  • Erg ruim
  • Binnenverlichting
  • IJsblokjesmaker
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Het is geen subtiele vriezer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lily 20-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze vriezer gekozen omdat hij lekker groot is
makkelijk zoveel laden
De oude deed het gisteravond niet meer en moesten dus vlot vervangen worden
daarom weer een bosch gekocht omdat we goede ervaring er mee hebben
En natuurlijk binnen 12 uur geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews