Bosch Serie 6 GSN51AW45 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
286 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Charlotte 08-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

3*** Vriezer & Koelkast van Bosch moet zijn 6****** deluxe!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben zowel de vriezer als de koelkast van Bosch 2 weken geleden gekocht. Wow wat zijn we hier blij mee. Mooie look&feel.Maar bovenal zeeen van ruimte. Maakt niet veel geluid. Koelt en vriest goed. Is makkelijk indeelbaar en bovenal zijn dus mega zuinig.

Wij zijn er erg blij mee!! En mocht je twijfelen welke je moet nemen omdat er zoveel worden aangeboden. Nou ik heb er een studie van gemaakt omdat ik altijd t beste wil en ook vaak ruimte te kort kom zeker met een dynamisch gezin en heb echt zeer bewust voor deze 2 gekozen en ben er ontzettend blij mee.

Kortom niet een 3*** koelkast en vriezer maar een 6******sterren.

Pluspunten

  • Energielabel
  • Geluidsniveau
  • Ruimte
  • Uitstraling en kwaliteit materiaal
  • Ijsblokjes maker en koelelementen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne van t goor 10-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No frost echt zo ideaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu voor het eerst een no frost vriezer wat is dat ideaal zeg. Geen ijs meer in je vriezer en niet meer laten ontooien super. Ik vind de indeling ook echt heel handig. Mooie praktische lades ook. Ik zeg echt een aanrader

Pluspunten

  • No frost
  • Alarm er op als die te lang open staat
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Brede en diepe laden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijker dan mijn vorige vriezer (60 cm). Deze is 70 cm breed en ook de lades zijn dieper. Hierdoor kan ik makkelijker dezelfde producten in bakjes achter elkaar zetten. De Led verlichting is ook handig om in de lades te kijken.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 23-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijke vriezer

Algemene score

9,0
Deze vrieskast heeft een goed overzicht door de doorzichtige laden en een goede verdeling doordat er grote en kleine laden zijn. De vrieskast maakt weinig geluid.
ik ben er erg tevreden over.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Heideveld 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ruime diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne diepvrieskast, geluidsarm, goede verlichting en ruime opberg lades.
Door de transparante lades goed overzichtelijk, bezit een ijsblokjes maker.

Bij Firma Bemmel&Kroon de Bosch GSN51AW41 besteld. Deze was niet meer leverbaar waarna Bemmel&Kroon de GSN51AW45 heeft geleverd tegen dezelfde prijs.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Ijsblokjes maker
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een diepvrieskast met A+++ en nofrost en kwam deze van Bosch tegen. Mede om de vele positieve reviews heb ik besloten om voor een Bosch te gaan. Daar Bosch van oudsher ook bekend staat om een goede prijs/kwaliteitsverhouding doe ik de aankoop vol vertrouwen.

Pluspunten

  • A+++
  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • nog geen ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepe lades

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima grote diepvries met zeer diepe lades en ijsblokjesmaker. Ledverlichting is mooi helder en diepvries maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Ijsblokjesmaker
  • Stil

Minpunten

  • Deur gaat niet gemakkelijk open
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriest snel in, veel ruimte, genoeg lades.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel ruimte, genoeg en ruime lades. Handig dat er een ijsklontjesmaker in zit. Alarm gaat af als de deur te lang open blijft staan.

Pluspunten

  • Alarm
  • Ijsblokjesmaker
  • Ruime lades
  • Fijne indeling
  • Bigbox
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN51AW45

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer