Siemens iQ500 GS58NAW35 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
360 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 GS58NAW35 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emine 15-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot diepvlieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW35

Algemene score

8,0
Voordelen van deze diepvrieskast is dat het fijn ruim is en alles in pas. Ideaal voor grote gezinnen je kunt alles kwijt. Het belangrijkste van alles is dat het noforst diepvries is.

Pluspunten

  • noforst is
  • voor grote gezinnen

Minpunten

  • veel plek neemt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sharon 30-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote, ruime en fijne vriezer!

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW35

Algemene score

10,0
Ik had ergens anders een andere, maar deze was niet goed. Toen deze gekocht en ontzettend blij mee! Ontzettend veel ruimte, ook erg goede ruimte. Fijn hoe hij aangeeft hoe warm/koud hij is en alle extra's! Echt een super vriezer! Deze gaat zeker nog jaren mee!

Pluspunten

  • Stil
  • Handig ingedeeld, ruim!
  • freshtech sensoren (constante temperatuur)
  • NoFrost
  • Big Box

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees B 30-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer royale diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW35

Algemene score

10,0
Wat een grote vriezer! Daar kunnen we onze hele wintervoorraad gelukkig wel in kwijt. Dat is nou eens een goede koop, zeker met de cashback actie! Hou wel rekening met de diepte van ca. 75 cm.

Pluspunten

  • volume

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaaje 28-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW35

Algemene score

10,0
Ik had nog een 33 jaar oude diepvrieskist en was toe aan iets anders deze keer ga ik voor een diepvrieskast omdat het veel overzichtelijker is heb hem nu twee weken en ben er zo blij mee in een overzicht zie ik wat ik moet hebben door de transparante lade's en veel ruimte.

Pluspunten

  • transparante lade
  • no frost
  • veel ruimte
  • goed overzicht wat in de lade zit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 21-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte gezinsdiepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW35

Algemene score

8,0
Erg tevreden met deze zeer ruime diepvries. Eindelijk kan je alles overzichtelijk kwijt. Elke la heeft nu zijn eigen productgroep. De heldere led lamp zorgt ervoor dat je ook in de avond alles goed kan zien liggen. De no frost functie werkt ook perfect. En als de diepvries een tijdje dicht is geweest, dan hoor je hem niet. Wel even ruimte in de garage reserveren, want met 300 plus liter inhoud is het geen kleine jongen. De temperatuur display geeft keurig de gewenste 18 graden aan, en als je te lang de deur open houdt gaat het alarm af. Die kan je zelf wel makkelijk uit zetten. Al met al erg tevreden over deze diepvries.

Pluspunten

  • Erg ruim met overzichtelijke laden
  • No frost functie, nooit meer krabben
  • Heldere LCD lamp

Minpunten

  • 60 euro per jaar aan energie kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rina 24-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

in een woord fantastisch

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW35

Algemene score

10,0
het is een prachtige diepvries groot veel ruimte ziet er heel goed uit en het voldoet voor 200 % van mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • heel veel ruimte
  • goed overzicht

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Badorama 16-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt ie nog?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW35

Algemene score

10,0
Het is zo stil dat ik af en toe moet kijken op mijn gevoel of het nog werkt :)
Lekker ruim en super stil. Ik zal het zeker aanraden voor iedereen die echt kwalitatief iets moois zoekt.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • werkt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irene 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, ruime kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW35

Algemene score

9,0
Mooie, ruime diepvrieskast met diepe laden waardoor je veel ruimte hebt om spullen te bewaren. Ik heb elke la per categorie ingedeeld (vlees, vis, brood, groente, soep etc.) zodat het mooi overzichtelijk blijft. Door de heldere ledverlichting zie je direct in welke la wat ligt. Zijn geld waard1

Pluspunten

  • diepe laden
  • heldere ledverlichting

Minpunten

  • klapdeurtjes van vakken zijn wel erg kwetsbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer