Liebherr GP 1376 Premium - Reviews

  • Best Reviewed sep 2021
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP 1376 Premium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klomberg 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Het apparaat is erg stil en ook mooi zuinig. Goede indeling en ziet er ook nog mooi uit. De service van Electroworld van Dijk uit Zoetermeer is ook fantastisch. Deskundig en keurig personeel.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef Seijkens 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Juiste formaat voor kleine huishoudens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Gekozen voor Liebherr door goede ervaringen met andere apparatuur van Liebherr.
Verder heeft deze diepvrieskast de juiste afmetingen voor een klein huishouden.
Wij kunnen het merk Liebherr aanbevelen vanwege de goede kwaliteit va hun
koelproducten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.M. Keus 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functionele vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Liebherr is een vertrouwde merknaam. Vandaar dat wij een Liebherr vrieskast hebben gekocht, met als gratis extra service een garantieverlenging met 5 jaar. Dat bewijst dat Liebherr vertrouwen heeft in zijn kwaliteitsproduct.

Pluspunten

  • functioneel ontwerp
  • eenvoudig in gebruik
  • zeer zuinig
  • kwaliteit van materialen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 14-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vrieskast Liebherr GP 1376-20

Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Zocht een tafelmodel vrieskast met voldoende inhoud en geschikt voor in de schuur. Voldoet tot nu toe prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sipke 08-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Mooie en handig vriezer! Een van de weinige met 4 lades en smartfrost combinatie.
Handig is dat het apparaat begint te piepen als deze te lang open staat.

Pluspunten

  • 4 lades
  • Smart Frost

Minpunten

  • Lades zijn niet zo hoog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 29-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Prima vrieskast. Eenvoudige bediening en mooi strak afgewerkt. Ook binnenzijde multifunctioneel: zowel lades als trays. Geen vervelende hoeken en hindernissen bij het reinigen. Top kast.

Pluspunten

  • bediening
  • goed te reinigen
  • gunstig energiegebruik
  • strak ontwerp

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 22-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruim van binnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Heel mooi afgewerkt met 4 lades.
Het installeren is een fluitje van een cent.
Zeer goed product voor zijn prijs.

Pluspunten

  • 4 laden
  • Gemakkelijke bediening.
  • Grote invries capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l***/****n 04-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Gekozen voor Liebherr vanwege de goede ervaring met vorige aankopen. De prijs vinden we in verhouding met de kwaliteit van het product.

Pluspunten

  • kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja 23-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Goed product voor goede prijs vooral dat hij in de koude schuur kan met vorst is fijn

Pluspunten

  • Kan in koude schuur

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

John68 20-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime extra vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Na jarenlang met overvolle vrieslades te hebben gewerkt in de standaard koelvriescombi in de keuken besloten om er een aparte vriezer bij te nemen. De keuze viel al snel op een Liebherr vanwege de goede reputatie en de garantie uitbreding tot 7 jaar.
Totaal 4 lades, 3 ruime en de onderste iets kleiner vanwege de motor. Er passen precies 3 broden in een lade wat bij onze huidige vriezer niet lukte, en de lades voelen ook stevig aan.
Bedieningen en een temperatuurdisplay bevinden zich voorop.
Mooi meegnomen zijn de 2 grote coolpacks die je er bij krijgt. Is het niet voor koeling bij uitval, ze zullen ook zeker van pas komen in de koelbox bij een dagje weg.
Tot nu toe zeer tevreden met deze aanschaf!

Pluspunten

  • Ruim genoeg
  • Stil
  • Extra garantie tot 7 jaar
  • Stevige lades

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P**p@h**l.nl 08-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte Liebherr vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Deze fijne vriezer gekocht bij de BCC te Hengelo.
App heeft mooie stevige laden, is bijzonder stil en werkt helemaal perfect.
Liebherr jullie zijn toppers

Pluspunten

  • Stil
  • Grote laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**e@x**l.nl 06-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ervaring met Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Mooi afgewerkte stabiele koelkast en vriezer. Beide zeer snel op temperatuur. In het verleden vaker Liebherr gekocht jaren plezier van gehad zonder gebreken. Hopelijk mag ik deze ook jaren in tevredenheid gebruiken.

Pluspunten

  • mooi afgewerkt
  • snel op temperatuur
  • weinig geluid

Minpunten

  • aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w**2@h**l.com 06-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer met "veel" mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Ik heb een LIEBHERR vriezer gekocht, vanwege de goede reputatie op het gebied van koelen. Ik moet nog wel kijken of het kan worden waargemaakt.

Pluspunten

  • Goed regelbaar
  • Ruime vriesladen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sipko 12-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Een mooie tafelmodel vrieskast. Ruime lades en komt zeker van pas voor de producten uit mijn moestuin. Product wordt goed aanbevolen in de winkel en m'n schoonmoeder heeft al jaren een koel/vriescombinatie koelkast en is ook zeer tevreden.

Pluspunten

  • snel op vriestemperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

reinier.amzand@gmail.com 12-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen betere dan Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Lieberr is de beste koel/vriezer in zijn soort. Zuinig en betrouwbaar en met zeven jaar garantie zit je goed.

Pluspunten

  • Zuinig met engerie
  • Makelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 21-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Na lang zoeken hebben we gekozen voor deze vriezer. Wat een top vriezer! Maakt weinig geluid, 4 handige laden die staan op glas. De glasplaten kan je eruit halen. De vriezer is makkelijk te bedienen en het handig dat er 2 koelelementen zijn meegeleverd zodat de producten bevroren blijven als het stroom eraf gaat. Aanrader!

Pluspunten

  • kan in de schuur
  • weinig geluid
  • 4 laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**s@g**l.com 16-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden over onze Liebherr diepvries kast.
Liebherr is een vooraanstaand merk , daar hebben we niet lang over hoeven na te denken en de goede uitleg van de verkoper heeft ons doen beslissing om deze diepvries kast te kopen.
Mw. Jrg..

Pluspunten

  • Acceptabel geluid
  • Producten goed in te delen

Minpunten

  • Niet bekent recent aangeschaft

Reageer

t**n@h**t.nl 11-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Keurig afgewerkte vriezer.Het ziet er allemaal stevig en doordacht uit. Vriezer is bijzonder stil.

Pluspunten

  • Doordachte constructie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 24-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
De Liebherr GP 1376 Premium Vrieskast is een topper. Hij heeft 4 laden waardoor je alles overzichtelijk kwijt kunt. I.v.m. de ruimte moesten we voor het 55cm model kiezen maar alles past er in. Is zuinig en stil. Zou hem zeker aanraden.

Pluspunten

  • Stil
  • overzichtelijk
  • 4 lades
  • makkelijke bediening
  • display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r**m@y**o.com 22-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De hoofdprijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Dit is mijn derde Liebherr product. Beter is er niet. Misschien iets duurder maar veel beter. Ik ga ervan uit dat ik ook hiervan (vriezer) veel plezier zal hebben.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Gemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews