Liebherr GP 1376 Premium - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP 1376 Premium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klomberg 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Het apparaat is erg stil en ook mooi zuinig. Goede indeling en ziet er ook nog mooi uit. De service van Electroworld van Dijk uit Zoetermeer is ook fantastisch. Deskundig en keurig personeel.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef Seijkens 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Juiste formaat voor kleine huishoudens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Gekozen voor Liebherr door goede ervaringen met andere apparatuur van Liebherr.
Verder heeft deze diepvrieskast de juiste afmetingen voor een klein huishouden.
Wij kunnen het merk Liebherr aanbevelen vanwege de goede kwaliteit va hun
koelproducten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.M. Keus 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functionele vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Liebherr is een vertrouwde merknaam. Vandaar dat wij een Liebherr vrieskast hebben gekocht, met als gratis extra service een garantieverlenging met 5 jaar. Dat bewijst dat Liebherr vertrouwen heeft in zijn kwaliteitsproduct.

Pluspunten

  • functioneel ontwerp
  • eenvoudig in gebruik
  • zeer zuinig
  • kwaliteit van materialen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 14-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vrieskast Liebherr GP 1376-20

Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Zocht een tafelmodel vrieskast met voldoende inhoud en geschikt voor in de schuur. Voldoet tot nu toe prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sipke 08-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Mooie en handig vriezer! Een van de weinige met 4 lades en smartfrost combinatie.
Handig is dat het apparaat begint te piepen als deze te lang open staat.

Pluspunten

  • 4 lades
  • Smart Frost

Minpunten

  • Lades zijn niet zo hoog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 29-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Prima vrieskast. Eenvoudige bediening en mooi strak afgewerkt. Ook binnenzijde multifunctioneel: zowel lades als trays. Geen vervelende hoeken en hindernissen bij het reinigen. Top kast.

Pluspunten

  • bediening
  • goed te reinigen
  • gunstig energiegebruik
  • strak ontwerp

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 22-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruim van binnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Heel mooi afgewerkt met 4 lades.
Het installeren is een fluitje van een cent.
Zeer goed product voor zijn prijs.

Pluspunten

  • 4 laden
  • Gemakkelijke bediening.
  • Grote invries capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 21-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Na lang zoeken hebben we gekozen voor deze vriezer. Wat een top vriezer! Maakt weinig geluid, 4 handige laden die staan op glas. De glasplaten kan je eruit halen. De vriezer is makkelijk te bedienen en het handig dat er 2 koelelementen zijn meegeleverd zodat de producten bevroren blijven als het stroom eraf gaat. Aanrader!

Pluspunten

  • kan in de schuur
  • weinig geluid
  • 4 laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**s@g**l.com 16-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden over onze Liebherr diepvries kast.
Liebherr is een vooraanstaand merk , daar hebben we niet lang over hoeven na te denken en de goede uitleg van de verkoper heeft ons doen beslissing om deze diepvries kast te kopen.
Mw. Jrg..

Pluspunten

  • Acceptabel geluid
  • Producten goed in te delen

Minpunten

  • Niet bekent recent aangeschaft

Reageer

t**n@h**t.nl 11-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Keurig afgewerkte vriezer.Het ziet er allemaal stevig en doordacht uit. Vriezer is bijzonder stil.

Pluspunten

  • Doordachte constructie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 24-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
De Liebherr GP 1376 Premium Vrieskast is een topper. Hij heeft 4 laden waardoor je alles overzichtelijk kwijt kunt. I.v.m. de ruimte moesten we voor het 55cm model kiezen maar alles past er in. Is zuinig en stil. Zou hem zeker aanraden.

Pluspunten

  • Stil
  • overzichtelijk
  • 4 lades
  • makkelijke bediening
  • display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r**m@y**o.com 22-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De hoofdprijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Dit is mijn derde Liebherr product. Beter is er niet. Misschien iets duurder maar veel beter. Ik ga ervan uit dat ik ook hiervan (vriezer) veel plezier zal hebben.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Gemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guido en Ine 16-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Na jaren van trouwe dienst begaf een van onze Leibherr apparaten het. Dus weer een nieuwe vriezer aangeschaft. Deze heeft een display waar de temperstuur is af te lezen. Ook het geluid is minimaal vergeleken met de oude vriezer.

Pluspunten

  • stil
  • display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.van Santen 11-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Product werk perfect en ziet er bijzonder mooi uit , goed afgewerkt en werkt uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remy 02-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aansprekend producti

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Gekozen deze Liebherr vanwege overzichtelijhheid en de 7 jaar garantie waarmee Liebherr getuigt van vertrouwen in eigen product !

Pluspunten

  • 4 laden
  • koeling vanuit de wanden
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • ???
  • ???

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sonja 02-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Ik ben nu enkele weken in het bezit van deze vrieskast tot nu toe heel tevreden . Wij hebben deze gekocht ter vervanging van de oude hij moet in de schuur staan dus ook in de winter goed werken deze kan tot - 15 dus zal wel lukken . Ook is het fijn dat je na aanmelden extra garantie kan krijgen .

Pluspunten

  • Is er stil
  • Kan bij 15-

Minpunten

  • Tot nu toe niets

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

p**r@h**l.com 26-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vriezer is echt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Deze Liebherr vriezer was eigenlijk mijn 2e keus na een AEG vriezer uit dezelfde prijsklasse. Die maakte helaas te veel geluid en heb ik na een week teruggestuurd. Nu een week in het bezit van deze Liebherr vriezer. Prima apparaat: klein van buiten maar heel groot van binnen (103 liter), snelvriezen gaat heel snel, weinig geluid en makkelijk te bedienen. Plus 7 jaar garantie!

Pluspunten

  • Klein van buiten groot van binnen
  • Weinig geluid
  • 7 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**g@c**o.nl 17-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vrieskastje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Voor vervanging van oude vrieskast opzoek naar een compact model. Deze Liebherr is net wat smaller dan veel andere modellen zonder in te leveren op de inhoud. Ook 4 laden was een must waarbij tevens erg flexibel de ruimte in te delen is. Je kunt eenvoudig één lade en bijbehorende glasplaat verwijderen om hoge producten te bewaren. Eenvoudige bediening, superfrost voor snel invriezen van producten en continue de diepvriestemperatuur digitaal te zien. Akoestisch alarm voor te hoge temperaturen. Deur eenvoudig van standaard rechtsdraaiend naar linksdraaiend te maken. Na registratie 5 jaar extra garantie en een nette prijs waar niet mee gestunt wordt. Duitse topkwaliteit, een aanrader.

Pluspunten

  • ruimte flexibel in te delen
  • compact zonder verlies van inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette 13-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed. Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Ruim, praktische indeling, vriest uitstekend. Glas platen zijn te verwijderen voor bijvoorbeeld een grote taart of kalkoen.

Pluspunten

  • flexibele indeling
  • compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ab 07-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed, doet zijn werk prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Diepvries van Liebherr gekocht , 4x lade makkelijke bediening, voelt degelijk aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews