Liebherr GP 1376 Premium - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
104 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP 1376 Premium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden koper 16-02-2021
  • Product gekocht

Tevreden man

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Het apparaat is stil, zeer fijne grote bakken!!
Na een aantal maanden nu in gebruik nu ook veel minder elektriciteit verbruikt.
Al met al zeer tevreden met deze vrieskast!!

Pluspunten

  • Stil tijdens koelen
  • Grote bakken veel ruimte
  • Degelijk gebouwd apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 19-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer voor in onze schuur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Prima vriezer, doet wat hij moet doen. Fijn dat hij in de schuur kan. Heeft een schermpje voor temperatuuraanduiding.

Pluspunten

  • Kan in de schuur
  • Vriest prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CC 01-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille, compacte en efficient in te delen vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Opvallend stille vriezer. Heeft 4 lades incl koelelementen voor als de stroom uitvalt. Efficiënt in te delen door de grote lades. Mooi, strak design.

Pluspunten

  • Stil
  • Efficiënt in te delen bij grote lades

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie van Vliet 25-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede Service van Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Dit is mijn tweede review van de GP 1376-21 vrieskast. In mijn eerste review klaagde ik over ijsvorming bovenaan de vriezerdeur en de reactie van de Liebherr klanten service op mijn klachten. Hierdoor moest ik een slechte beoordeling geven.
Door een bezoek van een Liebherr monteur zijn mijn problemen verholpen.
De deskundige hulp van de monteur deed mij van mening veranderen en mijn beoordeling is nu goed.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Ergonomisch goed ingericht

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden man 29-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe vrieskast van Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Na veel zoeken en vergelijken heb ik deze liebherr vrieskast gekocht en hen er tot op heden geen spijt van gehad. Deze vrieskast is heerlijk stil en ontzettend overzichtelijk met zijn 4 laden. Verder is de afwerking perfect en degelijk!

Pluspunten

  • Heerlijk stil!
  • Overzichtelijk, ruim, en zuinig.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 12-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille vriezer met voldoende ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
We hebben deze vriezer nu een maand en hij bevalt super. Erg stil, veel ruimte met 4 lades en tot nu toe heel weinig ijsvorming. Ook ideaal dat je de vriezer makkelijker kan ontdooien met super frost en de plaatsing van de koelelementen in de wand. Al met al een super aankoop!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Minder vaak ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fijne diepvries 01-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Genoeg ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Genoeg ruimte met 4 lades, handig dat je er een lade en plankje uit kan halen zodat hoge producten er ook in kunnen en de prijs was meer dan goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GWEN 13-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast voor in schuur zelfs in de winter.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Goede koelkast. Staat in schuur en werkt zelfs tot - 18 graden. Voldoende ruimte waardoor overzichtelijk. En natuurlijk extra lange garantie!

Pluspunten

  • Werkt in de winter in een schuur
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Klomberg 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Het apparaat is erg stil en ook mooi zuinig. Goede indeling en ziet er ook nog mooi uit. De service van Electroworld van Dijk uit Zoetermeer is ook fantastisch. Deskundig en keurig personeel.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef Seijkens 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Juiste formaat voor kleine huishoudens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Gekozen voor Liebherr door goede ervaringen met andere apparatuur van Liebherr.
Verder heeft deze diepvrieskast de juiste afmetingen voor een klein huishouden.
Wij kunnen het merk Liebherr aanbevelen vanwege de goede kwaliteit va hun
koelproducten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.M. Keus 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functionele vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Liebherr is een vertrouwde merknaam. Vandaar dat wij een Liebherr vrieskast hebben gekocht, met als gratis extra service een garantieverlenging met 5 jaar. Dat bewijst dat Liebherr vertrouwen heeft in zijn kwaliteitsproduct.

Pluspunten

  • functioneel ontwerp
  • eenvoudig in gebruik
  • zeer zuinig
  • kwaliteit van materialen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 14-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vrieskast Liebherr GP 1376-20

Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Zocht een tafelmodel vrieskast met voldoende inhoud en geschikt voor in de schuur. Voldoet tot nu toe prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sipke 08-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Mooie en handig vriezer! Een van de weinige met 4 lades en smartfrost combinatie.
Handig is dat het apparaat begint te piepen als deze te lang open staat.

Pluspunten

  • 4 lades
  • Smart Frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 29-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Prima vrieskast. Eenvoudige bediening en mooi strak afgewerkt. Ook binnenzijde multifunctioneel: zowel lades als trays. Geen vervelende hoeken en hindernissen bij het reinigen. Top kast.

Pluspunten

  • bediening
  • goed te reinigen
  • gunstig energiegebruik
  • strak ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 22-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruim van binnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Heel mooi afgewerkt met 4 lades.
Het installeren is een fluitje van een cent.
Zeer goed product voor zijn prijs.

Pluspunten

  • 4 laden
  • Gemakkelijke bediening.
  • Grote invries capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer