Liebherr GP 1376 Premium - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
104 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP 1376 Premium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fijne diepvries 01-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Genoeg ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Genoeg ruimte met 4 lades, handig dat je er een lade en plankje uit kan halen zodat hoge producten er ook in kunnen en de prijs was meer dan goed.

Pluspunten

  • Lades en plankjes uitneembaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GWEN 13-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast voor in schuur zelfs in de winter.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Goede koelkast. Staat in schuur en werkt zelfs tot - 18 graden. Voldoende ruimte waardoor overzichtelijk. En natuurlijk extra lange garantie!

Pluspunten

  • Werkt in de winter in een schuur
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Klomberg 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Het apparaat is erg stil en ook mooi zuinig. Goede indeling en ziet er ook nog mooi uit. De service van Electroworld van Dijk uit Zoetermeer is ook fantastisch. Deskundig en keurig personeel.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef Seijkens 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Juiste formaat voor kleine huishoudens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Gekozen voor Liebherr door goede ervaringen met andere apparatuur van Liebherr.
Verder heeft deze diepvrieskast de juiste afmetingen voor een klein huishouden.
Wij kunnen het merk Liebherr aanbevelen vanwege de goede kwaliteit va hun
koelproducten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.M. Keus 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functionele vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Liebherr is een vertrouwde merknaam. Vandaar dat wij een Liebherr vrieskast hebben gekocht, met als gratis extra service een garantieverlenging met 5 jaar. Dat bewijst dat Liebherr vertrouwen heeft in zijn kwaliteitsproduct.

Pluspunten

  • functioneel ontwerp
  • eenvoudig in gebruik
  • zeer zuinig
  • kwaliteit van materialen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 14-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vrieskast Liebherr GP 1376-20

Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Zocht een tafelmodel vrieskast met voldoende inhoud en geschikt voor in de schuur. Voldoet tot nu toe prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sipke 08-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

8,0
Mooie en handig vriezer! Een van de weinige met 4 lades en smartfrost combinatie.
Handig is dat het apparaat begint te piepen als deze te lang open staat.

Pluspunten

  • 4 lades
  • Smart Frost

Minpunten

  • Lades zijn niet zo hoog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 29-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

10,0
Prima vrieskast. Eenvoudige bediening en mooi strak afgewerkt. Ook binnenzijde multifunctioneel: zowel lades als trays. Geen vervelende hoeken en hindernissen bij het reinigen. Top kast.

Pluspunten

  • bediening
  • goed te reinigen
  • gunstig energiegebruik
  • strak ontwerp

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 22-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruim van binnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1376 Premium

Algemene score

9,0
Heel mooi afgewerkt met 4 lades.
Het installeren is een fluitje van een cent.
Zeer goed product voor zijn prijs.

Pluspunten

  • 4 laden
  • Gemakkelijke bediening.
  • Grote invries capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer