Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost - Reviews

Best Reviewed okt 2019 Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
188 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

De GNP 2313 Comfort NoFrost is een diepvriestkast van Liebherr. Je kunt met een netto inhoud van 185 liter flink wat producten in deze vrieskast kwijt. Hoe je het apparaat indeelt, is dankzij het VarioSpace-systeem aan jou. Ook handig: dankzij het NoFrost-systeem hoef je nooit meer te ontdooien. Er ontstaat namelijk geen ijsvorming op verpakkingen of in laden. De invriesautomaat (de SuperFrost-functie) zorgt voor snelle een temperatuurdaling naar -32°C, zodat etenswaren snel worden ingevroren. De functie schakelt zichzelf automatisch uit. Dat is een van de redenen waarom de GNP 2313 Comfort NoFrost van Liebherr ook een vrij energiezuinige vrieskast is.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ammar 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

vriest uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
strak design, met een strak display. de vrieskast vriest goed. maakt nauwelijks geluid ook niet op de superfrost stand.

Pluspunten

  • geluid, zeer stil
  • design
  • snelheid van vriezen
  • no-frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christa 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, mooie kast met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Veel ruimte en bijna geruisloos doet deze kast het werk waar hij voor bedoeld is. Erg handig dat de plateau's er uit gehaald kunnen worden. En nog handiger dat hij zelf ontdooiend is.

Pluspunten

  • goede indeling
  • zelfontdooiend
  • bijna geruisloos
  • uitnuitneembare plateau's voor hoge producten

Minpunten

  • handleiding betr. display zou beter kunnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 16-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke vrieskast met No Frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Deze vrieskast hebben we nu een jaar in gebruik. No Frost werkt heel goed, nooit meer ijsvorming op de laden en/of de producten. Laden en tussenliggende plankjes zijn allemaal te verwijderen waardoor één grote ruimte ontstaat. Hierdoor kun je ook dingen bewaren die niet in een lade passen. Doordat de laden transparant zijn, heb je een goed overzicht van de inhoud van je vriezer. Let wel op: de bovenste lade is lager dan de overige vanwege de koeleenheid die bovenin zit. Hierin bewaren we de ijsjes. :-)

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Laden en plankjes zijn uitneembaar
  • No Frost
  • Doorzichtige laden
  • Kinderslot

Minpunten

  • Bovenste lade kan maar weinig in
  • Niet stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marko 07-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

top vrieskast, zou niets anders willen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
inmiddels enkele maanden in huis, mening blijft onveranderd; een prima kast, muisstil geen rijpvorming en veeeeeelruimte

Pluspunten

  • stil
  • zeer constant van temparatuur
  • ruime grote lades
  • goed en duidelijk afleesbaar display

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Noordink 07-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen, vriezen, automatisch ontdooien, geruisloos, ziet er prima uit en is in electriciteit zuinig,A++

Pluspunten

  • Goede vriezer
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Bij het openen geen verlichting aanwezig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 24-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Spijt

Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

3,0
Al de tweede no frost vrieskast van Liebherr die steeds uit gaat. Ieder jaar 2, 3 keer. Voelt enorm onbetrouwbaar. Af en toe moet ik naar de buren met de inhoud, vervelend!

Pluspunten

  • Hoge kast diepe laden op rails op glazen platen

Minpunten

  • Slaat een paar keer jaar uit, piept, geen oorzaak

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

ferdi 12-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
hebben voor deze kast gekozen gezien overal aanbevolen werd en zelf ervaren de kwaliteit met oa de rubbers en het zeer makkelijk openen van de deur.handig met alarm als deur te lang open staat en no frost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel en José Zeegers 18-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote No-Frost diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Prachtige diepvries met 6 lades heel overzichtelijk in 2018 gekocht.
Deze is voorzien van No-Frost.
Hadden hiervoor ook al een Liebherr diepvries met No-Frost diverse jaren plezier van gehad.
Alleen deze nieuwe van 2018 maakte de laatste tijd meer lawaai, gebeld en hebben op 17 okt 2019 de condensor voorzien van een soort band voor de trillingen op te vangen.
Jammer dat ze ons niet eerder hebben gebeld over dit probleem het was een bekend euvel.
Maar het is nu opgelost geweldig top service.

Pluspunten

  • Grote 6 lades
  • No-Frost
  • Kwaliteit
  • Vorm
  • Bediening

Minpunten

  • maar 2 stelpoten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dadam 02-10-2019
  • Product gekocht

Liebherr GNP 2313 Comfort Nofrodt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
2e review: we zijn nu 6 mnd verder en nu 8 mnd in gebruik. Mijn mening is niet veranderd, nog steeds een fijne vriezer, die doet wat je ervan kunt verwachten. Een aanrader dus.
De temperatuur heb ik lager moeten zetten omdat hij anders te koud werd, maar dat is geen probleem.

-----------------------------------------------------------
Eerdere review: 14-6-2019

Machine nu 4 mnd in gebruik en zijn nog steeds blij deze machine gekocht te hebben. Door de tenp op 15* te zetten werkt hij helemaal tot tevredenheid. Moesten wel wennen dat hij altijd iets geluid maakt maar dat lijkt geen energie te kosten. Blijven achter de nachine staan

Pluspunten

  • Ruim overzichtelijk
  • Eenvoudige goed sluitende deur

Minpunten

  • Geen echt minpunt, maar temp calibratie niet goed

Reageer

N. 07-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie, ruime vriezer; werkt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Enkele weken geleden aangeschaft, maar nu al kan ik vermelden dat hij prima staat en werkt; als hij aan het vriezen is en je opent de deur, stopt hij met werken tot je de deur weer gesloten hebt.
Het mooiste is dat de lades het overzichtelijk maken om iets te vinden.
En de ruimte is fantastisch, diepe lades met genoeg plaats.
Een aanrader dus. No frost maakt het helemaal 'af'.

Pluspunten

  • perfecte hoogte
  • overzichtelijke lades
  • temperatuur instelbaar
  • veer ruimte

Minpunten

  • hij maakt wel duidelijk geluid als hij vriest

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk, nooit meer dat waterballet van het ontdooien.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Gekozen voor een Liebherr, omdat ik goede ervaringen met dit merk heb en ze specialist in koelen en vriezen zijn. Verder hebben ze keuze uit meerdere hoogtes, deze tussenhoogte vind ik erg prettig. En het lijkt me heerlijk, om nooit meer te hoeven ontdooien. Het geluid van het NoFrost systeem valt me ook alles mee. Wel nog getwijfeld i.v.m. het feit dat hij in de schuur staat, waar het bij erge vorst nog weleens kan vriezen, maar de gok maar genomen, omdat het eigenlijk nooit meer zo lang en hard vriest tegenwoordig en omdat hij sowieso gegarandeerd is tot 0 graden. Het is een mooie kast met glasplaten en doorzichtige laden met veel ruimte. Dus ik ben erg tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • NoFrost systeem, nooit meer ontdooien.
  • Verwijderbare glasplaten, makkelijk reinigen.

Minpunten

  • Kan niet in ruimtes onder de 0 graden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerijsma 07-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
Mooie ruime diepvrieskist en heel veel zuiniger in energie dan onze vorige! Maakt nauwelijks lawaai, prima indeling van ruime vakken.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Weinig geluid, zuinig in energie

Minpunten

  • Bovenste vak loopt schuin, geeft minder ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hub Heijnen 05-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk door de doorzichtige laden

Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
Als vervanging van een andere Liebherr vries kast. en door de goede voorlichting voor de aankoop van dezen nieuwe vrieskast bij Boxxer in Echt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fons van dongen 04-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
De vorige was ook een liebherr en die heeft het 25 jaar prima gedaan! Handig en makkelijk in gebruik, veel ruimte.

Pluspunten

  • Robuust
  • Doelmatig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Clijsen 02-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MOOIE VRIESKAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
WIJ ZIJN ERG BLIJ MET DEZE MOOIE VRIESKAST. HIJ IS ENERGIEZUINIG EN BIJNA GELUIDLOOS. LIEBHERR IS VOOR ONS DE "ROLLS-ROYCE "ONDER DE APPARATEN!
ZEKERHEID VOOR EEN GOED PRODUCT MET LANGE LEVENSDUUR.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Ik wou graag een nieuwe vriezer en een iets grotere dan dat ik had. Ik zag deze en de verkoper was hierover al zeer tevreden. Heb hem nu ruim 1.5 maand en bevalt me uitstekend. Is ook zeer stil, wat wel erg prettig is want hij staat op mn overloop boven naast mn slaapkamer. Maar heb dus absoluut geen hinder van dat hij aan en uit slaat, dit hoor je amper

Pluspunten

  • Stil
  • Voldoende ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo Willemsen 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Ik vind deze koelkast van Liebherr GNP2313 erg fijn met de extra´s zoals alarm voor open deur,storingen en dergelijke. Ook is het fijn om nooit meer te hoeven ontdooien.
Tevens wordt condens die ontstaat door open deur als je iets nodig hebt uit de vriezer afgezogen als je deur weer dicht doet.
Erg veel ruimte in de schuifbakken in de vriezer. Wat de prijs betreft vind ik hem zeker niet te duur met al de opties erbij.
Ik ben zeer tevreden over deze vriezer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van der Vegt 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Een aanwinst in de keuken. Er zit veel bergruimte in. Zeer overzichtelijk. De laden zijn van een uitstekende kwaliteit . Gemakkelijk eruit te halen en terug te plaatsen. En deze heeft een alarmknop.
Dit apparaat is beslist een aanrader!

Pluspunten

  • Alarm
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fijne vrieskast 18-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed.

Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
ik heb hier goede ervaringen mee, het compact en geluid arm. geen gedoe met instellingen. gebruiks vriendelijk .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout van Vroenhoven 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne afmeting

Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

7,0
de diepvries is niet te groot maar zeker ook niet te klein, perfect voor 2 personen.
duidelijk zicht wat in de lades ligt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews