Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost - Reviews

Best Reviewed okt 2019 Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
188 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ammar 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

vriest uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
strak design, met een strak display. de vrieskast vriest goed. maakt nauwelijks geluid ook niet op de superfrost stand.

Pluspunten

  • geluid, zeer stil
  • design
  • snelheid van vriezen
  • no-frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 16-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke vrieskast met No Frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Deze vrieskast hebben we nu een jaar in gebruik. No Frost werkt heel goed, nooit meer ijsvorming op de laden en/of de producten. Laden en tussenliggende plankjes zijn allemaal te verwijderen waardoor één grote ruimte ontstaat. Hierdoor kun je ook dingen bewaren die niet in een lade passen. Doordat de laden transparant zijn, heb je een goed overzicht van de inhoud van je vriezer. Let wel op: de bovenste lade is lager dan de overige vanwege de koeleenheid die bovenin zit. Hierin bewaren we de ijsjes. :-)

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Laden en plankjes zijn uitneembaar
  • No Frost
  • Doorzichtige laden
  • Kinderslot

Minpunten

  • Bovenste lade kan maar weinig in
  • Niet stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 24-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Spijt

Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

3,0
Al de tweede no frost vrieskast van Liebherr die steeds uit gaat. Ieder jaar 2, 3 keer. Voelt enorm onbetrouwbaar. Af en toe moet ik naar de buren met de inhoud, vervelend!

Pluspunten

  • Hoge kast diepe laden op rails op glazen platen

Minpunten

  • Slaat een paar keer jaar uit, piept, geen oorzaak

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Christa 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, mooie kast met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Veel ruimte en bijna geruisloos doet deze kast het werk waar hij voor bedoeld is. Erg handig dat de plateau's er uit gehaald kunnen worden. En nog handiger dat hij zelf ontdooiend is.

Pluspunten

  • goede indeling
  • zelfontdooiend
  • bijna geruisloos
  • uitnuitneembare plateau's voor hoge producten

Minpunten

  • handleiding betr. display zou beter kunnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G.Noordink 07-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen, vriezen, automatisch ontdooien, geruisloos, ziet er prima uit en is in electriciteit zuinig,A++

Pluspunten

  • Goede vriezer
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Bij het openen geen verlichting aanwezig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel en José Zeegers 18-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote No-Frost diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Prachtige diepvries met 6 lades heel overzichtelijk in 2018 gekocht.
Deze is voorzien van No-Frost.
Hadden hiervoor ook al een Liebherr diepvries met No-Frost diverse jaren plezier van gehad.
Alleen deze nieuwe van 2018 maakte de laatste tijd meer lawaai, gebeld en hebben op 17 okt 2019 de condensor voorzien van een soort band voor de trillingen op te vangen.
Jammer dat ze ons niet eerder hebben gebeld over dit probleem het was een bekend euvel.
Maar het is nu opgelost geweldig top service.

Pluspunten

  • Grote 6 lades
  • No-Frost
  • Kwaliteit
  • Vorm
  • Bediening

Minpunten

  • maar 2 stelpoten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marko 07-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

top vrieskast, zou niets anders willen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
inmiddels enkele maanden in huis, mening blijft onveranderd; een prima kast, muisstil geen rijpvorming en veeeeeelruimte

Pluspunten

  • stil
  • zeer constant van temparatuur
  • ruime grote lades
  • goed en duidelijk afleesbaar display

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dadam 02-10-2019
  • Product gekocht

Liebherr GNP 2313 Comfort Nofrodt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
2e review: we zijn nu 6 mnd verder en nu 8 mnd in gebruik. Mijn mening is niet veranderd, nog steeds een fijne vriezer, die doet wat je ervan kunt verwachten. Een aanrader dus.
De temperatuur heb ik lager moeten zetten omdat hij anders te koud werd, maar dat is geen probleem.

-----------------------------------------------------------
Eerdere review: 14-6-2019

Machine nu 4 mnd in gebruik en zijn nog steeds blij deze machine gekocht te hebben. Door de tenp op 15* te zetten werkt hij helemaal tot tevredenheid. Moesten wel wennen dat hij altijd iets geluid maakt maar dat lijkt geen energie te kosten. Blijven achter de nachine staan

Pluspunten

  • Ruim overzichtelijk
  • Eenvoudige goed sluitende deur

Minpunten

  • Geen echt minpunt, maar temp calibratie niet goed

Reageer