Liebherr GNP2713-24 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 82 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP2713-24 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geeske 26-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Kwaliteit goed nofrost degelijk gaat jaren mee en je krijg er garantie bij en goede service.

Pluspunten

  • Nooit ontdooien
  • Vries goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BMWHenkie 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima ruime stille en goed afgewerkte vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

8,0
Prachtige ruime vriezer, mooi en degelijk apparaat. Klein nadeel wat mij betreft is de wat lastige in te stellen display en mogelijkheden. maar goed dat doe je maar 1 keer. Goed en nauwkeurig lezen en aanwijzingen opvolgen.
Er is een mogelijkheid om de laden die je niet gebruikt af te sluiten, scheelt energie. Maar die moet je apart aanschaffen. Verder top apparaat, niet de zuinigste. Maar ik vindt het stroomverbruik meevallen. i

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi

Minpunten

  • energie verbruik (kan beter)
  • Display instellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

a**0@h**l.com 05-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer met lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Nu enkele maanden verder zijn we erg tevreden met de vriezer, geen omkijken na.
Enigste om rekening mee te houden is dat de ventilator hoorbaar is mocht u deze op een slaapkamer of iets dergelijks neer willen zetten, niet hard maar hoorbaar.

Pluspunten

  • Vriest dat het kraakt

Minpunten

  • Licht hoorbare ventilator

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

z**7@o**k.com 24-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ziet er goed uit mooi strak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

7,0
mooie kast mooie laden zichtbaar wat er inlicht, stil en zuinig . De temperatuur mooi zichtbaar aan de buiten zijde , licht gaat mooi op standby

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r**a@g**l.com 21-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruim en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Vanwege eerdere ervaringen met Liebherr weer gekozen voor een vriezer van dit merk. De GNP2713-24 is een ruime en betrouwbare vriezer, met een hoge bedrijfszekerheid.

Reageer

j**s@g**l.com 03-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zuinige diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Ben nog steeds uitermate tevreden over dit product .De diepvries is zuinig en makkelijk in het gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fcsmitty 02-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Omdat wij een groente/kruidentuintje hebben willen wij graag de producten snel invriezen. Dit lukt prima met deze mooie vriezer. Overigens is hij geruisloos. Een goede aankoop en zeker met 7 jaar garantie!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Snel invriezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**o@h**e.nl 24-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Super mooie vriezer nooit meer ontdooien. Mooi in voortmaakt super aankoop. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Stil
  • Handig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ASAS 17-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

8,0
Schitterend apparaat, als enigste voor mij zou zijn in plaats van de wieltjes achter stelpootjes.
Maar is persoonlijke voorkeur.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Minpunten

  • Geen stelpootje achter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

f**n@k**t.nl 30-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Het is een fijne no-frost diepvries. Heerlijk om hem niet eerst te hoeven ontdooien voordat hij schoongemaakt moet worden. Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva 30-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

geen spijt van mijn keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Na jarenlang een vrieskist te hebben gehad, nu de keuze gemaakt voor een vrieskast. En wat ben ik blij met onze "kast". Ik heb overzicht en weet wat waar ligt. Voor ieder product een aparte lade, groente, vlees, brood en uiteraard (voor de kinderen zeggen we dan :-)) een aparte lade voor ijsjes.
Ik kom niet zo snel meer voor een verrassing te staan!

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • goede prijs/kwaliteitverhouding
  • no frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

k**8@g**l.com 21-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader voor een grote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Na een nieuwe kleine variant van 3 laden overgestapt naar een 7 laden grote vriezer. Stil makkelijk in te stellen en voelt solide aan.

Pluspunten

  • Stil
  • Deur/ handvatsysteem
  • Makkelijk instelbaar
  • Voelt solide aan

Minpunten

  • Wat hoger in prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**s@g**l.com 15-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Dit is mijn tweede diepvries van Liebherr ,was zeer tevreden over de eerste en is zuinig in het verbruik.
En het is super makkelijk om met laden te werken is heel overzichtelijk

Pluspunten

  • Verbruik
  • Lades

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**l@p**t.nl 24-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedrijfszekere vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Na 25 jaar, naar alle tevredenheid, gebruik van onze oude Liebherr vrieskast hebben wij deze nu vervangen door dezelfde, maar energie zuinigere, opvolger. Op naar de volgende 25 jaar.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak van laden
  • Bedrijfszeker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

c**k@k**l.nl 18-02-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Degelijkheid goede afwerking sterkte en ruime laden goed product
De pelgrim koelkast word
ook een liebherr 5120 plus.

Reageer

c**n@g**l.com 18-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze gemaakt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
We zochten een nieuwe energiezuiniger diepvrieskast. Deze sprong er qua formaat en no frost bovenuit. Ziet er degelijk uit. Goede lades . Je kunt alles mooi overzichtelijk laden. Dik tevreden.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • No frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c**n@g**l.com 18-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Deze diepvrieskast is super van formaat en voorzien van no frost. En energie zuinig. We hopen dat we er lang plezier van hebben. Gezien de degelijkheid zal dit wel lukken. Blij mee.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • No frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h**n@z**o.nl 04-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Vind het een mooie nette en overzichtelijke vriezer; is bijzonder energiezuinig.

Pluspunten

  • Ruim van binnen
  • Gemakkelijk verplaatsbaar
  • Waarschuwing als je deur te lang open staat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

p**s@h**e.nl 23-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ijskoud de beste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Na vele jaren trouwe dienst van de LIEBHERR vrieskast met 6 lades was deze aan het eind van zijn latijn. De opperbeste ervaring met deze vriezer was dan ook de aanleiding om meteen een vergelijkbaar product van LIEBHERR aan te schaffen. Vandaag correct geleverd door de fa. Lunenburg en geplaatst. De kast staat zijn hoofd en onze producten koel te houden!

Pluspunten

  • afmetingen
  • formaat lades

Minpunten

  • geen binnenverlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Niet wijzigen 16-01-2022
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Onze vorige diepvries was ook een Liebherr, vandaar onze keuze deze keer ook.

Reageer

Toon meer reviews