Liebherr GNP2713-24 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
221 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP2713-24 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jaap 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

8,0
Een fijne en ruime kast waar je heel wat mee kunt invriezen.
Ruime laden en toch niet overdreven groot van omvang.

Pluspunten

  • ruim en overzichtelijk.
  • goed afleesscherm van de temperaturen overzicht

Minpunten

  • n.vt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne praktische en ruime vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Het is een degelijke vrieskast die volledig benut kan worden. Het formaat van de lades is prettig, deze zijn goed van inhoud. De sluiting van de deur is fijn.

Pluspunten

  • formaat lades
  • prettig in te delen

Minpunten

  • geen verlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonny 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Cool

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Gewoon simpelweg de beste koel- en vrieskasten waarmee ik ooit gewerkt hebben.
We hadden er op de zaak al 4 staan, dus was de keuze voor het nieuwe huis ook snel gemaakt..."als het maar Liebherr is"

Pluspunten

  • Degelijk
  • Geen frost

Minpunten

  • Serienummer zat achter n vaste groentebak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sonny 24-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Einfach Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Zakelijk hadden wij al enige koel- en vrieskasten staan van Liebherr. Dus na de verhuizing was de keuze ook privé snel gemaakt. Topproduct

Pluspunten

  • Degelijk
  • Soepel lopende lades

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wil H 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig Stil Praktische indeling deur makkelijk te openen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Vroeger al een kist van Liebherr gehad nooit problemen mee gehad hadden nu een kleiner model van ander merk zonder nofrost dat was dus een miskoop daarom nu weer een Liebherr kast met nofrost gewoon erg gebruiksvriendelijk zuinig, stil en een handige indeling.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GNP 2713-24

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Ik heb wederom een Liebherr gekocht omdat we 32 geleden onze eerste Liebherr diepvrieskast hebben gekocht. We hebben er nooit één probleem mee gehad. Hij werkte nog steeds prima maar in verband met duurzaamheid en het hoge energieverbruik hebben we een nieuwe gekocht.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • doorzichtige laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina 10-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
We hebben voor dit merk gekozen, omdat onze vorige diepvries ook van Liebherr was.
De nieuwe hebben we gekocht omdat we de oude wilde vervangen, deze was 22.5 jaar oud

Pluspunten

  • Fijne kast en niet meer te ontdooien
  • En makkelijk te zien waar alles zit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn Vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Fine Vrieskast makkelijk in onderhoud door no Frost . en gekocht bij een klantvriendelijke winkel Lammers in Budelschoot. Uitstekende service en gedegen uitleg.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer