Liebherr GNP2713-24 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP2713-24 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Riekje! 20-03-2021
  • Product gekocht

Mooie diepvries kast. Mooi wit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Oude na 25 jaar storingen. Dus twijfel. Maar niet over het merk van de nieuwe. Weer een LIEBHERR. En? één telefoontje naar de Expert en de volgende dag geleverd. Allemaal een dikke duim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivonne 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote vriezer met duidelijke gebruiksbediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Fijne vriezer voorzien van no-frost, veel lades en gebruiksvriendelijke bediening. Meer dan voldoende voor 2 personen.

Pluspunten

  • grootte
  • no frost
  • eenvoudig mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.M. Zuidam 19-06-2021
  • Product gekocht

Liebherr koel/vrieskasten

Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Liebherr koel en vrieskasten hebben een hoge kwaliteit en werken nagenoeg geruisloos.
Ook het energie gebruik is erg gunstig.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • laag energiegebruik
  • geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

8,0
De diepvries heeft veel ruimte en is gemakkelijk te installeren. Verder gebruiksvriendelijke opties. Doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Geen lampje
  • Geen big box

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lcm 18-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Geweldig kwaliteit, betrouwbaar, degelijk. Vorige diepvries 20 jaar meegegaan. Ook handig zijn de gemakkelijk schoon te houden lades

Pluspunten

  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stickelbruck 17-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Beste. Wij hebben al sinds jaar en dag liebherr en wij zijn heel tevreden. Onze electro producten worden steeds bij de firma Vleeshouwers gekocht dit vanwege de ZEER GOEDE SERVICE.

Pluspunten

  • Een heel goed product en lange levensduur
  • Energie zuinig,
  • Na 16 jaar een nieuwe liebherr diepvries

Minpunten

  • Zover ons bekend Geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CdJ 08-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Door het Defrost systeem hoef je nooit je vriezer te ontdooien.
Mooie strakke vriezer. Is nagenoeg geruisloos.
De lades zijn transparant waardoor je snel ziet welke lade je moet hebben.
Mijn tweede Liebherr. De eerste 14 jaar zonder problemen gehad.

Pluspunten

  • Geruisloos

Minpunten

  • Snel alarm indien deur langer openstaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap H. 01-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede diepvrieskast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Fijne diepvrieskast, degelijke uitvoering met veel ruimte! De opbergladen zijn doorzichtig aan de voorkant, zodat je direct kunt zien wat je wil pakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjouke Tamminga 01-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kwaliteit staat Liebherr voor. Ook bij de horeca

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Geeft een goede kwaliteit indruk. Schappen zijn transparant. Stabiel en geeft duidelijk aan als de deur te lang openstaat

Pluspunten

  • geen aanvriezen
  • blijft helder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Luk 22-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GNP2713-23 - defect na 18 maanden

Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

5,0
Liebherr neem ik meestal omdat het een betrouwbaar product is. Gemiddeld iets duurder dan Bosch of AEG.
Nu blijkt dat ook deze toestellen zwakke elementen bezitten en daardoor defect gaan. Doordat het koelelement niet meer ontdooid wordt stijgt de temperatuur in de diepvriezer en begint alles van onderaan naar boven geleidelijk aan te ontdooien. Er komt geen signaal waardoor het misschien pas laat opvalt.
Dergelijke toestellen zouden minstens 10 jaar moeten meegaan en niet 18 maanden zoals bij mij.

Pluspunten

  • stil
  • degelijke lades

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiële reactie van Liebherr 23-04-2021

Goedemorgen Luk, heel vervelend dat je problemen met de diepvries ervaart. Heb je al eens contact gehad met onze servicedienst? Zij kunnen eventueel het probleem aan het apparaat voor je oplossen. De servicedienst is te bereiken op 0297 - 23 99 55 of service@buram.nl

Reageer

Astrid 16-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

8,0
Fijne vrieskast. Overzichtelijke lades. Alarm bij openlaten staan van de deur. Fijne display aan de buitenkant van de vrieskast. Weinig tot geen geluid producerend.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • alarm

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Beekema 11-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Dit product bevalt ons al jaren . Voor ons bekent van een zeer goed product
Van Liebherr ook met de service is ook altijd prima geregeld . Tevens ook het registreren om de garanties te verlengen is ook heel goed verlopen .wij zouden het ieder
Aanbevelen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RV 07-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe Liebherr Vriezer

Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Erg tevreden met onze nieuwe diepvries. Goede kwaliteit, fijne opberglades met genoeg ruimte en een fijne handgreep. Geluidsniveau minimaal en geen enkele ijsvorming aan de binnenkant. Heel tevreden!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Genoeg ruimte
  • Geen ijsvorming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 05-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige diepvrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

8,0
Geweldige diepvrieskast.
Gelukkig zijn we nu verlost van het steeds moeten ontdooien.
Een zee van ruimte t.o.v. Onze oude tafelmodel vrieskast.
We zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • Niet meer ontdooien
  • Veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K. 15-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer

Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Onze oude vriezer was hetzelfde model waar we erg tevreden mee waren (9 jaar gehad) - wij hadden deze helaas zelf kapot gemaakt en laten maken was bijna net zo duur als een nieuwe dus gekozen voor een nieuwe vriezer (met 1 lade meer). Werkt net zoals de oude super! Zit een No-frost functie op, dus je zit niet met die vervelende ijsvorming. Fijne lades, past veel in. En als je de deur iets te lang (of per ongeluk) open laat staan geeft hij een alarmpje (kan je uitdrukken als je expres lang open hebt) maar dit is wel fijn (zeker als je kinderen hebt die hem wel eens per ongeluk open laten).

Pluspunten

  • No-frost functie
  • veel ruimte
  • Deur fijn open te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 03-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk bedieningspaneel

Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Blij dat ik nu weer een Liebherr diepvries heb. Fijn in gebruik doordat het allemaal lades zijn en geen kleppen. De lades zijn niet te diep en hierdoor is er een optimaal gebruik van de ruimte en het blijft ook overzichtelijk. De lades zijn van een degelijk materiaal gemaakt. Vooral over het handvat ben ik enthousiast. De "hefboom" werking is ideaal, ik zou nooit meer anders willen. Ook het NoFrost-systeem is voor mij een groot pluspunt.

Pluspunten

  • 'hefboom"handvat
  • lades niet te diep
  • mogelijkheid om grotere ruimte te maken
  • deur kan links of rechts gehangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MarcC 28-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

8,0
Wij hebben deze vriezer gekocht ter vervanging van 12 jaar oude en tafelmodel vriezer. Deze mooie en energiezuinige vriezer heeft een goede indeling en 7 lades.

Pluspunten

  • Indeling
  • Energiezuinigheid
  • No frost systeem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Remie 28-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieskast met een super kwaliteit.

Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

10,0
Onze oude Liebherr vrieskast had na 20 jaar trouwe dienst minder vriescapaciteit.
Wij hebben nu weer een nieuwe Liebherr vrieskast gekocht.
De kwaliteit is super van deze vrieskasten.
De nieuwe vrieskast is ook nog een veel zuiniger in energieverbruik.
Wij zijn super tevreden met deze Liebherr vrieskast.
Het design is ook zeer mooi, met een makkelijke deursluiting

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit super
  • Energiezuinig
  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk in gebruik
  • No frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GTH 26-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GNP 2713

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
Mooie grote kast welke uitstekend werkt. Blij met de aanschaf. Werkt probleemloos. Overzichtelijke kast. De kast bereikt snel de ingestelde temperatuur.

Pluspunten

  • Grote lades

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana 25-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vrieskast veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2713-24

Algemene score

9,0
De buitenkant van de vrieskast ziet er mooi uit. Binnenin is veel ruimte met doorzichtige lades zodat ik kan zien wat er in zit. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • doorzichtige lades

Minpunten

  • geen lampje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews