Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN3735-21 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**g@h**t.nl 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN3735-21

Algemene score

9,0
Goede vrieskast en ik verwacht dat ik alle producten die ik vers koop goed en energie zuinig kan invriezen

Pluspunten

  • Vriest goed
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John S 22-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieskast vertrouwt product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN3735-21

Algemene score

10,0
Ik had al een Liebherr diepvries tafelmodel. Deze was al 12 jaar oud en te klein. Nu een grotere gekocht, kastmodel van 240 liter. De kleiner gaat naar een Oekraïnisch gezin dat bij mij in de buurt is gaan wonen. Wij houden van duurzaam, daarom een zuinig en vertrouwt merk gekozen. Wij zijn erg tevreden. De kast heeft een slank uiterlijk, is geruisloos. De bakken zijn soepel te hanteren (niet te groot). De No-frost functie is ideaal. Kortom: een prima product.

Pluspunten

  • slank model
  • maakt zeer weinig geluid
  • no-frost functie
  • bakken hanteerbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ligtenberg 10-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebe Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN3735-21

Algemene score

10,0
Werkelijk een heel fijne diepvrieskast. Ziet er degelijk uit. Ook eenvoudig in gebruik met de noodzakelijke luxe.
Als deze diepvrieskast het net zo lang en goed volhoudt als de vorige Liebherr dan zijn wij helemaal tevreden!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • degelijk
  • compact
  • ruim

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 30-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN3735-21

Algemene score

9,0
Super mooie Combinatie van een koel en vrieskast
Erg blij mee
Koelt en vriest goed, vooral de snelvriesfunctie is ideaal,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**k@z**o.nl 22-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN3735-21

Algemene score

9,0
Geweldig vanwege nofrost en transparante lades. Beste merk in koeltechniek.

Pluspunten

  • Nofrost
  • Beste in koeltechniek
  • Transparante lades

Minpunten

  • nofrost neemt meer ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**r@h**l.com 22-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superenergiezuinige vrieskast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN3735-21

Algemene score

10,0
Omdat onze huidige vrieskast, ook Liebherr, werd vervangen door een nog zuiniger exemplaar en Gem. Wageningen een groenkorting gaf van Euro 90,00 op extra energiezuinige vriezers en de Liebherr GN 3735-21 hiervoor in aanmerking kwam, was de keuze niet moeilijk. Net als onze vorige vriezer is de nieuwe vrieskast bijna geluidloos en tevens voorzien van allerlei nieuwe snufjes. Door de mogelijkheden, het menu, is handig digitaal te navigeren. De plateaus zijn makkelijk te verplaatsen en te demonteren zodat bijna elke formaat product in de vriezer past. Praktische diepe laden en handige verlichting in de kast bij hrt openen. Voor het reinigen, dat niet vaak nodig is omdat de kast niet aanvriest, zijn de glasplaten makkelijk te verwijderen door de uittrekrails. Kortom een fijne handige vrieskast.

Pluspunten

  • Alles digitaal te regelen
  • Geen last van aanvriezen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Peeters 07-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteits vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN3735-21

Algemene score

9,0
Mooie modern vorm gegeven vriezer, slimme verlichting, ontdooien niet meer nodig, na invriezen gaat temperatuur automatisch naar de basisinstelling. En vooral: geluidsarm!
Niet goedkoop maar je krijgt kwaliteit!

Pluspunten

  • No Frost
  • Geluidsarm
  • Slimme verlichting
  • Begrijpelijk menu voor instellingen

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 30-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bedrijfszeker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN3735-21

Algemene score

10,0
Liebherr staat binnen ons huishouden voor kwaliteit en zekerheid. Hadden al een koelkast en nu ook een diepvries aangeschaft. Goede bediening en met duidelijke instructie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 31-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak model vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN3735-21

Algemene score

9,0
Liebherr is een degelijk merk. Mijn vorige diepvries was ook van dit merk.
Strakke vormgeving.
Niet meer ontdooien

Pluspunten

  • Automatisch ontdooien
  • Ruime laden

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Renooij 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke diepvrieskast

Geschreven voor: Liebherr GN3735-21

Algemene score

9,0
Na mijn vorige diepvrieskast van Liebherr weer gekozen voor dit merk. Zeer tevreden over.
Deze hoeft niet meer ontdooit te worden. De doorzichtige laden geven meteen een beeld van de produkten.

Pluspunten

  • Kwaliteit degelijk

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l van der Aa 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie combinatie koelkast en vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN3735-21

Algemene score

10,0
ik heb deze artikelen gekocht omdat ik zeer tevreden ben met Liebherr betreffende kwaliteit en deze combinatie een gezamenlijke mooie uitstraling als een geheel heeft

Pluspunten

  • uitstraling
  • ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke lades.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN3735-21

Algemene score

9,0
Prima diepvrieskast, met als groot voordeel de doorzichtige lades, zodat je met geopende deur kan zien wat waar ligt. Verder het no frost systeem wat ontdooien overbodig maakt.
En als aller belangrijkst een laag energie verbruik A+++.

Pluspunten

  • doorzichtige lades
  • laag energieverbruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer