Bosch GSN51AW40 - Reviews

8,9 Lees 44 reviews
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
286 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 44 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rotciV 09-09-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Een mooi en met zijn 286 ltr. inhoud ruim en gemakkelijk
apparaat.Wat de duurzaamheid betreft,kan ik nog geen mening over geven maar deze zal ongetwijfeld uitmuntend zijn gezien mijn ervaring met mijn overige Bosch apperatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
W.F. Ebben 08-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Naar een aantal jaren verschillende merken apparatuur gehad te hebben ben ik nu over gestapt naar Bosch.
Op dit moment ben ik in bezit van een Bosch inbouwkoelkast, stofzuiger en wasmachine.
Mijn keus was dan ook niet moeilijk om een diepvrieskast van Bosch te nemen.
Zijn groter broertje kwam als beste uit de test van 2014.
De diepvrieskast heeft een mooie uitstraling en is makkelijk te bedienen.
Ook de bigbox en het maken van ijsblokjes is erg handig.
Daarnaast is deze vrieskast heel erg zuinig, je hoort hem niet.
Tot nu toe bevalt deze diepvrieskast mij heel erg goed.
Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Charlotte25 01-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ruime diepvrieskast en erg energie zuinig. Voldoende lades voor overzichtelijk bewaren van de ingevroren producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
naamgenote 31-08-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Fijne diepvries!! Een goede verdeling van de diepvriesladen. En de ijsblokjesbereider is ideaal.
Weinig geluid en een mooie vormgeving.
Wij zijn erg tevreden over deze diepvries een goede aankoop en een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Rianne H. 26-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
We waren verrast door de ruimte!
Zelf vind ik de BigBox erg handig en de kinderen zijn erg gecharmeerd van de ijsblokjes 'machine'.
Kortom een praktische vriezer met erg veel ruimte en A+++.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hattem 20 25-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Dit is een prachtig uitziende diepvries. Heel erg overzichtelijk en een mooie verlichting.
Wat wij ook zeer belangrijk vinden is de A*** Energiezuinig. Duurzaamheid kunnen wij na een paar dagen bezit nog niets over vertellen. Heel erg blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Jozef2014 25-08-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prachtige vrieskast qua uiterlijk.
De lades blijven doorzichtig zodat je makkelijk kan zien waar wat zich bevind.
De ijsblokjesmaker is ook heel gemakkelijk in gebruik.
De in de deur geplaatste koelelementen zijn makkelijk en altijd terug te vinden op hun vaste plek.
Een aanrader wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
reindersierksma 25-08-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
- Hele stille en ruime diepvriezer.
- No frost is wel erg gemakkelijk
- Verlichting erg handig bij in en uitpakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mijntje.b 22-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het is een mooi super groot vrieskast met een hele zachte geluid en natuurlijk zuinig in energie gebruik. Toppie!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
R. Groot Boerle 09-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het apparaat is goed en degelijk, de aanwijzingen zijn krachtig en eenduidig waardoor ingebruikname bijzonder soepel verliep. We zijn nu al enthousiast over onze omschakeling van vrieskast naar vrieskist, het is overzichtelijker en ergonomisch een grote verbetering; je hoeft immers niet meer met je hoofd de vrieskist in te duiken. Het lage energieverbruik en No-frost systeem betekent voor ons ook nog een belangrijke vooruitgang.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
SuUm 09-08-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Grote diepvrieskast, omdat hij breder en dieper is dan gebruikelijk! Enige minpunt vind ik dat je vrij krachtig aan de deur moet trekken om hem te openen, de diepvries is er al van verschoven!
De "ijsklontjes maker" is super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
TTischer 20-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Lekker recht door zee, mooi afgewerkt, en wordt erg koud. :)

Zeer stil.

De deur had nog een openingshuilpje kunnen gebruiken.
Verlichting is erg handig, ijsklontjesmaker ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
strumicanec 17-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer grote vriezer. Je kunt daar veel in kwijt. Wat mij opvalt is dat de lades ook meevriezen. Handig ijsblokjes maker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
rudie23 05-04-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
wij zijn erg tevreden over over bosch wij hebben niet alleen een vriezer maar ook een koelvriescombinatie en een vaatwasser wij hebben hebben eigen nog nooit wat met onze apparaten gehad zolang we ze hebben daarom hebben we de keuze gemaakt om ook een vriezer tekopen van bosch en de betaalbaarheid vind ik een plus punt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Karel05128 04-04-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooie grote vriezer. Strak design met handige indeling. Gekozen vanwege de energieprestaties. Heeft ook een handige ijsklontjesfunctie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sander Herveld 03-04-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Mooi model, grote laden. Erg handig dat er led verlichting aanwezig is, waardoor goed inzicht kan worden gekregen in de inhoud van de lades.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Brrr1 23-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super veel ruimte voor de nodige dingen.....maar vooral voor de onnodige dingen.....ijsjes in de zomer....en in de winter. Lekker snackjes op voorraad. Kortom blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
P van Putten 17-03-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Deze vriezer van Bosch biedt een zeer goede kwaliteit voor een nette prijs. Veel ruimte voor al uw voorraad. Zelfs een ijsblokjesmaker is aanwezig.

Daarnaast heeft het apparaat de A+++ certificering. Dus minder schadelijk voor het milieu en bovendien fijn voor de portemonnee.

De kast is wit en mooi vormgegeven zoals u van Bosch gewend bent.

Enig minpuntje: neemt veel ruimte in beslag.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Fam. van der Zeijden 05-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Ruime lades. Handig ijsblokjesvak. Erg stil. Snel op temperatuur.
Goed hoorbaar alarm als de deur te lang open blijft

Een etiket op de lades waarop je kan vermelden wat er in de la zit, zou een handige aanvulling zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
menkar 05-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Nog nooit een vriezer gezien met zo'n dikke winterjas...als deze niet duurzaam in energieverbruik is weet ik niet meer :-)Ziet er goed en degelijk uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews