Liebherr GNP 2756 - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 2756 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Merel 02-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvries liebherr GNP

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Fijne grote diepvries met 7 lades en verlichting. Eindelijk geen ijsvorming meer in de diepvries. Dat was voor mij de reden om deze te kopen. Ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • Weinig ruimte nodig om te staan
  • No frost
  • Stevige kast

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buitenwerf 23-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit type gezien onze maximaal beschikbare hoogte. Erg fijne kast zoals we van liebherr gewend zijn. Toch nog te klein maar dat ligt meer aan ons dan aan de kast

Pluspunten

  • Uitneembare lades
  • Uitneembare platen
  • Liebherr kwaliteit
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • Moeilijker 8n te pakken dan een vrieskist

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Farah 16-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Onze oude vrieskast was een Liebherr GS 2483, nooit problemen mee gehad. Alleen omdat de deurrubber na bijna 24 jaar slecht was, hebben we deze vrieskast vervangen door een zuiniger Liebherr GNP 2756. Deze is iets groter dan het oude exemplaar, ziet er goed uit. Is een No-frost model en we hopen dat deze het net zo lang volhoud dan het oude exemplaar.
Het is moeilijk om van een apparaat dat je pas 2 dagen in bezit hebt een review te schrijven. Over een jaar weet ik meer.

Pluspunten

  • No-frost model
  • doorzichtige laden
  • maakt weinig geluid
  • Ziet er strak uit
  • Is ruim van binnen

Minpunten

  • Buitenzijde van de kast is kouder dan oude model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jofladder 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

8,0
Mooi design vrieskast heeft leuke verlichting als de deur opengaat.heeft handzame lade om in uit te halen en goed overzichtelijk je product te bewaren. Geen ontdooi actie meer noodzakelijk omdat hij no- frost is ik zou hem zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer met verlichting

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Nieuwe vriezer moeten kopen omdat de oude aan het eind van zijn latijn was.
Mooie vriezer met grote laden, waar alles ruim in past.
Goed verlicht display en goede LED-verlichting wanneer de deur open gaat.
Ook is het prettig dat er transportwielen aan de achterzijde zitten. Hierdoor is verplaatsen vrij eenvoudig.
Met het No Frost systeem hoef je de vriezer niet meer handmatig te laten ontdooien.
Het enige minpuntje is dat de koude-accu's los in een lade gelegd moeten worden.

Pluspunten

  • Verlicht display
  • Led verlichting bij openen deur
  • No Frost
  • Transportwielen achterzijde

Minpunten

  • Koude acuu's liggen los in lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB71 31-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit, efficiëntie en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Praktische vrieskast van kwalitatieve materialen. De kunststof laden zijn van taai kunststof, waardoor deze minder snel breken, vooral bij lage temperaturen is dit belangrijk.
Wanneer ik wil muggenziften, dan noem ik het gemak van het instellen van de helderheid van het display en het kinderslot. Dit is niet heel erg intuïtief, maar hoeft doorgaan maar een maal te worden gedaan, dus niet onoverkomelijk.

Het apparaat heeft een inverterregeling voor de compressor, waardoor deze lekker rustig is. Bij het invriezen van grote hoeveelheden kan deze iets meer geluid maken, maar ook dan valt dit niet eens echt op.

Er worden 2 koelelementen meegeleverd, in de zomer handig voor in een koelbox, of als extra koudebuffer, bijvoorbeeld bij stroomuitval.

Die 5 jaar extra garantie (2+5=7jaar totaal) geven een extra zeker gevoel.
Alles bij elkaar een fijn apparaat.

Pluspunten

  • Kwalitatieve onderdelen
  • 7 Jaar garantie 7 Jaar garantie

Minpunten

  • Bedieningsgemak instellingenmenu(tje)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk Helthuis 29-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Product is stevig en stabiel, vriezer is groot genoeg voor een gezin met 3 kinderen. De laden zijn groot en voelen stevig aan

Pluspunten

  • Stabiel
  • Koelt goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden 25-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte look en ook de binnenkant is oke.Goede ladehoogtes.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Product gekozen omdat de aanbevelingen van de leveranciers optimaal waren.
"De mercedes onder de diepvriezen" was hun motto.
Ook de prijs was redelijk.
Alleen de levertijd was een beetje lang, maar in deze Coronatijd wel begrijpelijk

Pluspunten

  • Degelijke uitstraling
  • Goede indeling van de laden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelyn 23-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime lades makkelijk overzicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
We hebben 17 jaar een vrieskist gehad, nu overgestapt naar Liebherr vrieskast en wat een overzicht hebben we nu, fijne ruime lades, makkelijke bediening gewoon in 1 woord top!

Pluspunten

  • Goed overzicht
  • Ruime lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank en Marij 13-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Deze diepvrieskast hebben wij gekozen omdat het meteen de kast was waar wij naar op zoek waren. mooi design. mooie afmetingen goed ingedeeld en no-frost met display toetsenbord etc.
Makkelijk te installeren. werkt prima en wij hopen dat we er heel reg lang plezier van zullen hebben. ook de winkel Wim vd broek was echt behulpzaam onze complimenten groeten Marij en Frank v Schijndel

Pluspunten

  • display toetsenbord
  • extra makkelijke deur te open

Minpunten

  • geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.v.d.Meer 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige moderne diepvrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Strakke looks voor een diepvries dia aan alle moderne eisen voldoet. Energiezuinig koelt fantastisch, kortom hij of zij doet waar jet voor gekocht is. Een duurzaam produkt waar we jaren plezier van hopen te hebben.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • goede looks
  • moderne uitstraling
  • duurzaam

Minpunten

  • nog niet gemerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weijers 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, veel ruimte

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Veel ruimte, degelijk product met nette afwerking. Eenvoudige bediening en staat mooi in de berging.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Goede afwerking

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marian 03-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk glazen tussenplaten en geen roosters

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Liebherr is voor mij al jaren het meest betrouwbare en goede merk. No frost trekt me erg aan i.p.v. iedere keer ontdooien en schoonmaken, is dit echt veel fijner lijkt me. Met goede overzichtelijke laden en led verlichting. Hier kan ik weer een fijn aantal jaren mee door. Als ik hem zo bekijk kan ik alleen maar zeggen echt een aanrader voor iedereen. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liebherr gp 2756-24 02-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Wat een mooie en grote diepvrieskast .Zeker aan te raden voor gebruik.hadden eerst een kist maar dit is veel overzichterlijker en je hebt alles mooi in de vakken liggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freezing the best 15-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Freezing the best

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Ben na een diepvrieskist toe aan een diepvrieskast.Via kennissen en detailhandel werd mij op het hart gedrukt om een Liebherr te kopen (de beste onder de koel/vrieskasten)
De vrieskast is fantastisch, prima indeling, ledlicht en 18 graden onder nul is geen probleem. De handgreep om de kast te openen werkt feilloos, als je de kast net hebt gesloten en weer wilt openen. Geen vacuum meer! De kast hoor je bijna niet en is met 7 laden voor ons meer dan voldoende. Denk dat we er vele jaren plezier aan gaan beleven en dat met 7 jaar extra zekerheid garantie.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • heel erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

robbie 19-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

luxe uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
mooi apparaat,voldoet aan verwachting,goede service,veel ruimteluxe dooe temperatuur display,verlichting wanneer open

Pluspunten

  • display temperatuur
  • verlichting als deur open

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steef 06-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke diepvrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Deze kast heeft een degelijke uitstraling en geeft vertrouwen op een lange levensduur.
Na het gebruik van een kist, waarbij altijd alles onvindbaar is, is het in deze kast alles zeer overzichtelijk op te ruimen. De display geeft duidelijk de temperatuur in de kast aan.

Pluspunten

  • makkelijk te openen met speciale handgreep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 17-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Mooie vriezer met grote lades. Kan in onze koude schuur staan. Zit ook nog verlichting in. Ziet er mooi uit van buiten. We zijn er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Kan in een koude schuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjeu 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie compacte en toch een grote inhoud

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

8,0
ja dit is toch de bently onder de vriezers, mooie ruime lades in toch geen mega kast, en betrouwbare vrieskast de vorige meer dan 25 jaar meegegaan!! vandaar weer een leibherr!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 23-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden met mijn aankoop van de GNP 2756 vrieskast. Mijn vorige vrieskast was ook van Liebherr hetzelfde type, 16 jaar op min 21 graden zijn werk gedaan. Voor mij was de keuze snel gemaakt LIEBHERR TOP!

Pluspunten

  • Je hoort hem niet
  • Snel op temperatuur
  • Zuinig
  • LED verlichting
  • Tip toetsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews