Liebherr GNP 2756 - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 2756 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Buitenwerf 23-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit type gezien onze maximaal beschikbare hoogte. Erg fijne kast zoals we van liebherr gewend zijn. Toch nog te klein maar dat ligt meer aan ons dan aan de kast

Pluspunten

  • Uitneembare lades
  • Uitneembare platen
  • Liebherr kwaliteit
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • Moeilijker 8n te pakken dan een vrieskist

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.A.v.d.Meer 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige moderne diepvrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Strakke looks voor een diepvries dia aan alle moderne eisen voldoet. Energiezuinig koelt fantastisch, kortom hij of zij doet waar jet voor gekocht is. Een duurzaam produkt waar we jaren plezier van hopen te hebben.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • goede looks
  • moderne uitstraling
  • duurzaam

Minpunten

  • nog niet gemerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weijers 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, veel ruimte

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Veel ruimte, degelijk product met nette afwerking. Eenvoudige bediening en staat mooi in de berging.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Goede afwerking

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marian 03-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk glazen tussenplaten en geen roosters

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Liebherr is voor mij al jaren het meest betrouwbare en goede merk. No frost trekt me erg aan i.p.v. iedere keer ontdooien en schoonmaken, is dit echt veel fijner lijkt me. Met goede overzichtelijke laden en led verlichting. Hier kan ik weer een fijn aantal jaren mee door. Als ik hem zo bekijk kan ik alleen maar zeggen echt een aanrader voor iedereen. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liebherr gp 2756-24 02-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Wat een mooie en grote diepvrieskast .Zeker aan te raden voor gebruik.hadden eerst een kist maar dit is veel overzichterlijker en je hebt alles mooi in de vakken liggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freezing the best 15-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Freezing the best

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Ben na een diepvrieskist toe aan een diepvrieskast.Via kennissen en detailhandel werd mij op het hart gedrukt om een Liebherr te kopen (de beste onder de koel/vrieskasten)
De vrieskast is fantastisch, prima indeling, ledlicht en 18 graden onder nul is geen probleem. De handgreep om de kast te openen werkt feilloos, als je de kast net hebt gesloten en weer wilt openen. Geen vacuum meer! De kast hoor je bijna niet en is met 7 laden voor ons meer dan voldoende. Denk dat we er vele jaren plezier aan gaan beleven en dat met 7 jaar extra zekerheid garantie.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • heel erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

robbie 19-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

luxe uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
mooi apparaat,voldoet aan verwachting,goede service,veel ruimteluxe dooe temperatuur display,verlichting wanneer open

Pluspunten

  • display temperatuur
  • verlichting als deur open

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steef 06-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke diepvrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Deze kast heeft een degelijke uitstraling en geeft vertrouwen op een lange levensduur.
Na het gebruik van een kist, waarbij altijd alles onvindbaar is, is het in deze kast alles zeer overzichtelijk op te ruimen. De display geeft duidelijk de temperatuur in de kast aan.

Pluspunten

  • makkelijk te openen met speciale handgreep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 17-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Mooie vriezer met grote lades. Kan in onze koude schuur staan. Zit ook nog verlichting in. Ziet er mooi uit van buiten. We zijn er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Kan in een koude schuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjeu 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie compacte en toch een grote inhoud

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

8,0
ja dit is toch de bently onder de vriezers, mooie ruime lades in toch geen mega kast, en betrouwbare vrieskast de vorige meer dan 25 jaar meegegaan!! vandaar weer een leibherr!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 23-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden met mijn aankoop van de GNP 2756 vrieskast. Mijn vorige vrieskast was ook van Liebherr hetzelfde type, 16 jaar op min 21 graden zijn werk gedaan. Voor mij was de keuze snel gemaakt LIEBHERR TOP!

Pluspunten

  • Je hoort hem niet
  • Snel op temperatuur
  • Zuinig
  • LED verlichting
  • Tip toetsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PH 15-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vertrouwd en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Vorige was ook een liebherr heeft 16 jaar gepresteerd helaas door onderwater gelopen kelder overleden.
Dus nu gewoon weer een liebherr de koelkast/vrieskast onder de koelkasten/vrieskasten

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • goede service
  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • de prijs goede service kwaliteit gerechtvaardigd
  • de prijs maar door goede service gerechtvaardigd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Doppenberg 27-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruim en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Kan in koude ruimte (schuur of garage) en dat was voor ons de reden dat we deze vrieskast kochten.
Grote lades en fijn dat er verlichting in zit, tevens erg stil
Kleinere vriezer al jaren naar tevredenheid in gebruik.
Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Verlichting

Minpunten

  • Niets te melden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry Jansen 07-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische vrieskast, veel ruimte, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Mooie doorzichtige lades, digitaal display is handig, niet meer zelf ontdooien is een fijne uitvinding. Er kan veel in, vriest met -32 graden veilig en snel in. Kortom, een geweldige aankoop.

Pluspunten

  • veel inhoud
  • snel en veilig invriezen
  • niet meer zelf ontdooien
  • ruimtes zelf aanpassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**n@h**e.nl 25-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr een echte aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Heb meer dan 20 jaar een diepvries kast "no frost " gehad van een ander merk. Kwam er achter dat Liebherr ook van die kasten maakt. Na enig speur werk was ik snel klaar. Het wordt een Liebherr.
Nu heb ik hem een week in huis en ben er dik tevreden over. Een aanrader dus!

Pluspunten

  • Van buiten een mooie kast
  • van binnen vriezen dat het "kraakt"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**k@h**l.com 31-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Wij vinden het een prettige vriezer met veel gebruiksgemak. I.v.m. de plaatsing in onze kelder hebben we voor de GNP versie gekozen. Tot nu toe geen nadelen gevonden. Veel ruimte in de vriezer, kunnen we nog jaren mee vooruit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**r@z**o.nl 07-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

8,0
Deze is een vervanger van de vorige Liebherr diepvrieskast. Deze was goed. De nieuwe ziet er in eerste instantie ook goed uit. En is iets ruimer.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Energiezuinig
  • Licht
  • Geeft huidige temperatuur weer

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

b**1@c**o.nl 23-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
goed product. Een verademing, veel plaats en nooit meer elke mand verplicht ontdooien. Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • nooit ontdooien
  • veel plaats

Minpunten

  • 41DB in een open keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees s 18-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Omdat hij lekker groot is en degelijkheid en veel ruimte om verse groenten en brood in te bewaren en wat we nog meer in willen vriezen

Reageer

Jan Bonnema 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toch weer de Vriezer 2756 25 gekocht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

7,0
Dit is de derde No-frost vriezer 2756 in 14 jaar.
De vorige 2 apparaten gingen beide na 7 jaar stuk wat erg tegen is gevallen.
Reparatie is voor ons, door de hoge voorrijkosten vanaf 110 euro geen optie.
Toch weer gekozen voor Liebherr ivm gebruiksgemak, vormgeving, afmetingen en snelle levering door veiligkopen.nu.
We hopen nu dat het 3e apparaat het langer volhoud dan 7 jaar (drie keer is scheepsrecht). Daarom ook gekozen voor 7 jaar garantie.

Pluspunten

  • Vormgeving.
  • Bedieningsgemak.
  • Afmeting.
  • Binnenverlichting.

Minpunten

  • levensduur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews