Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

JVC GC-PX10EU zwart

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Videocamera's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GC-PX10EU zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Berth1963 03-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De JVC GC-PX10 is een mix van fototoestel en digitale camera; je kunt er zowel foto's (5 Megapix) als HD video mee opnemen.
Heb hem nog niet zolang in bezit, maar de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

borka11 03-03-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
heb hem nu een paar dagen en ik kan maar niet stoppen
met filmen zo mooi beeld en makkelijk te bedienen.
uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans van Doorne 26-02-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Geweldige camcorder voor een zeer redelijke prijs kan ook iedereen deze geweldige camera aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoeven78 23-02-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Wij vinden het een geweldige camera. Makkelijk in gebruik. Maakt goede opnames. Haarscherp. En de losse bestandjes zijn heel makkelijk binnen te halen in bijvoorbeeld iMovie.
Hij weegt ook bijna niks en is lekker klein, dus makkelijk om even mee te nemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.van fritske 02-10-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
De eerste JVC camera die ik gehad heb was na 2 en een half jaar kapot. Toch weer een nieuwe JVC camera gekocht omdat de camera gebruiksvriendelijk is. De beeldkwaliteit is erg goed. Er zijn veel mogelijkheden met deze camera. De vormgeving is mooi en doordat de camera klein is erg gemakkelijk mee te nemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Guy Spitaels 11-09-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
mooi en makkelijk te bedienen toestel. goede beeldkwaliteit en ook de foto's zijn zeer goed. spijtig van de summiere handleiding want internet toegang is niet altijd beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xps420 16-08-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Het beeldkwaliteit is uitzonderlijk voor zo'n klein consumenten camera. Bij voldoende licht is videokwaliteit heel erg goed. Met weinig licht wordt al snel de ruis zichtbaar. Maar wat een monster is het als het gaat om supersnelle opnames (250fps)EU-model! De FALCONBRID processor is krachtig genoeg om 2 sec lang 4k opname 25fps op te nemen. Ik gebruik deze camera vooral als mij 2de videocamera.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

12petra 07-08-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Heb de camera in de vacantie uitgeprobeerd zonder gebruiksaanwijzing en is prima gelukt. Opnemen van filmpjes en foto's maken was absoluut geen probleem. Beeldkwaliteit is dan ook prima alleen als je heel ver inzoomt dan kan je beter een statief gebruiken. Het beeld is dan instabiel, wat overigens niet vreemd is. Ook zitten er nog wat leuke extraatjes op zoals hartjes en bloemetjes over je beeld als je filmt. Gewoon geinig. Camera oogt degelijk echter de tijd zal het leren. De beweegbare klepjes voor bijvoorbeeld het opladen van de batterij en het beschermen van je geheugenkaart zijn misschien een beetje kwetsbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

suzan25 29-07-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Veel mogelijkheden en mooi design. Uitgeprobeerd buiten, erg mooi beeld. ook binnen met weinig licht geeft de camera mooie beelden. Geluid prima. Foto s zijn niet van superkwaliteit maar het is dan ook een videocamera en geen fotocamera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.H.Verlaan 25-07-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
makkelijk in gebruik, goede kwaliteit, makkelijk terug te kijken , als je begint is alles vrij snel heel duidelijk, was al een paar jaar geleden dat ik filmde maar is er met deze JVC dik op vooruit gegaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

titha 10-07-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Dit apparaat werkt erg goed. Ben erg blij tot nu toe. Zeer praktisch met al zijn functionaliteiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis.85 06-07-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Voor deze prijs heb je uitstekend beeld en geluid.
Handig in gebruik.
Al met al zeer blij met deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 1955 28-06-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een mooie camera voor een goede prijs. Gemakkelijk te bedienen. Mooi design en lekker compact. Tevreden over deze aankoop. Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 1972 26-06-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Lekker licht en zeer makkelijk te bedienen.
Beeld kwaliteit erg goed ook bij donkere omstandigheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rien kop 23-06-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Ik kan mijn aangeschafte JVC camcorder niet vinden in de lijst. Ik heb op 09-04-2013 een JVC/GZ-HM960BEU/full HD gekocht.
Fantastische camera, superlicht, makkelijke bediening en gestoken scherpe beelden, zowel video als foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esch1960 13-06-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Gewoon een hele makkelijke camera, gebruiksvriendelijk en heel veel mogelijkheden. Goede geluidkwaliteiten, mooi en helder beeldkwaliteit, prima stabilisator.
een prima apparaat tegen een hele mooie prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

John Eversdijk 13-06-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Een kleine camera die handig mee te nemen! Je krijgt een goed beeld en het is ook makkelijk op de computer te zetten.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sven O 10-05-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Eerste indruk is zeer goed, prijs/kwaliteit verhouding dik in orde!Mooi beeld en geluid is ok, zoom is soms wel onklaar maar enkel als je heel fel inzoomt! Lichte batterij is minpuntje maar heb pakket genomen met extra batterij dus dan valt het wel mee! Degelijkheid heb ik mijn twijfels over wat de behuizing dan toch betreft, lijkt allemaal wat delicaat! Niet laten vallen zou ik zeggen! Al bij al zeer tevreden met de aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rosselba 18-04-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
een lekker in de handliggende vidiocamera en vooral dat

het lichtgewicht is, is voor mij erg belangrijk.de eerste

beelden die wij gemaakt hebben waren gelijk goed, de zoom is goed en het beeld blijft goed scherp.
verder is het een elegante camera.degelijkheid zal de
tijd leren tot nu toe tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lander Van Tricht 22-03-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Goeie camera, ideaal voor amateurfilmpjes.Het enige nadeel is het geluid dat niet perfect de realiteit weergeeft. Voor de rest weinig aanmerkingen op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews