JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje - Reviews

Specificaties
Optische zoom
40 x
Megapixel
2,5
Opslagtype
geheugenkaart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen 25-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Matige beeldkwaliteit

Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

4,0
De positieve reviews begrijp ik niet zo goed. Het gaat in eerste instantie toch om de beeldkwaliteit. Mijn mobiele telefoon geeft scherper beeld dan deze camera. Wat mij betreft dus uitermate teleurstellend en terug gestuurd.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Robben 21-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oranje camcorder makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

9,0
Goed product. Waterbestendig.
Waar voor je geld.
Makkelijk te bedienen.
Ligt goed in de hand.
Beeldkwaliteit is goed.
Uitleg in het boekje is duidelijk en daardoor snel te hanteren.
Zeker het aanschaffen waard

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcel de moor 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur en ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

9,0
Hij ligt goed in de hand en zoomt ver in en ik ga er ook mee op wintersport dus is het fijn dat hij waterdicht is en tegen de kou kan

Pluspunten

  • Goed tegen kou
  • Water dicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 18-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

9,0
Het is een fijne camera.
Ligt goed in de hand.
Werkt super goede verlichting.
Mooi beeld kwaliteit .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine Van den Munckhof 13-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne fotozaak, klein compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

9,0
Kleine compact apparaatje, gekocht vanwege zijn makkelijke bediening en ook nog spat en waterdicht, veel pluspunten die voor mij belangrijk zijn.

Pluspunten

  • waterproof
  • stofdicht
  • valbestendig
  • vorstbestendig

Minpunten

  • openen van klepje, maar is even een handigheidje
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ronald 11-04-2019
  • Product gekocht

goede accuduur en grootscherm en werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

10,0
hallo deze camcorder werkt uitstekend en ik ben er ook heel blij mee en je kunt er mee onder water tot 5 meter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Norbert 07-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

camera veel mogelijkheden. Prima prijs kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

8,0
Prima camera voor de vakantie optische zoom en foto`s maken helpen om herinneringen vast te leggen. Blij met dit product

Pluspunten

  • Handzaam
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drapeau 19-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleuren en scherpe beelden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

8,0
Prijs was aantrekkelijk en het was een kit(inc. kabels, tas, geheugenkaart kortom een complete set.
Prijs was aantrekkelijk omdat ie oranje is!?? De blauwe was bv zo'n €40,- duurder.
Het tiptoetsenschermpje is niet al te groot en dan met mn worstenvingers was t even wennen.
Verder n prima toestel.

Pluspunten

  • lekker licht
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • heb nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aaron Coquet 23-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

it's a camera. I just got it.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

9,0
My old camera's CMOS died, So I needed a new camera. this one was orange, and sturdy; These are both handy features.

Pluspunten

  • orange
  • Sturdy
  • waterproof

Minpunten

  • minimum zoom is a little too close

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xxlsuper 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig in gebruik

Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

8,0
Zojuist aangeschaft. ziet er goed uit en de basis is eenvoudig. Met de filmpjes op de jvc site leer je snel om de bestanden over te dragen en bewerken.
Touch panneel is even wennen

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • robuust

Minpunten

  • scherm is even wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aanjoske 23-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Onder water

Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

7,0
Camera voor de jongens gekocht. Ze hebben er onderwaterbeelden van gemaakt, te gek. Wel hoor je de motor af en toe terug op de film van in-uitzoomen.

Pluspunten

  • onder water filmen
  • robuust

Minpunten

  • motor te horen van in-uitzoomer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jeffrey 04-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede beeldkwaliteit & lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

8,0
De JVC GZ-R495DEU is een echte aanrader. De camcorder heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De camera ligt goed in de hand en heeft een lange accuduur. Ook ben ik zeer tevreden over de beeldkwaliteit. Daarnaast wordt de camcorder standaard geleverd met draagtas en SD kaart.

Pluspunten

  • accuduur = 5 uur
  • water en schok bestendig
  • goede beeldkwaliteit
  • kan eventueel ook onder water filmen
  • De camera is licht en compact

Minpunten

  • De camera bevat geen stabiliserende lens
  • De camera kan niet goed filmen in het donker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

bvdwielen 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, zijn geld waard

Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de prijs, maar belangrijker nog : deze kan onderwater, tegen stof en zand en tegen vorst.
Wel heb ik als extra een UV filter van B+W erbij gekocht. Een filter wat mijns inziens de prijs waard is, gezien de verbeterde beeldkwaliteit.
De accuduur is lekker lang, zo'n 5 uurtjes. Nadeel is wel de oplaadtijd van een lege accu. Deze bedraagt 6 uur.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Gewicht
  • Lucht- en waterdicht
  • Schokbestendig tot 1,5 meter
  • Beschermd tegen vorst

Minpunten

  • Oplaadtijd
  • In- en uitzoomen is te horen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MJH 02-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super compacte camera met goede specificaties!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

9,0
In het verleden hebben wij een eerder model van deze camera gehad; deze is helaas kapot gegaan en zodoende hebben wij een vernieuwde versie van deze camera gekocht. Goede specificaties, erg simpel en gemakkelijk in gebruik. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Waterbestendig.
  • Beeldstabilisatie.

Minpunten

  • Geen wifi-connectie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pim 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

8,0
Ik gebruik hem sinds kort om mijn wandel tochten te filmen en dit gaat met deze camera veel beter dan de GoPro. Hij is stabieler en netjes scherp. Helaas wel net als met bijna alle camera's in deze prijs is de audio wat minder waardoor ik een apart opname apparaat gebruik. Verder erg tevreden over de camera. Geen zorgen als het gaat regenen aangezien hij waterdicht is :)

Pluspunten

  • waterdicht
  • Stabiel
  • Stevig
  • Stof en val bestendig
  • Mooie scherpe zoom

Minpunten

  • Audio is niet optimaal

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Jager 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

9,0
Goed en scherp beeld. Mooie kleur en mooi compact om mee te nemen. Voordeel is dat er een tasje ter bescherming van de camera bij zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

andré 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

topcamera goede prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495DEU Memory Camcorder oranje

Algemene score

8,0
Wilde kwalitatieve goede camera, die eenvoudig is in de bediening. Ook te gebruiken bij lage en hoge temperaturen

Pluspunten

  • foto en filmmogelijkheden
  • beeld stabiel
  • eenvoudige/logische bediening
  • goede vormgeving
  • gewicht miniem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer