Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

JVC GZ-R401BEU zwart

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Videocamera's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-R401BEU zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kuipers 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera voor prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R401BEU zwart

Algemene score

8,0
Zeer tevreden met deze camera. Voorheen ook een JVC camera gehad en die beviel altijd prima. Daarna een Sony HDR-CX240 gehad, maar die viel enorm tegen (geen touchscreen, bufferproblemen en tegenvallende videokwaliteit). Daarom die verkocht en nu weer gekozen voor JVC. Met deze GZ-R401 zijn we weer een flinke stap vooruit gegaan. Ten opzichte van de GZ-R405 konden we alleen het verschil in digitale zoom ontdekken (200x i.p.v. 100X), maar dat vonden wij niet de moeite waard. Opvolgende modellen hebben een behoorlijk prijsverschil.

Kortom: zeer degelijke camera voor een prima prijs.

Minpunten: lensdopje is los en niet geïntegreerd zoals in onze vorige JVC camera. Ik heb het koordje er afgehaald, omdat het lensdopje anders vervelend gaat bungelen tijdens het filmen. Verder de interne accu die niet verwisselbaar is. Maar gezien de prijs van het toestel en de andere pluspunten zijn deze minpunten te overzien.

Pluspunten

  • Touchscreen
  • Ligt prettig in de hand
  • Prettige bediening
  • Videokwaliteit

Minpunten

  • Lensdopje (los, bungelt aan koordje)
  • Geen verwisselbare accu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

spanport 01-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede aankoop geweest

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R401BEU zwart

Algemene score

8,0
Ligt prettig in de hand. prima accuduur bij veel opname. prijs kwaliteit uitstekend. beeldkwaliteit uitmuntend.
Kan deze camera aanbevelen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 24-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R401BEU zwart

Algemene score

9,0
Deze camcorder ligt stevig in de hand en is eenvoudig in het gebruik. De standaard instellingen voldoen en er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om de camera naar eigen wens in te stellen. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoWe 13-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik, veel mogelijkheden en super kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R401BEU zwart

Algemene score

9,0
Deze camcorder is eenvoudig te gebruiken. De standaard instellingen voldoen eigenlijk altijd. In bijzondere omstandigheden zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om de camera naar eigen wens in te stellen.

De camera voelt degelijk aan, en het scherm geeft een behoorlijk realistisch beeld. Er is wel een afwijking t.o.v. het TV scherm, maar voor het gebruik tijdens het filmen voldoet het scherm prima.

Tot slot is de camera waterdicht, shock proof en vorstbestendig. Dit maakt de camera uitstekend voor (actieve) vakanties, maar ook voor gebruik in zakelijke omgeving. Kortom de camera is een echte aanrader.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Degelijk gebouwd

Minpunten

  • Het beeldscherm kan beter,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 28-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte camera met goede specificaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R401BEU zwart

Algemene score

9,0
Een mooie compacte camera waarmee je zelfs onder water kunt filmen. Deze camera heeft een groot zoombereik en neemt in HD-formaat op. Ze ligt goed in de hand en je kunt er ook nog mooie foto's mee maken. Ik ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Compact
  • HD-formaat
  • Water- en stofdicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

/// 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

al bekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R401BEU zwart

Algemene score

8,0
al bekend. Nadat ik mijn camera gekocht had is er iets mis gegaan bij de aanmelding. Ik heb hierover gemaild en moest dit opnieuw invullen ik kon echter de review overslaan. Nu blijkt dat ik het alsnog moet invullen anders kom ik niet verder dus vandaar dit commentaar hier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Berry 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik, lichtgewicht en goed beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R401BEU zwart

Algemene score

9,0
Ik heb al 10 jaar een JVC camcorder Everio in gebruik en deze is mij zo goed bevallen dat ik weer voor een JVC Everio camcorder heb gekozen. Ik hoop hier ook vele jaren plezier van te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jack 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handzaam en goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R401BEU zwart

Algemene score

9,0
voor bijzondere buitenlandse reizen is dit een zeer handzaam apparaat, stof en waterdicht en dat is ideaal op onze reizen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Wolf 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R401BEU zwart

Algemene score

8,0
Deze lichtgewicht camcorder geeft mooie, zuivere beelden en heeft sterke zoommogelijkheden met beeldstabilisatie. De lange batterijduur bespaart periodiek opladen. Aansluiten op computer en TV zijn gebruikersvriendelijk. Prijs kwaliteit verhouding zijn goed.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • shockproef
  • Waterbestendigheid

Minpunten

  • Geen schouderband

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Remy 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en kan tegen een stootje.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R401BEU zwart

Algemene score

9,0
De reden waarom ik deze camera heb gekocht is dat hij waterdicht is, stofdicht en tegen een stootje kan. Hierdoor neem ik de camera snel mee om een video te schieten. De camera is makkelijk in gebuik en de bedieing is d.m.v. een touchscreen. De navigatie spreekt voor zich.

Het is ook mogelijk om foto's te maken tijdens te filmen. Erg fijn.

Tot heden nog geen minpunten. Mooie camera voor deze prijs.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Stofdicht
  • Stootbestendig
  • Gebruikvriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder beeld, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R401BEU zwart

Algemene score

9,0
Wij hebben deze camcorder gekocht om onze trouwceremonie vast te leggen terwijl de camera op een statief staat. Het resultaat is helder beeld met redelijk geluid. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en is zelfs waterdicht! Ook voor komende vakanties gaat de camera dus met ons mee.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Bediening

Minpunten

  • Prijs
  • Geen losse accu

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

André 28-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R401BEU zwart

Algemene score

9,0
Een heel fijn handzaam apparaat met een mooi scherp beeld en prima geluid voor een redelijke prijs. Door het formaat heel gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Pluspunten

  • formaat
  • beeldkwaliteit
  • bestand tegen regen

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en heel bruikbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R401BEU zwart

Algemene score

10,0
Deze camcorder bevalt me omdat hij eenvoudig is in het gebruik en hele mooie opnamen maakt. Hij is handzaam en ook bruikbaar voor actie opnamen.

Pluspunten

  • Handzaam, klein en mooi beeld
  • lange accuduur

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer