Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden - Reviews

Specificaties
Type/soort
Scheerapparaten accesoires
Omschrijving
Philips HQ9/50 - Scheerkoppen - 3 stuks - van Philips in de categorie Scheerkop.
Maat
000

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BoboJan 10-04-2018

scheermesjes perikelen.

Geschreven voor: Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden

Algemene score

6,0
O.K. de scheermesjes doen hun best al vind ik de rotatie snelheid iets te laag van mijn scheerapperaat,waardoor bij snel scheren de haren er worden uitgetrokken. maar het ergste is de hoge bruto prijs waarvoor ze worden verkocht. die prijs varieert nogal, en wat ik het vaakste hoor is dat je beter een nieuw scheerapparaat kunt kopen dan mesjes. jammer en slecht voor het milieu.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Kees 29-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Lekker glad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden

Algemene score

9,0
Nog steeds uitermate tevreden met dit product. Scheerkop inmiddels vervangen en reiniging- onderhoudsspray is toegevoegde waarde.

Reageer

Kees 10-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Scheerkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden

Algemene score

9,0
Goede scheerkwaliteit en waarschuwing wanneer scheermesjes vervangen moeten worden. Vervanging was eenvoudig

Reageer

Johans 01-10-2015

goed

Geschreven voor: Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden

Algemene score

8,0
Ik had een complete scheerkop verwacht, zoals afgebeeld; maar kreeg 3 losse mesjes. Installeren is, met slechte ogen, lastig, omdat je de nokjes niet ziet, waar de vleugeltjes van de buitenmesjes moeten stuiten. Scheerprestaties OK.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RicoH 12-08-2015

Goede kwaliteit

Geschreven voor: Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden

Algemene score

8,0
Na 1,5 jaar heb ik mijn scheerkoppen vervangen voor deze nieuwe scheerkoppen. Toen ik mijn scheerapparaat gebruikte met de nieuwe koppen, had ik het gevoel alsof ik weer een nieuwe scheerapparaat had. De mesjes zijn scherp en nemen alle haartjes soepel mee en het scheelt echt enorm vergeleken met de mesjes waarmee ik begon. Ik zou iedereen aanraden om na 1,5 á 2 jaar je mesjes te vervangen!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ferdijocar 07-08-2015

Een verrassende test !

Geschreven voor: Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden

Algemene score

10,0
Ik heb de Philipsscheerkoppen HQ9-50 een volle week van Philips mogen testen. Dit omdat ik in het bezit ben van een 2 jaar oude Philips scheerapparaat PT 920-18.De test was als geheel verrassend.
Het wisselen van de koppen ging probleemloos.
De koppen scheren de baardharen dieper weg dan ik gewend ben.
Mijn huid werd totaal niet geïrriteerd, ongeacht het aantal scheermomenten op een dag.
Een keer scheren per dag is ruim voldoende.
Het geheel is gebruiksvriendelijk en als slot conclusie durf ik deze nieuwe koppen bij eenieder van harte aan te bevelen !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Manderswieanders 23-07-2013

wat lastig te monteren, maar ze doen het daarna wel goed

Geschreven voor: Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden

Algemene score

8,0
Ik had wat moeite om ze goed vastgezet te krijgen, ze zijn wat lastig te monteren.
Maar ze doen het verder wel goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Miclo 22-07-2013

Product is goed, maar wel duur

Geschreven voor: Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden

Algemene score

10,0
goed product, al vind ik het wel aan de dure kant, maar goed het gaat dan ook wel minimaal 2 jaar mee, netjes op tijd afgeleverd zoals afgesproken, ik ben dik tevreden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Blackfuse 20-10-2012

Uitstekend product, maar wel aan de dure kant.

Geschreven voor: Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden

Algemene score

8,0
De mesjes zijn van uitstekende kwaliteit en makkelijk te verwisselen.
De prijs zou met een procent of twintig omlaag moeten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

fons 20-05-2012

apparaat valt tegen

Geschreven voor: Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden

Algemene score

4,0
Ik zou dit scheerapparaat niet meer opnieuw kopen. Het nat scheren geeft nauwelijks beter resultaat.
Het schoonspoelen is wel gemakkelik, maar je moet een nat apparaat opbegen. oe doe ik dit als ik met de caravan ondeeweg ben?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

jdmrijnen 02-01-2012

Altijd glad scheren

Geschreven voor: Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden

Algemene score

10,0
Dit ontwerp van scheerkop is een reeds zeer lang bestaand en uitstekend concept. Ik gebruik het elke dag met plezier.Het is een technisch wonder dat een metaal op metaal ronddraaiende beweging zo lang goed werkt en dat zonder enige smering!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

braaier 12-10-2011

goed maar levensduur is een groot probleem

Geschreven voor: Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden

Algemene score

4,0
ik gebruik mijn scheerkoppen sinds 2008 en dat bevalt goed,alleen de levensduur is een groot probleem.
elke dag maak ik hem schoon maar langer dan een half jaar gaan ze niet mee. dan slaan ze vast en is ook al een keer een aandrijf asje gebroken en gezien de prijs van deze koppen scheer ik nu weer met schuim en een mesje.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Henri 14-09-2011

geen enkele verschil, zonde van mijn geld.

Geschreven voor: Philips PowerTouch TripleTrack-scheerhoofden

Algemene score

2,0
Aangeraden wordt om na 2 jaar nieuwe scheerhoofden te bestellen want dan scheer je weer superglad. Mooie praatjes over zoveel naar de mount everest en terug.
Ik merk geen verschil, ja dat 45 euro afgeschreven is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer