Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Cambridge Audio Azur 650A

9,1 Lees 6 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R1965 14-09-2011 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Ik had hiervoor een Pioneer AX 2 surroundversterker.
Die was 140 watt bij 8 ohm per kanaal.
Ben weer overgestapt naar stereo en zocht een goede versterker voor een redelijk bedrag.
Ik kwam bij Cambridge audio terecht via East West audio in Wijchen.
Ron Wevers gaf mij goed advies, en ik mocht een demo een week uitproberen bij mij thuis.
Ik stond versteld van de kracht en het gedetailleerde geluid van de versterker.
Ik hoorde dingen die er eerst niet waren.
En met zijn 75 watt aan 8 ohm doet hij niet onder voor de Pioneer die ik eerst had.
Kortom een aanrader voor iemand die een goede stereo versterker zoekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

akoers 05-01-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Speelt nu meer een jaar bij mij thuis. Samen met de 650C cd speler. Eenvoudige bediening en prima geluid. Doet me weer herinneren aan mijn Leak Delta 70 versterker. Ook Engelse HiFi uit het begin van de 70 er jaren. Alhoewel dit apparaat wel in China wordt geassembleerd maakt het en zeer goede kwaliteitsindruk. Ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbis 17-04-2010 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
---------Update review, 17-4-2010----------
Ik ben zelf ook erg lang bezig geweest om een goede versterker te vinden.
Ik ben niet zo een van kopen kopen en niet kijken.
Ik wil er gewoon weer 10 jaar mee doen en daar elke dag plezier van hebben en me niet aan het geluid ergeren.
De Cambridge stelt me daarin flink tevreden en heb er nog geen dag spijt van gehad.
Vindt inderdaad maar eens een beter klinkende versterker voor dit geld. Ik gaf het lachend uit.

----------1e review, 27-12-2009---------
Hele fijne versterker.
Niet onterecht beoordeeld tot een maximale 5 sterren versterker in het Engelse What hifi blad.
Speelt echt veel muzikaler dan mijn oude Harman Kardon 200 AVI
Ik speel met Dynaudio's die nu eindelijk leven.
Deze speakers waren ook wat rustig qua klank en sprankelen nu gewoon in het hoog. Kun je met een gerust hart kopen maar pas op als je speakers al wat feller zijn in het hoog (soms JBL) dan kun je beter voor een Arcam gaan.
Nu nog een goede interlink.
Iemand een suggestie?

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jazzy10 15-04-2010 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Een dijk van een versterker in deze prijsklasse!
Ik sta versteld van de prestatie in combinatie met de cd speler 650C en een setje B&W speakers (CM1)
Klinkt krachtig, warm en gedetailleerd!
Ongekend welke een vooruitgang audioapparatuur de laatste jaren heeft ondergaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

whatu1tme2b 02-01-2010 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb deze versterker nu een aantal weken en ik ben er erg gelukkig mee. Ik heb een Marantz SR5004 receiver, maar was niet gelukkig met het stereo geluid. Nu weer een aparte stereo versterker van Cambridge Audio en dat is veel beter. Ik speel hem in combinatie met mijn Magnat Zero 4 speakers. Mooi gedetaileerd geluid. Sinds kort heb ik er een Cambridge Audio 540D bij, ter vervanging van een Marantz DV4003. Ook een hele goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

musiconly 22-10-2009 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,5
Deze versterker gekocht bij een hifizaak die ook nog eens onder de € 599,= dook. Beluisterd naast veel duurdere Roksan versterker. De CA650A deed daar eigenlijk niet voor onder en voor het prijsverschil koop je dan ook nog eens de fantastische cd-speler CA650C. Aangesloten met goede interlinks en goede speakerkabel op Usher V-602 speakers haal je ontzettend veel muzikaal genot in huis. Overigens ook nog eens oerdegelijk materiaal en uitermate gebruikersvriendelijk, o.a. met een fijne uitgebreide afstandsbediening. Mooi is ook dat standby-stroomverbruik slechts 0,1 watt bedraagt en dat de versterker vanuit die stand snel 'warm' is. Over de duurzaamheid kun je pas na een jaar of wat iets zeggen; daarover dus geen oordeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer