Philips LivingColors Mini Glossy Black 6915030PH - Reviews

Specificaties
Type/soort
LED-lamp
Kleur
zwart
Diepte
15,00 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Slecht
  • Voldoende
  • Slecht
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Denile 25-06-2013

Televisie met uitstekende beeld kwaliteit. ( 37PFL9606 )

Algemene score

8,0
Prachtig mooie televisie, zou de volgende keer weer voor een type als dit kiezen.

Wat misschien ( mijn inziens wel zou mogen ) is dat misschien de processor snelheid wel iets hoger mag zijn.
Ik bedoel hiermee dat het toestel iets sneller zou mogen reageren op het schakelen tussen zenders en tijdens het aan zetten.

Uiteraard wil ik als consument daar natuurlijk iets meer voor betalen.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Kuskus 23-02-2013

Dit product heeft prima eigenschappen

Algemene score

8,0
Het is een super product! Het is gezellig, het bepaald de gezelligheid.

Ook de kleuren zijn ideaal!
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Bobby25 11-01-2013

Goed product

Algemene score

8,0
“Philips heeft mij gevraagd dit product te testen”

Mooi ontworpen product. Werkt intuïtief. Een afstandsbediening zou een goede toevoeging voor het gebruiksgemak kunnen zijn.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Passionforlif 20-05-2012

Goede sfeer makker voor elke gelegenheid

Algemene score

8,0
Het is zo makkelijk ingebruik en maakt elke kamer in eigen sferen super leuk om te beruiken voor div. Doeleinden
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

29kika 20-05-2012

leuke lamp met enige moeilijkheden

Algemene score

8,0
De lamp is prima, leuk licht en makkelijk te veranderen, maar het uitdoen is erg moeilijk. Ik heb geen afstandsbediening maar doe het op de lamp zelf.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

bloem1964 20-05-2012

Goed en betrouwbaar

Algemene score

8,0
Leuke Lamp jammer dat er geen afstandbediening bij zit dat dacht ik van wel anders had ik de duurdere uitvoering gekocht !

Maar doet het goed mankeert niets aan.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

leoveelonderweg1 30-11-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,2
Mooi Design. Veel te Fel licht en niet dimbaar. Staat erg wankel, stoot je erg makkelijk om. Bedoeling is dat de lamp richting muur wordt gedraaid, stom is dan wel dat ze stroomaansluiting aan de verkeerde kant hebben gedaan, dus de aansluiting niet aan de muurkant, erg dom !!. Werkt verder wel goed. Jammer van het geld.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Clemens79 23-10-2011

stylish

Algemene score

8,0
het uiterlijk van de lamp is erg stylish en past in een moderne woonkamer. Licht bepaalt de sfeer van de kamer, en deze LivingColors lamp van Philips voegt echt iets toe. mooi product.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

gebruiker01 10-10-2011

mooie vorm met uitstraling

Algemene score

6,0
deze verlichting is een aanwinst om in huis te hebben.
geweldig mooi kleuren in een prachtige behuizing, met bedienings gemak.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer