We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Pluspunten
Beste Polly,
Goed om te lezen dat je blij bent met het design en de simpele bediening van de vaatwasser. Fijn ook dat hij stil is en er ruime keuze aan programma's is.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze mooie review en wensen je veel schone vaat toe!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor de mooie feedback en reviewscore. Leuk om te lezen dat de vaatwasser zo goed bevalt en jullie vooral zo tevreden zijn over de prijs- kwaliteitverhouding.
Wij wensen jullie vele jaren van vaatwasplezier toe.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor de mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de kleur, geluid en was resultaat.
Wij wensen jou veel plezier met de aankoop.
Beste heer /mevrouw,
Fijn om te lezen dat de vaatwasser aan jullie verwachtingen voldoet. Bedankt voor de mooie feedback met maximale reviewscore.
Wij wensen jou veel plezier met de aankoop.
Pluspunten
Minpunten
Beste John,
Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat de bediening eenvoudig is en dat je blij bent met het design. Fijn ook dat hij goed schoonmaakt.
We wensen je nog veel schone vaat toe!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor de review. Ontzettend vervelend om te lezen dat de vaatwasser niet geheel naar wens is. In de onderstaande link vindt je wat tips betreft een goed droog resultaat.
Mocht het probleem blijven adviseren wij je om contact op te nemen met onze service afdeling via telefoonnummer; 0888821803. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 9.30 -17.30 en op zaterdag van 9.30 - 13.30.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Cora,
Wow een 10! Bedankt voor deze topscore!
Fijn dat de vaatwasser zo goed bevalt!
Ellen
Beste Katja,
Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met het gebruik van de vaatwasser en de prijs-/ kwaliteitsverhouding. Fijn ook dat hij stil is en de extra garantie is ook een plus!
We wensen je nog vele jaren schone vaat toe!
Pluspunten
Minpunten
Beste Yvonne,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met dit fantastische cijfer! Goed om te lezen dat je tevreden bent over het gebruik van deze vaatwasser. Fijn ook die extra functies zoals het openen van de deur.
We wensen je nog vele jaren schone vaat toe!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor deze mooie reviewscore!
Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het mooie design, het lage geluidsniveau en de duurzaamheid.
Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!
Ellen