Siemens SN258I00TE - Reviews

Best Reviewed mei 2018 Siemens SN258I00TE
Best Reviewed mei 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Aantal programma's
8

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fazergirl 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

geweldige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een vaatwasser die met de tijd meegaat, mooi design, makkelijk in te stellen, heel handig is ook de besteklade, geen klein bestek meer die door de gaten van het mandje vallen of er bovenuit steken. D vaatwasser is geluid arm, en in Eco - stand zeer energie zuinig, in display aan de voorzijde wordt de was procedure aangegeven , bv spoelen of drogen, en de tijd loopt mee wanneer het wasprogramma afgelopen is.De Siemens vaatwasser is een aanwinst in de keuken, ik ben er heel blij mee

Pluspunten

  • besteklade
  • energie zuinig
Geschreven voor: Siemens SN258I00TE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. van den Berg 13-07-2017
  • Product paar weken in bezit

mooie stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser moet in een open keuken staan en daar is deze vaatwasser bijzonder geschikt voor. Naast zijn prachtige design en uitstraling is deze vaatwasser ook bijzonder stil. Je hoort de machine nauwelijks wanneer het zijn programma's afwerkt. De binnenruimte is groot en er zijn erg veel mogelijkheden om de rekker aan te passen d.m.v. neerklapbare rekjes. Erg fijn vinden wij de besteklade. Het was resultaat van de vaat is prima. Soms is een vorkje of lepel nog wat nat. Misschien heeft dat met het gekozen programma te maken.. dat moeten wij nog uitzoeken. Overall zijn wij bijzonder tevreden over deze vaatwasser. We hebben de machine nu net een week in gebruik dus over de kwaliteit op langere termijn kunnen wij nog niets zeggen. Maar onze ervaringen met onze Siemens wasmachine en Siemens warmtepompdroger geven ons het vertrouwen van deze machine veel plezier te hebben de komende jaren. Minpuntje vinden wij dat deze machine geen binnenverlichting heeft. Dat had de machine naar onze mening helemaal afgewerkt.

Pluspunten

  • Was resultaat
  • design
  • zeer geschikt voor gebruik in open keuken
  • ruimte

Minpunten

  • geen binnenverlichting
  • heel soms nog bestek nat.
Geschreven voor: Siemens SN258I00TE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

stut 19-07-2017

erg mooie stille vaatwasser met goed wasresultaat

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog eens erg vriendelijk in gebruik. Erg groot voordeel is dat de machine zeer stil is. Het wasresultaat is prima. Toch zijn sommige plastic delen nog wat vochtig wat niet zo zou moeten zijn. Vooral in de besteklade is dat het geval. daar zou Siemens nog een beter resultaat kunnen behalen. Voor de rest een uitstekend apparaat die ik iedereen kan aanbevelen vooral wanneer de machine in een open keuken geplaatst moet worden. Aanrader.
Geschreven voor: Siemens SN258I00TE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dees 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi product, werkt prima en is zeker een aanrader! heb lang gezocht naar de technische gegevens van deze vaatwasser, omdat mijn vorige een klungel was! Ben zeer tevreden!!!
Geschreven voor: Siemens SN258I00TE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens vaatwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine heel erg stil en had alleen liever een bestekbak gehad verder een prima machine die op veel verschillende standen en temperatuur en tijd kan draaien.
Geschreven voor: Siemens SN258I00TE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bertie Ter braak 15-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens sn258100TE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is zeer zuinig in stroom verbruik
Je hoort hem bíjna niet in programma
Het is een topper. Ik raad deze zeer zeker aan
Geschreven voor: Siemens SN258I00TE

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille machine, hoort deze nauwelijks. Verder makkelijk aan te sluiten en makkelijk in de bediening.
Was resultaat ook bij het korte programma uitstekend. ( 44 minuten)

Pluspunten

  • stil
  • ruim
Geschreven voor: Siemens SN258I00TE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Maurice 23-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze machine zorgt tenminste dat de vaat droog is als hij klaar is. Werkt perfect met eolite droogsysteem. Zelfs de plastic bakjes en trommels zijn droog.

Pluspunten

  • Droogt perfect alles. Ook plastic
  • Muisstil
  • Ideaal zo een besteklade

Minpunten

  • Geen tot zover
Geschreven voor: Siemens SN258I00TE

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 11-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Algemene score

10,0
De vaatwasser is stil, energiezuinig. De vaatwasser is makkelijk en overzichtelijk in te ruimen en levert de vaat schoon en droog af.

Pluspunten

  • Duidelijke handleiding
  • Makkelijke bediening
Geschreven voor: Siemens SN258I00TE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Afwasmachine Siemens SN258I00TE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Afwasmachine heeft een mooie uitstraling een blikvanger in de keuken.
Na het 1e gebruik ben ik al tevreden.
Doet prima zijn werk en de vaat kwam er droog uit ook de kunststof bakjes.
Ik heb wel glansspoelmiddel en vaatwaszout in de machine gedaan de vaat komt er dan ook droger uit.
Alleen nog even wennen aan de indeling maar dat is met ieder nieuw apparaat.
Ben echt tevreden past goed bij mijn Siemens afzuigkap en mijn siemens 5 pits gaskookplaat die ik vorige maand heb vervangen het is nu een geheel .

Pluspunten

  • zeer stil
  • duidelijke display
  • resttijd is zichtbar
  • super droog
Geschreven voor: Siemens SN258I00TE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruik gemak van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vervanging van de bestaande Siemens vaatwasser van 15 jaar oud.
Dus op mijn pensioen dag over 15 jaar, weer een nieuwe Siemens vaat wasser bestellen.
Indeling, stilte en water verbruik. ++++

Pluspunten

  • Ruimte goede indeling
  • droog
  • is een Siemens wat wil je meer
  • waterverbuik
  • stil wat een rust in de keuken
Geschreven voor: Siemens SN258I00TE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blok 05-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed schoon, heel droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne vaatwasser, werkt beter dan verwacht. zelfs alle plastic is heel droog en glazen helder. Ook is hij erg stil.
Erg handig in gebruik met verstelbare curven en rekjes. wij zijn er heel blij mee. het is een echte aanrader!

Pluspunten

  • Schoon
  • droog, en heldere glazen
  • verstelbare rekjes, heel handig
Geschreven voor: Siemens SN258I00TE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer