Siemens SN278I26TE - Reviews

Specificaties
Geluidsniveau
42 dB
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E. van der Heide 10-06-2017 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie vaatwasser om te zien!!
Mooie indeling en je kan er zeer veel in zetten,
leuke verlichting als je de vaatwasser aanzet.
Heel erg stil in gebruik en vaat is prachtig schoon en droog.
Een echte aanrader!!

Pluspunten

  • mooi om te zien
  • Er kan veel in
  • leuke verlichting
  • heel erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. G. 09-06-2017 Product paar weken in bezit

SCHOON / DROOG & RUIM EN MET GAAF DESIGN LICHT!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Helder schone en droge vaat. Prachtige mooie vaatwasser, zowel binnen als van buiten. Mooi Design. Hij staat fantastisch in de keuken.
Van binnen is hij is ruim, de rekjes zijn makkelijk te verstellen. Zowel in de hoogte en als in de rekjes zelf.
Ik heb altijd al een Siemens gehad. En ik ben weer heel blij met deze prachtige keuze. Het gaafste is het designlicht in de afwasmachine!

Pluspunten

  • zeer schoon / droog
  • ruime vaatwasser
  • rekken in div. maten en hoogtes verstelbaar
  • gaaf design licht
  • vele keuzemogelijkheden

Minpunten

  • rekjes voelen licht aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Scholten 21-05-2017 Product paar dagen in bezit

geweldiige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Siemens SN278I26TE is een geweldige vaatwasser goede prijs / kwaliteit verhouding en met wifi voor om op afstand de vaatwasser te kunnen bedienen een mooi design met binnen verlichting .

Pluspunten

  • Design
  • Wifi
  • Verlichting
  • Resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos LOhuis 02-01-2017 Product paar weken in bezit

Siemens vaatwasswr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruiksgemak is heel goed, ook via de Homeconnect app. Hiermee is het simpel om de vaatwasser in te stellen. De vaat komt er heel schoon uit, is er wel een tijdje mee bezig. Dat komt omdat er weinig water gebruikt wordt zodat het energiezuinig afgewassen wordt. Je hoort de vaatwasser bijna niet, in de nachtstand bijn stil

Pluspunten

  • energie zuining
  • gebruiksgemak
  • zilverkleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waffeltje 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vaatwasser !!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super mooie vaatwasser !!!!!
Heel handig al die rekjes die je apart kan stellen en ben heel blij met de home connect app de is de vaat altijd schoon als ik thuis kom want als ik het weer eens vergeten ben aan te zetten s'morgens die ik het nu gewoon alsnog vanaf mijn werk

Pluspunten

  • Handige indeling
  • Mooi design

Minpunten

  • Lastig om je grote wijnglazen neer te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martindekker1 15-11-2016

Beter kan niet

Algemene score

10,0
De vaatwasser nu enkele weken in bezit en ik kan niet anders zeggen dan dat het een top apparaat is. Schoon, droog, stil en zuinig.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Danie 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vaatwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime en goed ingedeelde vaatwasmachine. Prijs/kwaliteit verhouding prima. De besteklade bovenop is ook erg handig. Leuk dat je hem met de app kunt bedienen.

Pluspunten

  • besteklade
  • aantal functies
  • verlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerwin 10-10-2016 Product paar maanden in bezit

Wat een geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wat werkt dit fijn alles in de vaatwasser zetten aanzetten en klaar heel snel werkt goed droogt ook goed en lekker veel programma's om alles blinkend eruit te laten komen de vorige (goedkoper merk) kreeg niet alles schoon zelfs wat aangekoekt is is geweldig schoon

Pluspunten

  • stil
  • droogt goed
  • super indeling
  • maakt het goed schoon

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal70 19-07-2016

super apperaat

Algemene score

10,0
We hebben deze vaatwasser een maand in huis.
Wij zijn er erg blij mee de vaatwasser is erg stil en maakt echt super schoon.
Maar ook al de plastic bakjes komen er helemaal droog uit echt perfect.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer