Bosch SMV86M60EU - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++
Geluidsniveau
41 dB
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 24 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

huisvrouw 06-02-2017 Product paar maanden in bezit

fijne vaatwasser

Algemene score

9,0
na 16 jaar een miele vaatwasser te hebben gehad waar we niet echt tevreden over waren (veel reparaties en waste niet geweldig schoon) hebben we nu gekozen voor deze Bosch vaatwasser op aanraden van familie en we zijn er super tevreden over wast schoon en daar is een vaatwasser voor.

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • makkelijk in te pakken

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marie-Jose 25-01-2017 Product paar dagen in bezit

Super indeling met speciale rekjes voor wijnglazen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, handige indeling. Verlichting binnen en op vloer wordt programma verlicht. Alle rekjes zijn aan te passen naar eigen behoefte.

Pluspunten

  • Rek wijnglazen
  • Veel verschillende programma's
  • Zelf indeling bepalen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rene 10-01-2017 Product paar weken in bezit

Fluisttterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk uitgevoerde vaatwasser, met alle opties die je kunt bedenken. Ideaal voor een open keuken want hij is zeer stil.

Pluspunten

  • stil
  • veel opties
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilma 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wouw....wat een stilte!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fijne vaatwasser, die je niet hoort. Wat een verschil met de vorige.
Interieur praktisch en heel aanpasbaar.
Wasresultaat (en daar gaat het toch om) mooi schoon. Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • geluidsniveau
  • indeling
  • degelijk interieur
  • projectie resttijd op de vloer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnW 03-06-2016 Product half jaar in bezit

rustige machine met goede afwasprestaties

Algemene score

8,6
De machine is zeer rustig. Indien je goede afwastabletten gebruikt is de was prestatie zeer goed. De robuuste uitvoering, de flexibele indeling en de lampen in de machine maken het geheel af.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter S 20-05-2016

Precies wat we zochten

Algemene score

10,0
We zochten een vaatwasser die ontzettend stil is, een paar leuke gadgets heeft en uiteraard goed schoonmaakt. Deze vaatwasser heeft het allemaal en zelfs nog meer. Er zitten lampjes in voor goed zicht bij inruimen, is ontzettend flexibel qua indeling en bovenal een deur die zichzelf opent bij het eind van het programma voor een nog beter droogresultaat.
Wat wil een mens nog meer?
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Moby 27-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Hij werkt perfect.
Mooi helemaal droog en alles is schoon.de tijd die hij aangeeft hoelang hij nog duurt is ook prettig.
En het lampje binnenin is ook zeer fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Louis 25-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Na 16 jaar gaf de vorige vaatwasser het op, en ons oog viel op deze Bosch vaatwasser. Veel mogelijkheden met de indeling. Zelfs het bovenplateau kan in hoogte worden versteld! Zuinig bij eco-programma, duurt wel lang maar ('s nachts) absoluut geluidloos. Erg makkelijk dat er verlichting in de vaatwasser zit: een plus! Wij tot nu toe zijn zeer tevreden over deze vaatwasser!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Angela 24-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Een zeer geluidsarme vaatwasser met veel gebruikersgemak. De verlichting in de vaatwasser werkt erg prettig bij het inpakken van de vuile vaat. Wij zijn blij met onze aankoop bij Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paula 22-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
De vorige Bosch vaatwasser ging 15 jaar mee, dus weer voor een bosch gekozen, Tot nu toe bevalt hij zeer goed, vaat komt er zeer schoon uit. Het licht in de vaatwasser is een grappige toevoeging, net als de dia op vloer, Over de eindtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inaverbeek 15-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldige vaatwasser!! Top product jaren eerder Bosch moeten kiezen!! Wasmachine en droger ( allebei Bosch) al jaren heel erg tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cristel 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Het is een duurzaam artikel met veel comfort.
Dit apparaat biedt veel mogelijkheden t.av. instellingen.
De ecostand is wel een ideale stand omdat het energie zuinig is.
Verder is het servies, bestek en andere spullen goed schoon en droog.
Zelfs is er voldoende ruimte voor pannen.
Wel moeten pannen, borden en andere vieze spullen voordat ze ingepakt worden eerst afgespoeld zijn. Dit i.v.m. het voorkomen van het verstopt raken van de afvoer door etensresten.
Een bijkomend voordeel is dat tijdens het draaiend programma te zien is hoe lang de vaatwasser nog draait.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EK 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Een super prettige indeling, veel mogelijkheden zoals bestekkorf op diverse plaatsen te zetten en de bovenste lade is verstelbaar in hoogte. Als extraatje licht in de vaatwasser en hij geeft op de vloer dmv display aan hoe lang de was nog duurt. En last but not least, superstil en energiezuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Afwasmoe 07-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Prima machine! Wat opvalt is dat er vrijwel geen geluid geproduceerd wordt. Onze slaapkamer is ook beneden, direct achter de wand van het aanrecht met de ingebouwde vaatwasser. Deze kan nu ook in de nacht draaien, iets wat met de oude vaatwasser (ook een Bosch, 15 jaren oud geworden!) niet kon vanwege de herrie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap van Steenbergen 03-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Stille vaatwasser die weinig energie gebruikt en door zijn floorilumination (resterende afwastijd wordt op de vlloet geprojecteerd) erg handig is in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas 01-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een goede machine die een schoon en droog product aflevert en gemakkelijk is in te stellen en erg stil is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Tielemans 19-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Geweldig functionele machine met veel programma's. Wast mooi schoon. Zeker met de "extra drogen" functie komt de vaat ook mooi droog eruit.

Daarnaast veel handigheidjes zoals de verlichting binnen en resteren eindtijd op de vloer geprojecteerd.

Erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EvdB 18-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
De vorige vaatwasser(Bauknecht) is ongeveer 8 jaar oud geworden (bij degelijks minimaal 1 keer gebruik) en heeft in die tijd een aantal mankementen gehad. Bij het laatste mankement besloten dat het tijd werd voor een nieuwe. Dit is de Bosch SMV86M60EU geworden. Eerst was het oog gevallen op een Siemens, maar mede door de actie van Bosch waarbij gratis 8 jaar(!) garantie wordt geboden voor deze machine gekozen.
Het is een mooie, luxe en degelijke uitvoering, de manden/korven zijn zeer stevig uitgevoerd en voelen ook zo aan. De binnenverlichting en de programma weergave op de grond geven een luxe uitvoering.
De eerste ervaringen zijn zeer positief: heel stil en een schone en droge vaat als resultaat. Het programma welke automatisch bepaald hoelang het programma gaat duren doet ook goed zijn werk, licht vervuilde vaat geeft een kort programma, meer vervuilde vaat een langer programma, maar de resultaten zijn altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben 09-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Na een aantal jaren gebruik te hebben gemaakt van een andere Bosch vaatwasmachine zijn wij over deze machine wederom erg tevreden. Ziet er degelijk en verzorgt uit. De verlichting is ook een welkome verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JP 07-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
tot nog toe goede indruk maar we hebben hem echt net maar bevalt nu al uitstekend dus beoordeling is gebaseerd op onze eerste indruk en de duurzaamheid weten we uiteraard dus nog niet maar met de extra garantie service van bosch gaan we ervan uit dat dat wel goed zit, mooie machine ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews