Siemens SN28D200EU - Reviews

8,1 Lees 9 reviews
Specificaties
Energieklasse
A+
Geluidsniveau
46 dB
Maximale belading
12 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Natascha 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijk stil, schone vaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben klein behuisd en wilde toch graag een betaalbare vaatwasser. Deze Siemens werd aangeraden en voldoet aan alle verwachtingen. Hij wast prima schoon en is erg stil!

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johanneke 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Fantastische machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze vaatwasser werkt als een zonnetje. Wij deden tot voor kort alle afwas met de hand, en nog nooit ben ik zo blij geweest met een apparaat als met deze. Hij kan heel snel, is heel zuinig en maakt mooi schoon. daarnaast ziet het apparaat er mooi uit.

Pluspunten

  • snelwas programma
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

aart 28-12-2016 Product paar weken in bezit

siemens vaatwasser

Algemene score

8,0
Bijna geen geluid. Wast schitterend schoon. Glaswerk glanzend.
Zelfs pannen komen er glanzend uit. Dus uitstekend!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

afwasmachine 24-12-2016 Product paar maanden in bezit

afwas machine zeer veel ruimte,super schoon,geen geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zeer tevreden en iedereeen die langs komt ,krijgt van mij een Lang verhaal te horen over de machine die het zo goed doet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mannie 18-12-2016 Product paar weken in bezit

Siemens afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de afwasmachine bevalt prima, heeft een grotere inhoud door een uitsparing in de deur . Ook heb je veel keuze programma's. Een programma duurt zelfs maar 55 minuten dus als je druk bent en nog een keer wilt draaien met de verjaardag b.v. neem je deze heel handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rox 06-11-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk en fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijn uitgeruste vaatwasser. Eenvoudig in gebruik en goed schoon na vaatwassen. Programma's zijn wel wat lang.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Goed schoon
  • Goede inrichting

Minpunten

  • Lange programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Weinig lawaai en goed was resultaat.
Veel mogelijkheden voor het inruimen.
Makkelijk te bedienen.
Goed apparaat.

Pluspunten

  • Goed was resultaat
  • Weinig lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bouwman 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

geweldige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een geweldige vaatwasser bijna geen geluid te horen had dit 30 jaar geleden al moeten doen scheelt me een hoop tijd geweldig zo een vaatwasser van Siemens en geweldig service van Stolk en zonen

maak echt alles schoon en droog

Pluspunten

  • weinig geluid
  • maak echt alles schoon

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vonk156 23-10-2016 Product paar dagen in bezit

Nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Siemens is beter dan de machine die we eerst hadden.
De andere maakte veel lawaai en deze is zogezegd fluisterstil.......
De vaat komt er erg schoon uit en kan zonder verdere handelingen
zo in de kast.
De handleiding in het boekje is ook goed
Al met al een prima machine , het geld echt waart

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie vormgeving
  • Duidelijke handleiding
  • Overzichtelijke korven

Minpunten

  • Kwetsbaar met vervoer
  • Waterslot niet goed verpakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer