Indesit DFP 27T94 A - Reviews

8,6 Lees 18 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Geluidsniveau
44 dB
Maximale belading
14 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sylwia 19-06-2016 Product half jaar in bezit

Teleurgesteld. 2x.

Algemene score

7,5
Bij uw verkoopactie zou ik een half jaar gratis tabletten ontvangen. Ik moest veel dingen invulen en dat heb Ik nauwkeurg gedaan. Ik heb kopieen. Echter, Ik heb nooit wat ontvangen? Ik heb gereclameerd en ook nooit antwoord ontvangen. En ook geen tabletten duś.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Sylwia 01-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Ik gekocht indesit EDIFP 28T9 A EU. Een stille automat die erg schoon wast en prettig In gebruik is. Water en energie verbruik echt een topper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Huub 22-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
hij ziet er mooi uit wast goed en is heel gebruiksvriendelijk en lekker stil. dus een aanrader voor iedereen die een vaatwasser zoekt. prijs en kwaliteit is oke

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
lobbezoo 21-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
prima vaatwasser wast heel schoon maakt heel weinig lawaai droogt heel goed zeer goed bedinings gemak zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Johan 21-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
We zijn zeer tevreden over de vaatwsser.
Hij is lekker stil en alles wordt goed schoon. Zelf op de eco-stand.
Ook is alles goed droog, behalve sommige plastic bekers.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wijnand 21-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Vaatwasmachine is bijzonder stil, ruim en maakt zeer goed schoon op het korte programma (40 minuten). Nu een maand in gebruik, dus duurzaamheid is nog afwachten, maar tot nu toe een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
h 19-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
prima! tot nu toe zeer tevreden. we wachten het af.
Indest is een prima merk dus dat is de reden van aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Dirk 19-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Hij is echt erg stil! net de eerste vaat gedaan en uiteraard schoon geworden, maar ook droog! Nadrogen eigenlijk niet nodig. Dat waren we niet gewend. Ook een paar maal even het oor tegen de voorklep gehouden om te controleren of de vaat wel werd gedaan, zo stil!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Auriaux 15-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Prima machine; wast schoon met een droog resultaat en (gelukkig) héél stil!! Indeling m.n. de bovenlade kon beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Lies 15-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
De vaatwasser is stil, doet wat hij moet doen en erg fijn dat de bovenste lade in hoogte verstelbaar is. Hij droogt de vaat goed. Heb alleen een enkele keer gemerkt dat er nog etensresten aan de vaat zaten. Een minpunt: de rekjes waarin je de borden plaatst staan te dicht op elkaar. De enige oplossing is de borden om en om te plaatsen en zo iedere keer een 'rekje' over te slaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Vincent 14-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een handige indeling in de machine heeft veel mogelijk heden

Niet al te duur

Makkelijk in te stellen

Was resultaten zijn super

En droog resultaten ook een paar bordjes of bekers zijn vochtig

Als de machine erg vol heeft gezeten

Enige min punt is dat er geen nederlandse handleiding bij zit

Verders tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dylan 10-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser voor een goede prijs.
Het is een hele fluisterstille vaatwasser, moest bij de eerste keer gebruiken met mijn oor tegen de vaatwasser om te horen of deze wel aan het vaatwassen was. Ook de programma keuze is reuze handig evenals het kunnen uitstellen van het starttijdstip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
coco 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Eerste ervaring is goed ,is heel erg stil ; is enkel 1 cm dieper en deur steekt nu iets naar voren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
v 06-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Nog maar 2 keer gebruikt, maar tot nu toe erg tevreden.
De machine is erg stil.
Door de flexibele rekjes is het makkelijk in te delen.
Nadeel er zit geen Nederlandse handleiding bij, via internet kan je deze wel downloaden, maar toch jammer dat dat er niet bij zit. Vooral om even de programma's te bekijken en hoe je de waterhardheid instelt heb je deze toch nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Adri 05-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het is een goede vaatwasser voor weinig geld. Vergeleken met onze vorige vaatwasser heeft deze een betere indeling. Ook grote borden kunnen nu rechtop staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
judith 01-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Ik heb hem net in het bezit maar voelt een beetje gammel allemaal deur gaat niet soepel dicht en je moet de bovenkorf echt naar boven doen anders passen je borden er niet in. Jammer dat je niet kan zien op hoeveel graden je wast per programma of hoelang zo'n programma er over doet. HEt is de 5jaar garantie daarom heb ik hem aangeschaft. De machine is heel stil en qua programma's moet ik nog uitproberen de 1e afwas zit er nu in en kwam er schoon uit.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
kitty 26-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Prima vaatwasser, makkelijk te bedienen en genoeg verschillende programma's. Wel vind ik hem wat aan de kleine kant voor de 14 couverts die aangegeven staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Niek 22-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Perfecte vaatwasser heel tevreden schoon en snel en heel snel geleverd en keurig afgeleverd door media markt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend