Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218 - Reviews

Specificaties
tile-gebruikstijd
60 min gebruikstijd
Toepassing
baard
Voeding
accu

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stefan K 27-05-2020

Het product werkt goed, enkele minpunten

Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

6,0
Het apparaat scheert goed, ook de diepte instelling werkt handig.
De minpunten aan het apparaat zijn dat er alleen een USB bij zit en geen lader.
En een ander nadeel is dat wanneer het apparaat leeg is en je scheerbeurt is nog Niet klaar, het apparaat niet aan netstroom werkt. Deze moet dan eerst opladen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jantje 55 23-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handzame baardtrimmer van Philips BT1218

Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

8,0
Ik heb dit product aangevraagd, omdat ik regelmatig een paar dagen niet scheer, met deze kleine handzame baardtrimmer is het makkelijk om de baard lekker kort te houden. bevalt mij prima! Als ik de baard een week laat staan, en ik wil hem helemaal weg halen, kort ik de baard eerst met de baardtrimmer in, dan gaat het scheren makkelijker! Een prima aanvulling op mijn Philips scheeraparaat.

Pluspunten

  • Lekker klein
  • scheert prima
  • lange accuduur
  • verschillende opzet kammen

Minpunten

  • Geen adapter bijgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayden 23-05-2020

Prima prijs kwaliteit

Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit. Doet wat hij moet doen en ligt lekker in de hand. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

van den Heuvel.nl 22-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein apparaat, handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

8,0
Mooi klein apparaat, opzetstukjes klemmen goed vast, deze kunnen er dus niet afschieten tijdens gebruik

Pluspunten

  • Doet het ook aan de oplader
  • Opzetstukjes zitten goed vast

Minpunten

  • Zit alleen kabel bij, geen adapter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van den Heuvel Venray 22-05-2020

Handig in gebruik

Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

10,0
Fijn apparaat, niet te groot. Handige opzetstukjes die ook niet los kunnen schieten. Fijn dat hij het ook doet als hij aan het stroom zit. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Igor19 20-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

10,0
Ik heb de baardtrimmer nu al 4 weken in gebruik, het is heel fijn in gebruik.
Is makkelijk voor gebruik.
Met opladen kan je lang mee gaan.
De Baardtrimmer heeft veel opzetstukken
Waardoor je verschillende baardsoorten gebruikt kan worden.
Ik ben zelf er blij mee, omdat na het eerste gebruik lijkt dat ik door een kapper mijn baard is gedaan ;)
De baartrimmel is makkelijke schoon te maken met een bij geleverd borsteltje

Pluspunten

  • oplader langer mee kan
  • Verschillende opzetstukken
  • makkelijk voor gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HKEI 19-05-2020

Veelzijdige en lichte baardtrimmer

Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

10,0
Ik heb de baardtrimmer nu twee weken in gebruik, het is prettig in gebruik. De baardtrimmer heeft veel opzetstukken waardoor het voor verschillende baardsoorten (stoppelbaard tot medium baard) gebruikt kan worden. De oplaadtijd is wat lang maar hij kan ook lang gebruikt worden. Een aanrader voor voor iedereen!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Delange84 15-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

8,0
Een super apparaat waarbij je in korte tijd je baard getrimd hebt. Apparaat is ook te gebruiken tijdens het opladen. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Gebruik tijdens opladen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Baard 55 14-05-2020

Fijne handzame baardtrimmer!

Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

10,0
Heb de baardtrimmer nu enkele weken in gebruik, het is een fijn handzaam product om mijn baard zo kort mogelijk te houden, dus ik gebruik hem zonder opzet kammen 1 a 2 keer per week. Alleen vind het jammer dat er geen adapter bij zit, en dat je geen adapter van bv je telefoon mag gebruiken volgens de beschrijving, en dus altijd je pc nodig hebt om hem op te laden. Als de batterij helemaal is op geladen kun je hem een aantal keren gebruiken zonder tussentijds op te laden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

KL 12-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Eenvoudig in gebruik en een egaal trim-resultaat

Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

9,0
Deze baardtrimmer van Philips werkt top. Hij is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een egaal trim-resultaat. Daarnaast bieden de accessoires veel mogelijkheden, met de opzetstukjes voor 1,2,3,5 en 7 mm. Wat ook erg handig is, is het opladen van de trimmer via USB. Dit voorkomt dat een nieuw apparaat ook betekent dat er een nieuwe oplader nodig is.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Accessoires
  • Egaal trim-resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

KvdL 12-05-2020

Eenvoudig in gebruik en een egaal trim-resultaat

Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

10,0
De Philips Baardtrimmer BT1218/15 werkt top. Hij ligt gemakkelijk in de hand, levert een egaal trim-resultaat en biedt voldoende opties door de verschillende opzetstukjes voor 1,2,3,5 en 7 mm. Het opladen via usb is ook erg fijn, hierdoor blijft het aantal verschillende laders in de badkamer beperkt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lex 12-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig, klein en licht in gebruik

Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

8,0
Handig, klein en licht in gebruik. Prima baardtrimmer. Het apparaat is makkelijk in gebruik en ik ben er tevreden mee.

Pluspunten

  • Licht
  • Klein
  • Makkelijk in gebruik
  • Draadloos

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Alex. 12-05-2020

Licht en handig in gebruik

Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

8,0
Handig, klein en licht in gebruik.
Prima baardtrimmer. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

edo de waard 11-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein toppertje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Beardtrimmer series 1000 BT1218

Algemene score

8,0
Makkelijk bijhouden van je baard; shapen en trimmen. Komt op alle plekjes incl. onder de neus. Ik snap alleen niet waarom er geen stekker bij zit, bevordert niet het proces van makkelijk opladen (alleen usb-aansluiting). Ook niet echt handig dat de opzet stukjes niet voor zien zijn van nummer of of ik moet het systeem nog niet hebben ontdekt?

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • prijs

Minpunten

  • usb aansluiting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer