Remington Durablade Pro MB070 - Reviews

Specificaties
tile-gebruikstijd
60 min gebruikstijd
Toepassing
baard
Voeding
accu
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington Durablade Pro MB070 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dick 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie Groomer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een goede bodygroomer en deze remington voldoet prima hieraan.
Hij ligt goed in de hand, is waterbestendig, en heeft meerdere opzetstukken.
Opladen gaat via USB kabel (alleen begrijp ik het meegeleverde korte aansluitstukje niet ... ).
Trimmen gaat top, maar voor een glad resultaat blijf je wel een scheermes nodig hebben.

Pluspunten

  • waterbestendig
  • meerdere opzetstukken

Minpunten

  • voor glad resultaat scheermes nodig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martien 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch en compact scheren en trimmen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

9,0
Deze Remington MB070 DuraBlade Pro is een prettig en modern trimapparaat voor de baard, waarmee je zowel droog als ook nat kunt trimmen en scheren. Het extra precisie hulpstuk zorgt voor strakke lijnen. Handig en fijn apparaat, alleen jammer dat er geen opbergzakje wordt meegeleverd!

Pluspunten

  • Handig in gebruik (goede grip)
  • Zowel nat als droog te gebruiken
  • Precisie trimmer voor strakke lijnen

Minpunten

  • Geen opbergzakje meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rudie 19-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

8,0
Scheert goed mesjes blijven goed scherp
Snel opgeladen ligt goed in je hand,ik raad dat product aan
Prima koop

Pluspunten

  • Je kan lang scheren

Minpunten

  • het op zetten van het lammetje een beetje slap

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

wfc 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

9,0
Handig-licht-gebruiksvriendelijk-zowel droeg als nat te gebruiken- ben heel tevreden met dit toestel.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael 11-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een goeie trimmer voor een stoppelbaardje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

10,0
Ik was al een tijdje aan het twijfelen om een echte trimmer te kopen, en uiteindelijk de Durablade Pro gekocht. Dit werkt echt veel beter als mijn tondeuse die ik voorheen gebruikte. De echte kleine haartjes haal ik nu weg met het kleine opzetstukje en voor de rest gebruik ik het 2mm opzetstuk om een strak resultaat te krijgen. Strekking is eigenlijk gewoon dat ik h'm veel eerder had moeten kopen.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • 2mm opzetstukje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentijn 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak, scherp en comfortabel trimmen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

8,0
Deze trimmer is een fijn product wanneer je regelmatig je baard wilt trimmen.
De messen zijn scherp maar voel niet vervelend aan op de huid.

Naast de positieve kanten vind ik het jammer dat het product niet duurzaam aanvoelt en de opzetstukken niet in alle maten beschikbaar zijn. Ik mis bijvoorbeeld de 5 mm.

Overall is het een fijne trimmer die doet wat hij moet doen, maar even afwachten hoe lang hij mee gaat.

Pluspunten

  • Fijne messen
  • Snel in gebruik
  • Haarfijn resultaat

Minpunten

  • Voelt niet degelijk aan
  • Niet alle maten in opzetstukken erbij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

DVL 02-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

8,0
Zeer handige trimmer met een goede batterijduur die ook heel makkelijk schoon te spoelen is! Volledig waterproof wat hem ook bruikbaar maakt onder de douche.

Pluspunten

  • Goede batterijduur
  • Makkelijk te onderhouden
  • Oplaadbaar via USB

Minpunten

  • verschillende opzetstukken voor andere lengtes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 29-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aangename scheerervaring

Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

9,0
Allereerst is de bouwkwaliteit van hoge standaards, het design zorgt voor een fijne handligging en dankzij zijn anti-slip handvat is precies scheren binnen en buiten de douch een makkelijke taak. Het is mij nog niet gelukt om mijn gehele kaaklijn glad te scheren. De opzetkammen en detailtrimmer die ik erbij kreeg zijn makkelijk en snel te gebruiken en zijn verassend handig voor het stijlen van de baard. Al met al een fijne en complete ervaring.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Extra's
  • Accu
  • Anti-Slip handvat
  • Waterdicht

Minpunten

  • Scheert niet glad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GJGJ 21-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne apparaat, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

8,0
Ik ben blij verrast door de Remington Durablade Pro MB070. Enkele grote voordelen: 100% waterproof, snoerloos en stoppelkammen van 1, 2, 4 of 6 mm. Voor ieder wat wils dus. Zo glad als met een 'echt' scheermesje was het niet, maar toch nog boven verwachting. Ik blijf hem dus zeker gebruiken en zal hem zeker aanraden!

Pluspunten: 100% waterproof; snoerloos
Minpunten: Niet zo glad als met een scheermesje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 20-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede compacte trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

8,0
Pakt alle haren goed mee, trimmen gaat snel en pijnloos. De trimmer ligt goed in de hand en heeft een mooi design en stoere kleuren combinatie. Opladen gaat snel en beschikt over een redelijke batterijduur. De kammetjes zijn gemakkelijk te verwisselen. Trimmen en stylen gaat erg eenvoudig. Ik gebruik het kammetje van 4 mm het meest voor een wat stoerdere baard. Zonder kam scheer je snel en pijnloos glad. Schoonmaken van de trimmer is eenvoudig. Omdat het klein en licht is is deze trimmer ideaal voor zakenreis. Prijs-kwaliteitverhouding is goed.

Pluspunten

  • Goede ergonomie
  • Goede gebruiksgemaak
  • Geweldige trim-resultaat

Minpunten

  • Kammetje van 6 mm valt tegen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niek Diphoorn 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Trimt goed maar scheert niet glad

Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

8,0
Ongeveer 3 weken geleden deze trimmer van mijn vriendin gekregen omdat ze vond dat ik een baard moest laten staan. het apparaat trimt uitstekend om 4 verschillende lengtes, 1,2,4 en 6 mm. de detailtrimmer gebruik ik niet omdat er weinig detail aan mijn baard zit. Een fijne feature is het feit dat het apparaat waterdicht is!
Ook ligt het goed in de hand en glijd het niet uit mijn hand bijvoorbeeld onder de douche.
Accuduur is ook een plus. In de 3 weken dat ik hem gebruik heb ik alleen de eerste keer volledig volgeladen, daarna niet meer hoeven te laden.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • waterdicht
  • ergonomisch en glijd niet uit de hand

Minpunten

  • scheert niet glad

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim1989 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet zijn taak goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

8,0
Prima product! Ligt fijn in de hand en werkt precies. Onder de douche is ie minder prettig, of dat is nog even een kwestie van wennen

Pluspunten

  • Fijn in de hand

Minpunten

  • Niet fijn onder de douche

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Fam Brees 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact en ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

8,0
Handig toestel, zelfs voor een leek is dit heel gebruiksvriendelijk. Het maakt geen lawaai en je kan er tot in de hoekjes en kantjes met werken en draaien.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Je kan tot in detail gaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Verbesselt Freddy 17-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk en economisch

Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

8,0
De trimmer Durablade Pro is gemakkelijk in onderhoud en praktisch om mee te nemen op vakantie want men kan die opladen met een USB kabel die erbij zit en dat hij toch lang meegaat. Hij scheert heel soepel en glad en het voordeel is dat het waterproof is. Nog een voordeel is dat men nooit meer de scheermesjes moet vervangen, dus echt economisch. Kleine minpuntjes zijn dat er misschien toch een staander en een opbergzakje ontbreekt om alles in op te bergen.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • voordelig koop
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • staander
  • opbergtasje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel den Braber 14-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede baardtrimmer gevonden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe baardtrimmer kwam ik deze Durablade tegen. Door de diverse opzetkammen kun je de lengte van je baard bepalen en dat werkt prettig. Zonder de opzetkammen kun je mooie controurlijnen maken. De mesjes zijn scherp en je kunt elke richting op scheren zonder huidirritaties. Ook onder de douche werkt deze baardtrimmer prima! De batterij hoeft niet vaak opgeladen te worden en hij ligt prettig in de hand. Een aanrader voor mannen die graag vanuit precieze hun baard trimmen en stylen.

Pluspunten

  • Diverse opzetkammen
  • Beide richtingen zonder huidirritatie
  • Langdurige batterij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Douwe Sikma 12-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een prima baardtrimmer voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

7,0
Ik zocht een degelijke en goede baardtrimmer. Die heb ik gevonden in deze Remington Durablade Pro MB070. Ik vind het een uitkomst dat ik hem onder de douche kan gebruiken, want hij is waterproof en snoerloos. En hij heeft een anti-slip handgreep.
Ook de prijs-kwaliteitverhouding is goed.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • batterijduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

rob 12-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

ligt fijn in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

7,0
heb dit product inmiddels twee weken in mijn bezit. Fijn is dat na het opladen je er lang mee kan doen alvorens hij opnieuw opgeladen moet worden. Zitten verschillende passtukjes bij die het mogelijk maken om je baard op verschillende lengtes te scheren. Ligt lekker in de hand en scheert fijn. Ook is het makkelijk om een ander opzetstuk te plaatsen om in detail te scheren.

Pluspunten

  • ligt fijn in de hand
  • na opladen gaat hij lang mee
  • heeft ook een detailtrimmer

Minpunten

  • soms moet je meerdere keren de zelfde plek scheren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Alexis 07-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect voor het hebben van een 1-daagse baard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

8,0
Tond erg dichtbij, baardstijl van 1 dag (0,2 mm).
Uitstekende autonomie: ik ben nog steeds niet opgeladen sinds ik het heb ontvangen (3 keer gebruikt)

Het minste: niet mogelijk om het op netspanning te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Baarddrager 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

9,0
In combinatie met mijn Remington tondeuse HC-363C is deze Durablade Pro MB070 een welkome aanvulling. De tondeuse voor het "zwaardere" werk en de Durablade voor de styling. Beide apparaten zijn draadloos te gebruiken en hebben een voldoende lange werktijd. Behalve voor trimmen van de baard ook geschikt voor ontharen nek en oksels. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Ook USB aansluiting
  • Handzaam formaat
  • Waterdicht en afspoelbaar
  • Licht gewicht en handig in gebruik

Minpunten

  • Opbergtasje ontbreekt
  • Minder gecschikt voor lange baard
  • Hoek aansluiting oplaadsnoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

WDijksma 29-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handige en nauwkeurige trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade Pro MB070

Algemene score

8,0
De trimmer is handig, ligt lekker in de hand. Is nat en droog te gebruiken.
Gemakkelijk schoon te maken.
Is ideaal voor trimmen van de kleinere baard of stoppelbaard. Gaat ook gemakkelijk door de dikkere haren. Genoeg hulpstukjes worden bijgeleverd
Vond het jammer, dat er geen opbergzakje of zo bij is.

Pluspunten

  • Goede Prijs/Kwaliteit
  • Scheert nat en droog
  • Eenvoudig in gebuik
  • Makkelijk te reinigen
  • Zeer geschikt voor stoppelbaard

Minpunten

  • Geen vervanger van scheermes (scheert niet glad)

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews