Philips BT9290/32 - Reviews

8,5 Lees 116 reviews
Best Reviewed februari 2015
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Opzetkammen
baard
Bedrijfstijd
60 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 115 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter Zuid 04-01-2016 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Al weer meer dan 2 jaar in bezit en nog altijd zeer tevreden!
Tip: een klein drupje olie op de mesjes en het scheerapparaat scheert weer als nieuw...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Melle 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Tot nu toe erg blij mee. Hij scheert goed en strak. De laadtijd zou iets sneller mogen. Vooral de waterdichtheid is prettig, dus ook onder de douche te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Bmoorees 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik ben overgestapt van de cruzer van braun naar dit apparaat. Net geschoren en hij voelt goed in de hand, stevig en trimt heel erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Twan 27-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Een goede en effectieve machine die precies doet wat ik wil! Met precisie en gemak is het baardje zo getrimd!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
JefVeeken 26-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mijn baard is belangrijk voor me. Ik moet er netjes verzorgd uitzien voor mijn werk. Eerst had ik een goedkope baardtrimmer die niet goed werkte en stuk ging. De BT9092 is een geweldig apparaat. Ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JB 23-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Eerste indruk: ziet er mooi uit! Ben er nog niet helemaal uit of de laser werkelijk een toegevoegde waarde heeft, misschien even aan wennen.
Scheerresultaat is erg goed, ook geen geïrriteerde huid na het scheren.
Over degelijkheid kan ik nog niks zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Haydar 18-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Super baardtrimmer! Strakke lijntjes! Zeer tevreden! Stop met zoeken! Betere bestaat er niet! Geld waard! Mooi design!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeroen 02-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Solide kwaliteit en gebruiksgemak zoals ik van Philips gewend ben. Het apparaat ligt heel fijn in de hand. De laser functie is een zeer handige feature.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
M Maas 21-11-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,0
Nu, na ongeveer 3 maanden gebruik, alleen maar minder tevreden over het trimresultaat. Scheren gaat prima, maar het apparaat is totaal ongeschikt om egaal je baard mee te trimmen.

Het kost ontzettend veel tijd en moeite om overal een gelijke lengte te creëren. Met meerdere verschillende standen, hard duwen en veel frustratie valt er een acceptabel resultaat te behalen. Maar zou het absoluut afraden voor iedereen die het apparaat speciaal koopt om te trimmen (zoals ik heb gedaan). Spijt van.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Dhr Oprel 20-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Wat een super apparaat!Nooit meer scheren, alleen nog maar trimmen! Het apparaat ligt lekker in de hand en is eenvoudig te reinigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Glenn M 05-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Super fijn apparaat voor precisietrimming! Absolute aanrader voor mensen die hun baard op een zo goed mogelijke manier bij willen houden. Daarnaast ook gemakkelijk voor het bijtrimmen van de bakkenbaarden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M Maas 03-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,0
Scheerresultaat valt zwaar tegen voor een trimapparaat van deze klasse. Zeer bewerkelijk om een baard op 2 à 3 mm egaal te trimmen. Herhaaldelijk over dezelfde plek scheren met verschillende standen lijkt hierbij noodzakelijk. Met name bij de kaaklijn en in de hals merk je goed dat het een stug apparaat is dat niet de contouren van je gezicht volgt. Lijkt te zijn ontworpen om een plank te scheren.

Het apparaat ziet er verder robuust uit en voelt zeker degelijk aan. Cashback actie was mooi meegenomen, maar heb inmiddels toch een beetje spijt van de aanschaf.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
M U 02-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Beste Philips,

Dit is een zeer correcte baardtrimmer die ideaal is voor elke baard. Werkt goed en is zeer aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Pepijn007 30-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb het apparaat pas aangeschaft en ben erg enthousiast. Hij trimt de baard tot de lengte die je wilt hebben. De lazerfunctie is voor mij niet echt noodzakelijk maar kan in bepaalde gevallen een mooie afwerking geven. De oplaadtijd (1 uur)is erg kort in vergelijking met andere apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ArieH1954 29-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Topapparaat! Scheert perfect en snel. Voelt degelijk aan.Veel scheerstanden op het apparaat mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
JJ de ruijter 28-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb de trimmer 1 maal gebruikt en het resultaat was super, goed af bestelen op de juiste haar lengte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Bareldm 27-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ik heb het apparaat net een paar dagen in mijn bezit. Het is een mooi degelijk apparaat.
Scheert erg fijn. Makkelijk in te stellen. Kammetjes ook makkelijk te plaatsen.
De scheerkop is er makkelijk af te krijgen waardoor je hem goed kan schoonmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Bareldm 27-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Tot nu toe tevreden. Mooi degelijk apparaat. Scheert erg fijn
De baardtrimmer ligt fijn in de hand. De kammetjes zijn makkelijk te plaatsen. De lengtes zijn zeer gemakkelijk in te stellen.
Ik vind het alleen jammer dat er geen dockingstandaard bij zit.
Tot nu toe zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Mandela 26-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Product werkt goed naar behoren. Ligt licht in de hand. En heeft veel mogelijkheden. Kort maar krachtig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
kallie kos 26-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
simpel in onderhoud, veel mogelijkheden en perfect trimmen, bovendien
een unieke vormgeving. Kortom een degelijk apparaat waar ik nog jarenlang plezier
van hoop te hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews