Philips OneBlade QP6550 - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips OneBlade QP6550 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b**e@g**l.com 05-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

9,0
Deze OneBlade pro nu een paar weken in gebruik en werkt erg fijn. Batterij gaat lang mee (na de 1e keer nog niet hoeven op te laden) en ligt fijn in de hand. Gebruik hem vooral om haarlijnen bij te werken en wat dingen te trimmen. Doet precies wat het belooft te doen, erg fijn!

Pluspunten

  • Ligt fijn in de hand
  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Haartjes springen een beetje in het rond

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen1988 03-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijne trimmer voor lichaambeharing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

7,0
Een fijne trimmer om op verschillende standen lichaams haar te trimmen of baard. Echter is het mesje om glad te scheren niet zo fijn. Batterij gaat lang mee en je kunt de oneblade nat of droog gebruiken.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • nat en droog te gebruiken
  • Goede trimmer

Minpunten

  • Niet goed glad scheren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JWV90 02-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel fijn apparaat om mee te scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

9,0
Ideaal apparaat om mee te scheren en te trimmen. De verschillende opzetstukken zijn goed te gebruiken. Fijn dat het apparaat een lange accuduur heeft zodat je hem niet vaak op hoeft te laden.
Bij mij zat er geen handleiding bij zodat het in het begin even zoeken was hoe te gebruiken.

Pluspunten

  • accuduur
  • design
  • opzetstukken

Minpunten

  • geen handleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn 02-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn scheerapparaat met genoeg accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

8,0
Bij het openen van het scheerapparaat viel het mij op dat er voldoende accessoires bij zaten. Een opzetblokje voor 3 mm afstand en een verstelbare, en afneembare, kam.

Na het opladen gelijk uitgeprobeerd en zeer tevreden.
In het begin even zoeken naar de juiste stand van de scheerkam, maar daarna is het heerlijk scheren.

Als je niet al te hard duwt op het scheerapparaat krijg je een mooi egaal scheerresultaat.
De omliggende haren zonder de opzetkam, scheer je mooi weg en een glad resultaat.
Enige minpuntje zijn de haren net onder je neus. Met opzetkam kom je hier niet helemaal goed bij.

Na het opladen kun je heerlijk lang scheren zonder steeds weer aan de oplader te moeten.

Kortom ik kan dit scheerapparaat zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • lange batterijduur
  • scheert goed door stevige haren

Minpunten

  • als je te hard duwt kun je te kort scheren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 30-04-2021
  • Product gekregen

Super fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

10,0
Erg fijn apparaat, ligt top in de hand!

Gebruiksduur van de accu is top! Precisiekam is erg handig bij het trimmen van mijn baard.

Pluspunten

  • Accu
  • Precisiekam
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mnq1990 29-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Philips OneBlade Pro Gezicht en lichaam QP6550/30

Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

8,0
Zeer handig in gebruik. Met de verschillende opzetborstels zowel handig voor baard als lichaamshaar. Voorheen schoor ik altijd met mesjes, als het haar dan te lang was, was dit direct een probleem. Met de OneBlade gaat dit een stuk gemakkelijker. Set wordt geleverd met handige opzetborstels en een tasje waarin je alles kan opbergen. Batterij gaat zeer lang mee zonder vaak op te laden.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Nieuwe mesjes relatief prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jansen31134 29-04-2021
  • Product getest

Mooi multifunctioneel scheerapparaat/trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

9,0
Ik gebruikte voor dit scheerapparaat altijd een standaard Philips droogscheerapparaat, na het proberen van deze Philips OneBlade ga ik nooit meer terug! Dit is het beste van beide werelden, het is super makkelijk om te trimmen of te scheren, met de meegeleverde garde is het makkelijk om op één lengte te trimmen en heb nog nooit last gehad van wondjes tijdens gebruik van de Oneblade!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Preciesheid
  • Multifunctioneel
  • Makkelijk mee te nemen

Minpunten

  • Grote oplader en geen dockingstation

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Camiel 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima voor glad scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

8,0
Voor scheren werkt de Oneblade prima. Als tondeuze met de opzetstukken toch beduidend minder. Zeker als het haar iets te lang is, moet je het in kleine etappes korter scheren.

Pluspunten

  • prettig voor glad scheren

Minpunten

  • niet prettig als haren iets te lang zijn

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Arnout345 28-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg fijn apparaat de Philips Oneblade Face & Body.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

8,0
Heel fijn scheerapparaat en mooi design, werkt er goed met verschillende koppelstukjes. De batterij gaat erg lang mee, waardoor je weinig hoeft op te laden. Fijn dat je zowel je gezicht als je gehele lichaam kunt scheren. Geen huid irritaties, ook niet voor de gevoelige huid.


Jammer dat je het apparaat alleen kunt neerleggen en niet neerzetten (bijvoorbeeld in een laad houder).

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Voor Gezicht en Lichaam

Minpunten

  • Geen Laadhouder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennisvdsteen 28-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Laaaange batterijduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

8,0
Ik heb de Oneblade nu een paar maanden in gebruik, gelijk na aankoop opgeladen, en de batterij zit nog boven de 70%.
Dit kan je aflezen op een duidelijk display. Verder scheert hij glad en kan je er ook een lange baard mee trimmen (weer strak maken)

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • scheert glad
  • Ook geschikt voor lange baard

Minpunten

  • Waar lag die opladen ook al weer...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CharlesU 27-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

8,0
Fijn model met een mooi design. Handig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Scheert en trimt snel.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Kleine cijfers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joopieh 27-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

8,0
Erg makkelijk en comfortabel in gebruik, scheert krachtig. Gemakkelijk verstelbaar en batterij heeft een prima levensduur.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Krachtig
  • Veel standen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom521 26-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Philips OneBlade Pro

Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

7,0
De OneBlade Pro is een allround scheer-/trimapparaat voor gezicht en lichaam.
Het scheren werkt naar wens. De mesjes zijn zacht op de huid en laten geen irritaties achter.
Het trimmen van een baard gaat tot zekere lengte prima. Bij een stugge baard krijgt het apparaat vanaf lengte 8 wat moeite.
De bodytrimmer werkt prima bij een lichaam dat goed wordt bijgehouden. Onder de douche zou ik het apparaat niet adviseren. De trimmer werkt stukken beter op een droge huid.
Het apparaat is duurzaam, gaat zeer lang mee na 1x opladen.

Pluspunten

  • Duurzaam en compact
  • Scheren gaat secuur en veilig
  • Trimmen werkt prima bij een korte baard

Minpunten

  • Trimmen wordt lastig bij een stugge baard

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WouterBe 26-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

9,0
Super fijn product. Ik heb meerdere scheerapparaten gebruikt zowel manueel als elektrisch. Maar de nieuwe OneBlade werkt fijn zowel body als face. Door de veschillende opzetstukjes krijg je altijd het juiste resultaat. Top.

Pluspunten

  • Stylish design
  • Relatief goedkoop
  • Lange duur batterij, inclusief indicatie
  • Werkt ook goed onder de douche
  • Meerdere opzet stukjes

Minpunten

  • - Opberg bakje ontbreekt.
  • + simpele instructie voor gebruik van de mesjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wally 67 26-04-2021
  • Product getest

Super trimmer

Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

6,0
Het trimmen is echt goed te noemen maar het scheren vind ik wat minder.
Je kunt je er heel gemakkelijk mee snijden en dat is erg pijnlijk.

Pluspunten

  • Trimmen

Minpunten

  • Scheren

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Tsjarlee 26-04-2021
  • Product gekocht

Geweldig scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

10,0
Ik was al eigenaar van de originele OneBlade wat al een super apparaat is!

De qp6550 is een stuk stijlvoller. De batterijindicatie is super handig! Absoluut een topproduct.

Nadelen? Ten opzichte van een klassiek scheerapparaat heb je meer losse haartjes in de wasbak omdat deze niet worden opgevangen.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Goedkope vervanginsmesjes
  • Stijlvol
  • Batterij indicatie

Minpunten

  • Geen haartjes reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VR0805 26-04-2021
  • Product getest

Fijn en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

8,0
Het is fijn in gebruik, heeft een zeer goede accu duur en werkt makkelijk. Alleen het trimmen ging mij niet zo goed af. De Philips One Blade werkt voor mij beter op het gezicht dan op de body, maar het kan beide.

Pluspunten

  • Fijn en makkelijk in gebruik
  • Goede accu duur
  • Ook prima voor gevoelige huid

Minpunten

  • Trimmen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

DhrB 21-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top apparaat voor het gehele lichaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over deze Philips bodygroomer! Ik gebruik dit apparaat vooral als bodygroomer, maar ook voor de gewone baardgroei is het een prima optie. De verschillende opzet stukken maken dit product een veelzijdig apparaat: trimmen kan in op verschillende lengtes, maar ook het opzetstukje voor de gevoelige plekken werkt erg goed. Met name de kwetsbare plekken (oksels, buik en daar beneden) zijn met dit apparaat goed bij te werken! Het apparaat is snel opgeladen en gaat lang genoeg mee.

Pluspunten

  • snel opgeladen
  • veelzijdigheid opzetstukjes
  • voor het gehele lichaam
  • onder de douche te gebruiken

Minpunten

  • prijs nieuwe scheerkoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Finny 16-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg fijn nat en glad

Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

9,0
Vooral geschikt voor gebruik zonder opzetstukjes, dus op de kortste stand. Wil je je haren wat langer houden, dan kan je beter een normale trimmer gebruiken. Die zijn wat sterker en pakken de haren beter op. Zonder opzetstukken scheert dit apparaat echter korter dan welke trimmer ook, zonder de irritatie van scheren.

Pluspunten

  • Nat
  • Droog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter85! 15-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Solide fijne trimmer

Geschreven voor: Philips OneBlade QP6550

Algemene score

8,0
Door het design van de Philips OneBlade ligt het product makkelijk in de hand. In combinatie met het lichte gewicht van het product (250 gram) komt dit het trimmen en scheren zeer ten goede. Door het dubbelzijdige mes kan ik de contouren van mijn baard nauwkeurig bepalen. De bijgeleverde instelbare kam geeft mij de mogelijkheden mijn baard op de gewenste dikte te trimmen. Door het combineren van deze eigenschappen in een individueel apparaat geeft de Philips OneBlade mijn een perfect tool voor mijn dagelijkse trim,-en scheerbeurten.

Pluspunten

  • Dubbele functie (trim en scheerbeurten)
  • Waterbestendige eigenschappen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews