Remington HC5500 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Werkt op batterijen
Ja
Bedrijfstijd
60 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Devos 10-01-2018
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer degelijk toestel, blijft niet haperen als je haar wat langer is.
Het toestel is nieuw dus qua batterijduur nog geen commentaar

Pluspunten

  • Zeer goede messen
Geschreven voor: Remington HC5500

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ligt vast in de hand. Scheert nauwkeurig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijke kwaliteit voor een goede prijs. Scheert nauwkeurig. Al diverse tondeuses geprobeerd maar deze voldoet eindelijk.
Geschreven voor: Remington HC5500

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evi 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Algemene score

9,0
Handig apparaat met enorme keuze qua instelbaarheid haarlengte.
Lange levensduur batterij. Geen gedoe met kabel...
Geschreven voor: Remington HC5500

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chanel 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk en goed in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb goede ervaringen met het merk Remington en heb daarom weer voor dit merk gekozen. Het apparaat is makkelijk en zeer goed

Pluspunten

  • makkeijk en scheert goed

Minpunten

  • iets lang opladen
Geschreven voor: Remington HC5500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Op zich prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een prima tondeuze.
Snijdt soepel en goed door de haren heen.
Wat ik persoonlijk wat onhandig vind is dat er perse met opzetstukken gewerkt moet worden.
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Geschreven voor: Remington HC5500

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Prei 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington HC5500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk. Had hiervoor een philips. Die was fantastisch. Maar deze is nog beter.
Simpel en doet wat die moet doen. Ik gebruik hem zonder de toegevoegde plastieke hulpstukken. Toen ik hem ging uitproberen bleekt die ook oplaadbaar te zijn.

Pluspunten

  • Stevig
  • Een bredere blade dan andere merken
  • Prijs
  • Oplaadbaar
  • Simpel in gebruikt, geen overbodige functies
Geschreven voor: Remington HC5500

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

haak 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed voor niet al te lange haren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze tondeuse is goed voor niet al te lange haren, anders ben je een tijdje bezig. Als je er lang mee doorgaat kan het warm worden. Verder is de tondeuse stil, niet te zwaar en trilt niet veel, vandaar dat ik ook niet voor de Wahl (Color Pro) ben gegaan maar voor deze apparaat. Omdat ik dit soort apparaten nooit opgeladen (accu) gebruik, dus altijd aan de stekker voor de kracht, ging ik niet voor HC5700 of voor HC5900, maar voor HC5500. Genoeg voor een beetje knippen.

Pluspunten

  • stil
  • trilt niet veel
  • lekker handzaam
  • niet zwaar

Minpunten

  • opzetstukken mogen steviger!
  • delen uit ijzer kunnen warm worden
  • geen opbergtasje
  • stekker mag degelijker
Geschreven voor: Remington HC5500

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bar 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt super. Scheeren is zeer comfortable om te doen vooral het hoofdhaar. zeeeer te vreden.
Geschreven voor: Remington HC5500

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

R 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product naar voor redelijke prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed en eenvoudig te bedienen apparaat. Is mooi van formaat en daardoor makkelijk te gebruiken voor het bijwerken van diverse lichaamsbeharing, en dat voor een redelijke prijs!
Geschreven voor: Remington HC5500

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer