Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 186 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rene 21-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Laad binnen een uur volledig op. Zeer makkelijk in gebruik. Gebruik 'm zelf om mijn eigen haar op 12 mm te scheren en de zijkanten op 8 en 10 mm. Met de makkelijke draaiknop hoef je geen opzet stukken te wisselen, maar alleen maar met het draaiwiel op de juiste stand te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend50 30-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Meerdere tondeuses gehad. Deze is erg makkelijk in gebruik. Voelt lekker aan. Geen wisseling van kammen voor de verschillende lengtes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 21-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Algemene score

8,0
Makkelijk hanteerbaar apparaat, goed te bedienen en goed resultaat. Accu heeft vrij lange levensduur, ook na 6 weken ongebruikt te zijn geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 28-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De tondeuse doet wat hij moet doen, gaat snel door het haar zonder te happen dankzij de scherpe messen. De lengte is veelzijdig instelbaar en is in 1 uur opgeladen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha82 13-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Omdat ik de tondeuse pas een paar dagen in mij bezit heb en ik nog geen klanten heb gehad kan ik helaas geen reviews plaatsen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jaap P 19-08-2020

Goed te bedienen met uitstekend resultaat!

Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Algemene score

10,0
Het was eerst even wennen als je zelf je haar voor het eerst knipt. Maar als je eerst de instructies goed doorleest kun je eigenlijk geen fouten maken. Het apparaat is éénvoudig te bedienen. Ik ben zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wim 27-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Valt op den duur tegen

Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Algemene score

5,0
De eerste 3 jaren beviel het apparaat wel, maar na 3,5 jaar gebruik blijven er steeds afgeknipte haren plakken onder het opzetstuk, waardoor het motortje steeds trager gaat en soms zelfs stopt. Ik moet om de paar seconden de kop verwijderen om schoon te maken. Niet fijn! ik zal deze niet meer kopen en zoek naar een ander merk.

Minpunten

  • Haren plakken vast
  • motortje wordt traag

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Boom 16-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Alles ziet er gewoon goed uit!
Zelfs het eindresultaat!
Laad snel op, scheert goed, mooi opbergkoffertje.
Gewoon een goed product!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tatalsma 08-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De Tondeuse bevalt me erg goed. Heb de tondeuse 1x gebruikt en werkt goed ligt goed in de hand en ziet er erg degelijk uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bruijn1953 01-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Werkt prima, lengte goed instelbaar.Met en zonder snoer te gebruiken. Voelt wel licht aan, over degelijkheid nog niets te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Francisco13 01-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb de Tondeuse gisteren gebruikt en ben zeer tevreden. Snel geladen, goed in te stelen met de draai wiel, vrij stil en netjes resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoes24 29-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Gebruik na eerste gebruik:

Ik heb nog nooit mijn eigen hoofd geschoren. Ik ging altijd naar de kapper om geld te besparen, heb ik dit product aangeschaft.

Verrassend genoeg, ging het eerste scheerproces snel en gemakkelijk.

Scheert erg kort en je hoeft amper druk te zetten of meerdere malen over dezelfde plaats scheren. Ik heb echter wel heel zacht haar, ik weet niet of het voor andere ook het geval is.

Eerste indruk is; goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MBruno 19-07-2021

Batterie / Secteur

Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Algemene score

6,0
Le seul problème c'est la batterie qui ne tient pas longtemps, le pire c'est que si la batterie est déchargé la prise secteur sert uniquement à recharger la tondeuse donc si la batterie de la tondeuse est déchargé plus moyen de l'employé il faut attendre quel se recharge sur le secteur pour l'employé de nouveau.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

rentp 29-06-2021

prima tondeuse

Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Algemene score

8,0
Dit is onze 2e HC9450/15. Van de vorige was een hoekje van het scherm afgebroken. Helaas geen nieuw scherm te bestellen. Dus maar een nieuwe besteld want hij beviel wel goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RobbyEM 07-06-2021

Heerlijke tondeuse, maar alweer.... defect.

Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Algemene score

2,0
Dit is precies hoe een dergelijk product niet meer gemaakt zou moeten worden. Voor de tweede keer gebeurt er precies hetzelfde: kort na afloop van de garantie gaat de batterij defect. Dat zou geen enkel probleem moeten zijn, maar de batterij is niet te vervangen. Voor een product van deze prijs en kwaliteit is dat echt onbestaanbaar. Beste Philips, als je je klanten en het milieu serieus neemt, zorg je dat de accu eenvoudig te vervangen is. Nu moet ik het hele apparaat weer weggooien, omdat de accu niet meer oplaadt. NIET MEER VAN DEZE TIJD.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Cliffenbyron 29-05-2021

Tondeuse

Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Algemene score

8,0
Ik ben heel tevreden over deze tondeuse, heb er al een paar gehad maar deze werkt tot nu toe perfect!! Een klein minpuntje misschien, ze ligt vrij zwaar in de hand! Moet ik mss nog gewend worden!! Heeft lange tijd voor je ze moet opladen!! Zeer goed toestel
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Cutter-1 26-05-2021

Super trimmer

Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Algemene score

10,0
De trimmer knipt zeer fijn.
Bij de standen die ik het meeste gebruik blijven de haren ook niet tussen het kammetje zitten.
Soms wel maar zijn dan weer gemakkelijk te verwijderen.
De geheugen standen van het kammetje zijn super, wel even wennen in het begin maar daarna….
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

denbakker 04-05-2021

het product doet niet wat het moet

Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Algemene score

2,0
het scheert niet mooi gelijkmatig. op verschillende plaatsen was het haar langer.
en voor mijn baard zijn de koppen te groot
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

1B&n 30-04-2021

zeer goed product

Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Algemene score

10,0
Zeer goed product. Alleen jammer en merkwaardig dat er geen indicator opzit die aangeeft hoeveel procent er nog in de accu zit.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Clipp 05-04-2021

Hair clipper ter vervanging

Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Algemene score

8,0
Wij hebben deze ontvangen voor garantie andere ( goedkopere) tondeuse.
Op zich bevalt hij erg goed maar er blijven wel veel heren plakken waardoor
hij minder goed snijdt. Dat probleem had ik niet bij de vorige.
Ik heb geen idee hoe ik dat kan voorkomen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews