Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Opzetkammen
baard
Scheren op lichtnet
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 214 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rene 21-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Laad binnen een uur volledig op. Zeer makkelijk in gebruik. Gebruik 'm zelf om mijn eigen haar op 12 mm te scheren en de zijkanten op 8 en 10 mm. Met de makkelijke draaiknop hoef je geen opzet stukken te wisselen, maar alleen maar met het draaiwiel op de juiste stand te zetten.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend50 30-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Meerdere tondeuses gehad. Deze is erg makkelijk in gebruik. Voelt lekker aan. Geen wisseling van kammen voor de verschillende lengtes.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 21-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk hanteerbaar apparaat, goed te bedienen en goed resultaat. Accu heeft vrij lange levensduur, ook na 6 weken ongebruikt te zijn geweest.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 28-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De tondeuse doet wat hij moet doen, gaat snel door het haar zonder te happen dankzij de scherpe messen. De lengte is veelzijdig instelbaar en is in 1 uur opgeladen.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha82 13-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Omdat ik de tondeuse pas een paar dagen in mij bezit heb en ik nog geen klanten heb gehad kan ik helaas geen reviews plaatsen
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Boom 16-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Alles ziet er gewoon goed uit!
Zelfs het eindresultaat!
Laad snel op, scheert goed, mooi opbergkoffertje.
Gewoon een goed product!
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tatalsma 08-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De Tondeuse bevalt me erg goed. Heb de tondeuse 1x gebruikt en werkt goed ligt goed in de hand en ziet er erg degelijk uit.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bruijn1953 01-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Werkt prima, lengte goed instelbaar.Met en zonder snoer te gebruiken. Voelt wel licht aan, over degelijkheid nog niets te zeggen.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Francisco13 01-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb de Tondeuse gisteren gebruikt en ben zeer tevreden. Snel geladen, goed in te stelen met de draai wiel, vrij stil en netjes resultaat.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoes24 29-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Gebruik na eerste gebruik:

Ik heb nog nooit mijn eigen hoofd geschoren. Ik ging altijd naar de kapper om geld te besparen, heb ik dit product aangeschaft.

Verrassend genoeg, ging het eerste scheerproces snel en gemakkelijk.

Scheert erg kort en je hoeft amper druk te zetten of meerdere malen over dezelfde plaats scheren. Ik heb echter wel heel zacht haar, ik weet niet of het voor andere ook het geval is.

Eerste indruk is; goed.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 27-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Valt op den duur tegen

Algemene score

5,0
De eerste 3 jaren beviel het apparaat wel, maar na 3,5 jaar gebruik blijven er steeds afgeknipte haren plakken onder het opzetstuk, waardoor het motortje steeds trager gaat en soms zelfs stopt. Ik moet om de paar seconden de kop verwijderen om schoon te maken. Niet fijn! ik zal deze niet meer kopen en zoek naar een ander merk.

Minpunten

  • Haren plakken vast
  • motortje wordt traag
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Jouke1942 07-07-2018

gebruiksgemak

Algemene score

8,0
eenvoudig in gebruik, trimstanden eenvoudig in te stellen, gemakkelijk schoon te maken en mooi design
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Siemxxx 21-06-2018

Prima apparaat

Algemene score

10,0
Ik gebruik de shaver om het haar van mijn man te knippen. Er kunnen verschillende standen ingesteld worden. Deze shaver gaat twee maal zo snel als de oude die ik had. Ik ben er blij mee!
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Arnos67 16-04-2018

Mesjes bot na 2 jaar, niet te vervangen

Algemene score

4,0
Het apparaat hebben we nu 2 jaar. Accu etc doet het nog goed, maar de mesjes zijn bot. Veel gezocht maar geen losse kop of mesjes kunnen vinden. Moet ik nu een nieuw apparaat kopen?? Dat is toch wel heel slecht voor het milieu....
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Gebru13 02-03-2018

Goede tondeuse met een aandachtspunt

Algemene score

8,0
Simpel te bedienen apparaat, werkt naar behoren. Wat mij betreft zou het apparaat wat beter in de hand mogen liggen als je het op jezelf toepast, vooral bij het werken op het achterhoofd / de nek.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ron66L 24-02-2018

Aandrijving ondeugdelijk

Algemene score

2,0
De aandrijfas schiet uit zijn sleuf waardoor het apparaat niet meer is te gebruiken. Mijns inziens een ontwerpfout.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Oliebol99 29-12-2017

super product, knipt perfect

Algemene score

10,0
knipt goed,
laad snel op en gaat lang mee
ook te gebruiken aan de stopcontact echt ideaal met vier mannen in huis!!
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

JA46 30-09-2017

Aandrijfmechanisme komt los van de as van het motortje

Algemene score

8,0
Na verloop van tijd komt het aandrijfmechanisme los dat het blad over het vaste blad beweegt. Tijdens een beurt gaat dit meerdere keren voor komen. Ik vind dit een Philips product onwaardig, ook al is het apparaat niet duur in aanschaf. Het is vervelend om elke keer de tondeuse open te moeten maken en het mechanisme weer op de as te drukken.
Ook gaan afgeknipte haren vastzitten tussen opzetstuk en apparaat, waardoor een goede werking belemmerd wordt.
Ik overweeg een andere te kopen maar dan wil ik eerst weten of hier e.e.a. aan verbeterd is.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

BlueLover 06-01-2017

prima product

Algemene score

10,0
Hairclipper tondeuse HC7450 nu bijna een jaar in gebruik. Werkt uitstekend, vooral de turboknop bevalt goed. Draadloos gebruik meer dan voldoende stroom. Heeft amper een uur nodig om volledig op te laden. Ben super tevreden over dit apparaat.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jeroen 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Draadloos fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een lekker draadloze en een goed werkende tondeuse. Werkt fijn en ligt goed in de hand. Komt ook nog eens in een mooi koffertje.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews