Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Remington HC5950

8,1 Lees 25 reviews

Vergelijkbare producten

Remington HC5600

Oplaadbaar
Ja
Opzetkammen
hoofd, baard
Werkt op batterijen
Ja
Remington HC5600 Best Reviewed 2 keer aug 2016
8,5 (11)

Wahl 9697

Oplaadbaar
Ja
Scheren op lichtnet
Ja
Werkt op batterijen
Ja
Wahl 9697

Remington HC5900

Oplaadbaar
Ja
Scheren op lichtnet
Ja
Bedrijfstijd
90 min.
Remington HC5900
8,7 (3)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s85 27-03-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

3,5
Ik dacht: Goh, wat een goede gebruikersreviews allemaal en het apparaat voldeed ook nog eens aan mijn wensen om 'm secuur per millimeter in te kunnen stellen.

Ik werd echt niet bepaald vrolijk van deze tondeuse. Een aantal irritante nadelen:

- accu wordt snel minder waardoor je eigenlijk verplicht bent om altijd het stroomdraad in het stopcontact te houden voor maximaal scheerresultaat
- de a-b-c knop verschuift veel te makkelijk tijdens het scheren
- tijdens het scheren verschuift de millimeter-instelling vaak een halve of zelfs een hele mm; ondanks dat de lock-knop de hele tijd aanstond. Dat is vaak het apparaat weer uitzetten en weer opnieuw instellen
- het apparaat switched regelmatig van inches naar millimeters
- de lock-knop is ook niet bepaald locked, gaat af en toe ook uit.

Nee, voor de rest een geweldig apparaat (lees: ironisch bedoeld). Scheerresultaat en mogelijkheden zijn redelijk, maar het heeft een echte Chinese (het apparaat is Made in China) topkwaliteit, ondanks dat Remington zich graag presenteert als luxe Amerikaans scheermerk.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
kleinebeer55 21-05-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Ik heb al veel tondeuses gebruikt maar een tondeuze met touchscreen kende ik niet.Toch ook de kapperswereld blijft niet achter en ook hier worden de snufjes steeds maar beter en beter.Net zoals bij een gsm is het hier ook wennen aan de touch.Je glijdt met je vinger tot je op de juiste instelling zit.Deze dien je dan wel nog vast te zetten .Dit is een soort van bevestiging zodat je met de goede instellingen kan starten.Je kan hier kiezen uit 3 bijgeleverde opzetkammen waarvan er eentje ook dient voor een stoppelbaard.De opzetkammen zijn ook beweegbaar.Hij werkt op alle haartypes en de snelheid kan je zelf bepalen(bij de instellingen vooraf dus).De bladen slijpen vanzelf tevens ook het olien.De tondeuse zelf ligt zeer goed in de hand.Je kan 40 minuten werken zonder snoer.Daarna dien je hem weer op te laden wat ook kan gedaan worden via de meegeleverde usb kabel.Gewoon opladen duurt ongeveer anderhalf uur.Wel dient dit op regelmatige en juiste basis te gebeuren om de batterij te sparen.Het enige nadeel is dat de batterij niet te vervangen is(pack).Volledig ontladen na een half jaar en daarna terug helemaal opladen.Deze tondeuze is toch wel uniek en daarom van mij deze hoge score.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
GreatG 14-05-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Resultaat is wat je mag verwachten en de instelmogelijkheden zijn uitgebreid, de digitale instelmogelijkheden vragen wat aanpassing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Khoi Luu 13-05-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Allereerst doe ik mijn haren zelf (alleen) en zo typ ik deze review ook zo en is dit de mooiste tondeuse die ik ooit heb gekocht. Tondeuses zijn op zich niet echt spannende apparaten, maar Remmington heeft het bij deze het voor elkaar gekregen om high-tech met toegevoegde waarde in een tondeuse te proppen.

Deze tondeuse heeft 3 snelheden waardoor je er ook mee kan trimmen. Als tondeuse zet ik hem soms op de 2e stand maar meestal op de snelste, daarmee gaat hij ook moeiteloos door mijn haren heen zonder ze eerst in te korten. Je krijgt er drie opzet stukken bij waarbij één om mee te trimmen. Op het opzetstuk staat een letter wat correspondeert met de letters op de switch-knop links op het apparaat. Hiermee heb je altijd de juiste instellingen voor de opzetstukken om zo de lengte van je haar te bepalen, dit kan overigens met een nauwkeurigheid met een tiende van een millimeter. Om de lengte van de te bewerken haar te bepalen, en ook de snelheid van de tondeuse, gebruik je het middenpaneel van de tondeuse, middels touch!!! knoppen. Op dit paneel kun je tevens de accu stand opvragen die hij weergeeft in hoeveel minuten je nog hebt. Verder zitten rechts op het apparaat nog een power-knop en een lock-switch, zodat je niet per ongeluk de touch knoppen bedient wanneer je bezig bent.

De tondeuse zelf heeft een simpele vorm vergelijkbaar met vele andere tondeuses. De reden daarvoor is waarschijnlijk dat het gewoon goed in de handen ligt. En dat doet hij ook. Hij is vrij zwaar van gewicht, maar dat vind ik wel fijn. Het gewicht zit vooral dicht op bovenkant zodat als je bezig bent het gewichtspunt laag zit. Hierdoor is het makkelijk de tondeuse over je hoofd heen te manoeuvreren.

Tot nu toe vind ik de degelijkheid wel goed zitten. De opzetstukken zijn vrij stevig in vergelijking met vorige opzetstukken die ik had van andere tondeuses. Ik denk wel dat de grootste opzetstuk het niet lang gaat volhouden maar die zal ik weinig gebruiken. Verder is het afwachten hoe lang de elektronica van de tondeuse het volhoud, voorheen heb ik alleen tondeuses gehad zonder touch bediening. Maar gaaf is het zeker wel.

Belangrijk om te vermelden is dat dit een tondeuse is met een accu. Dit zal betekenen dat als je hem regelmatig gebruikt dat je er waarschijnlijk lang plezier van zult hebben. Word hij weinig gebruikt dan zul je je toch moeten bedenken zoals bij ieder ander apparaat met accu dat de accu af en toe gebruikt moet worden omdat hij anders afsterft. Volgens het boekje gaat de accu 40min. mee op een volle lading. Dat geeft de tondeuse overigens zelf ook aan als je het opvraagt. Dat is genoeg tijd lijkt me (voor mij in ieder geval wel). Anders kun je er gesnoerd ook mee aan de slag. Opladen duurt volgens het boekje 90min. Je krijgt er ook een USB lader bij, dat is erg handig voor in het buitenland bijvoorbeeld. Het opladen via USB gaat uiteraard niet zo snel als via het lichtnet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Navalia 10-05-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Slechts eenmaal gebruikt, maar bevalt tot op heden zeer goed.
Veel mogelijkheden, maar degelijkheid moet zich nog bewijzen.
Met garantieperiode van 3 jaar moet dat wel lukken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
jsomberg 10-05-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,0
Ik zou heel graag een positief resultaat hebben gegeven, de knip kwaliteit en de mogelijkheden zijn prima, alleen het bedienings gemak valt me heel erg tegen. Misschien is mijn apparaat ook wel niet helemaal OK. Het blijkt dat de sensor om de kniphoogte in te stellen super gevoelig zijn en zonder aan te raken gaat de kam altijd naar de hoogste stand. Je moet dan de stand naar beneden indrukken om een een kortere stand te krijgen en precies op tijd het slot indrukken om ongeveer een juiste stand te krijgen. Ik weet echt niet of dit de bedoeling is.
Ik heb nog niet gekeken waar ik eventueel met garantie terecht moet.....

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Onvoldoende
a_langenberg 10-05-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Apparaat:
Remington HC5950

1e indruk
Dit apparaat heb ik pas sinds enkele dagen in mijn bezit, wat
natuurlijk niet genoeg is om al te veel te kunnen zeggen over de
duurzaamheid en dergelijke. Blijven de mesjes echt wel lang scherp?
Werkt het zelfslijpende en zelf oliënde systeem ook voor langere tijd?
Blijft de accupack ook na een jaar nog goed genoeg om je volledig
zonder snoertje te trimmen, zonder dat je met een half getrimde kop
naar je werk moet?
Nouja, ok, het laatste is misschien ietwat overdreven, er zal altijd
wel een stopcontact in de buurt zijn natuurlijk en dan werkt de
machine gewoon altijd. Maar het zal duidelijk zijn dat mijn review
voornamelijk gebaseerd is op eerste indrukken wat betreft
gebruikersgemak, comfort en resultaat.
Om met de eerste indruk te beginnen: het apparaat ziet er gelikt uit!
Zeer modern ook. Remmington is de eerste fabrikant met een tondeuse
met touchscreen control! Hoe makkelijk wil je het hebben? Dus geen
onhandige knoppen en draaischijven die kapot kunnen gaan, in de weg
zitten of die moeilijk schoon te houden zijn. Nou ja, zo goed als… zo
heb je bijvoorbeeld nog wel een schakelaar aan de zijkant om de
instellingen van de touchscreen vast te zetten, zodat je die niet per
ongeluk wijzigt tijdens het scheren! Vergeten zal je deze schakelaar
niet, want als je dit niet doet zal de trimmer niet werken. Wat je ook
aan moet geven aan de zijkant is de opzetkam die je op het apparaat
hebt gezet, want dit kan het apparaat niet zelf detecteren.
De touchscreenbediening is echt cool. Via een ingebouwd
elektromotortje kan je door middel van 1 vinger de lengte van je haren
regelen door de bijgeleverde opzetkammen in te stellen van 0,5 tot
maximaal 42 millimeter met in totaal wel 175 haarlengtes! Met de
eerste opzetkam kan je de lengte instellen van 3 tot 23 mm in stappen
van 0,1 mm, en met de tweede kan je de lengte instellen van 22 tot 42
mm in stappen van 0,5 mm. Ook de trimsnelheid is met hetzelfde
touchscreen te regelen. Er is ook een opzetkam speciaal voor
stoppelbaarden met een fixed haarlengte van 1,5 mm.

De reviewer
Laat ik het om te beginnen maar meteen toegeven, ik ben lui. Heel lui,
eerlijk gezegd. Heel erg veel zin om mijn gezicht dagelijks zo glad te
scheren als babybilletjes heb ik niet echt. En eerlijk gezegd, een
stoppelbaard ziet er ook wel stoer uit!
De waarheid is echter dat ik het grootste deel van de tijd het wel
iets verder liet komen als een stoppelbaard, eens per maand? Eens per
2 maanden? Zat! Dus eigenlijk zat ik wel te wachten op een goede
trimmer die zijn werk soepel en pijnloos deed zodat ik met iets meer
plezier weer achter de spiegel zou gaan staan om me te scheren.
Op het moment dat ik deze trimmer ging testen had ik zodanige
achterstallig onderhoud dat mijn baard inmiddels al 3 cm was.
Voor deze trimmer dus geen enkel probleem! Je kan de lengte van je
haren instellen tot maximaal 42 millimeter! Voor mijn baard zal ik
hier in ieder geval geen gebruik van maken, gewoon zo kort mogelijk
moet hij! Dus gewoon maar zonder opzetkap.

De voorbereiding
Omdat ik geen stopcontact heb in de buurt van de badkamerspiegel heb
ik geen keuze en moet ik mezelf draadloos scheren. Nu blijkt pas dat
ik nog even flink geduld moet hebben want, bij eerste gebruik moet het
apparaat maar liefst 14 a 16 uur opladen!
Aangezien ik geen zin heb om meteen al een geheugeneffect te creëren
en ik de accupack in zo optimaal mogelijk staat wil houden, besluit ik
dit advies op te volgen en stel mijn kortwiekplannen nog even een
dagje uit. Handig is in ieder geval de oplaadindicator! Kan je zien
hoe lang het nog duurt.

De praktijk:
Het eerste wat me opviel is dat dit apparaat van iBood waarschijnlijk
Engelse import is, want de maten kwamen in inches op het scherm.
Uiteindelijk kon dit simpel opgelost worden door de powerknop enkele
seconden ingedrukt te houden. En dan, spannend! Met de trimmer in mijn
hand heb ik het gevoel dat ik iets vergeet? Ik ben namelijk nog de
oude logge Philips trimmer die ik geërfd heb van mijn vader gewend,
die je eerst altijd moet smeren om hem pijnloos te laten werken. Dat
wil zeggen, schroevendraaier erbij, afschroeven, flesje olie erbij
voor een paar druppels, weer in elkaar schroeven en dan pas aanzetten.
Wat een uitkomst dat het met deze totaal niet hoeft! Dat mijn haren er
vervolgens soepel afvlogen had ik wel verwacht eerlijk gezegd met een
totaal nieuw apparaat, maar dat het ZO soepel ging en totaal zonder
ook maar iets te voelen had ik toch niet verwacht! Wat ook heel erg
helpt voor het gebruiksgemak en de ervaring is het gewicht welke erg
meevalt, vergeleken met mijn oude apparaat. Eerlijk gezegd kreeg ik er
zelfs zoveel plezier in dat ik meteen mijn hoofdhaar maar gedaan heb!
Zie hier de foto’s voor en na.
http://www5.picturepush.com/photo/a/12814818/640/12814818.jpg Het was
eigenlijk in 3 minuten gebeurd!

Het Opladen:
De accupack bestaat uit 2 AAA NiMH-batterijen, die helaas niet te
vervangen zijn. Dus als die versleten is, ná de garantieperiode, dan
zal je dus een duur onderdeel moeten bestellen bij Remington zelf, of
gewoon handig zijn om dit zelf op te lossen. Om de accupack zo lang
mogelijk in goede conditie te houden is het verstandig om hem minstens
om de paar maanden wel helemaal op te laden. Met een volle lading kan
je ongeveer 40 minuten scheren. Op de eerste keer na is hij in 90
minuten weer opgeladen.
De meegeleverde USB-kabel is grappig. Zo kan je hem dus opladen via de
computer! Nee, drivers zitten er niet bij ;-) Maar eerlijk gezegd, ik
vind het een beetje overbodig, want als je een computer in de buurt
hebt, dan zal je ook wel ergens een stopcontact hebben? Of het moet
een laptop zijn natuurlijk.

De cijfers:
Resultaat: 9
Ik heb een 9 gegeven voor het resultaat omdat het volgens mij gewoon
niet beter kan. Glad zal je hier niet mee kunnen scheren, maar daar
heb je scheerapparaten voor als je dat echt zou willen. Het beoogde
resultaat is gewoon super makkelijk en supersnel te bereiken met dit
apparaat, zelfs zo makkelijk dat ik er plezier in heb gekregen! Nu zou
ik willen dat mijn haar wat sneller groeide zodat ik hem weer eens kan
gebruiken!

Mogelijkheden: 9
Welke mogelijkheden zou een tondeuse allemaal moeten hebben? Er zitten
3 opzetkammen bij voor haarlengtes van 0,5 mm tot een haarlengte van
42 millimeter, de lengtes kunnen in stapjes van 0,1 millimeter
ingesteld worden via de touchscreen. Zonder opzetkam snijd hij op 0,4
mm af. Enigste wat eigenlijk ontbreekt zijn in te stellen haarlengtes
van 1,5 mm tot 3 mm, dus dat zou je wel een redelijk gat kunnen
noemen. Er zijn 3 verschillende snelheden en verder is er zelfs de
mogelijkheid om hem via USB op te laden. Handig als je een
USB-accupack bij je hebt of alleen je laptop. Uiteraard kan je zowel
via het lichtnet als draadloos trimmen. Je kan het gebruiken voor
droog en nat haar en ook kroeshaar is geen probleem. Ik zou niet weten
wat ik nog meer te wensen heb aan mogelijkheden, dus hiervoor ook een
9.

Gebruiksgemak: 9
Het apparaat voelt niet al te zwaar aan en het haar vliegt er
letterlijk af, zonder dat het apparaat hapert of ergens blijft steken,
dus totaal pijnloos. De touchscreen is echt perfect, makkelijker
instellen kan echt niet en het display geeft alles duidelijk aan in
een mooi overzicht. De lengte verkeerd aflezen is zo goed als
onmogelijk geworden. Wat wil je nog meer? Hooguit misschien een
automatisch detectie voor welke opzetkam gemonteerd is? De
snijlengtes staan in ieder geval wel duidelijk op de opzetkammen
aangegeven.

Degelijkheid: 9
Eigenlijk zou ik hem op de grond moeten laten stuiteren om dit te
testen, maar dat durf ik niet. Ik ga uit van het materiaal en hoe hij
aanvoelt en dat is zeer degelijk! Hier durf ik dus ook een 9 voor te
geven.

Wat zit er in de doos:
- Tondeuse
- Aansluitkabel
- USB-kabel
- Opbergetui
- 3 opzetkammen, 1 voor stoppelbaard (1,5 mm) en 2 gemotoriseerde
opzetkammen.
- Opbergetui
- Gebruiksaanwijzing
- Garantie: 3 jaar

De specificaties:
· Tri Boost System – instelbare trimsnelheid
· Pro Power Motor
· Zelfslijpende & zelf-oliënde bladen met een Titanium coating
· Quick release blade system – snijbladen kunnen gemakkelijk
verwijderd worden
· Netvoeding/snoerloos
· Opladen via USB
· 90 minuten tot volledig opladen
· Tot 40 minuten snoerloos te gebruiken
· “Locking” – vastzetten van de gekozen instellingen

Conclusie:
Remington levert voor een bescheiden bedrag een apparaat welke zich
ongetwijfeld kan meten met de meest dure machines. Het ziet er hip en
cool uit en het is een apparaat wat ik kan aanbevelen aan ieder.

Bestelnummer: 2973373

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Duchke 09-05-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik knip de haren van mijn man en zoontje zelf met de tondeuse. Ik heb er al van verschillende merken gehad, maar deze vind ik toch wel super. Hij glijdt vlot door het haar en wat ik ook heel fijn eraan vindt is dat de lengte digitaal is. Ik was altijd bang dat ik de lengte niet goed had staan, omdat je dat nooit goed kon zien... En nu kan ik het gewoon aflezen en ben ik zeker dat de lengte goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MattijsDS 08-05-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Ik ben ondertussen enkele weken in bezit van deze tondeuze, en heb hem al tweemaal gebruikt.


Voordien had ik geen enkele tondeuze. Ik liet mijn haar knippen bij de kapper, of bij een vriendin die het met haar tondeuze deed.
Nu heb ik de vriendin laten komen om de Remington uit te testen.

Na het opladen van de batterij gedurende 16 uur (enkel de eerste maal nodig), gekeken hoe het ding werkt. Eigenlijk is alles vrij intuïtief:

1. Toestel aanzetten;
2. Opzetstuk opzetten (op de opzetstukken staan de maximum- en minimumlengte genoteerd);
3. Met een schuifknop aan de zijkant aanduiden welk opzetstuk geselecteerd is;
4. Op het touchscreen, de gewenste snijlengte selecteren*;
5. De vergrendelknop indrukken, en de tondeuze start met snijden**;
6. Scheren maar!

* Bij het selecteren van de gewenste lengte kwam die in maten op het scherm, en niet in mm. Hier even de handleiding moeten raadplegen om dit aan te passen, maar ook dit is vrij eenvoudig te doen (Powerknop enkele seconden indruk).
Eenmaal de conversie is gedaan, blijft de instelling behouden.

** De vergrendelknop zorgt ervoor dat de tondeuze start, maar ik heb niet het gevoel dat de snijlengte "vergrendeld word". Die wordt soms met 0,1 mm gewijzigd. Op zich niet zo erg, want dit verschil is met het blote oog niet zichtbaar, maar toch wel vreemd.

Deze laatste opmerking zorgt ervoor dat ik de degleijkheid van de Remington maar een 5 scoor. Dit moet met een kritisch oog bekeken worden, want de degelijkheid van een toestel test je niet in enkele weken.

ALGEMEEN:

Positief aan de Remington is de gebruiksvriendelijkheid en de grote mogelijkheid aan snijlengtes (van 0,3 mm tot 42 mm). Bepalen welk opzetstuk nodig is, is een fluitje van een cent door het nagaan van de opschriften.

Negatief is het feit dat de vergrendelknop de snijlengte niet vastzet.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Onvoldoende
maximoos 08-05-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

2,8
Kan de stand van de messen niet verder instellen dan 3 mm.Ik denk dat ik m maar weer terug stuur.Heb contact met de fabrikant op genomen maar geen reactie terug gehad.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Onvoldoende
rcoels 08-05-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Tot nu toe had ik een tondeuse van een ander merk , maar dit is wel een toestel dat voldoet aan wat je ervan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ronateek 08-05-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Qua degelijkheid is nog weinig te zeggen op de lange termijn, daar hij pas enkele weken in bezit is, maar de "feels" en "looks" zijn zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
bjrnv2004 07-05-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Is topprodukt! Superhandig, vlot, kwaliteisvol, kortom de max! Enige minpuntje: zou hem niet meer kunnen missen! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Schildermans Petra 07-05-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Deze tondeuse is geschikt voor elk type haar.Er zitten 3 beweegbare opzetkammen bij waarvan er 1 dient voor de stoppelbaard.De bladen smeren zich vanzelf.De trimsnelheid is instelbaar.Je kan makkelijk de haarlengte kiezen.De 2 gemotoriseerde opzetkammen bedien je via de touchcontrol.Gewoon met je vinger erover glijden en klaar.Je kan kiezen tussen 0,4 en 42 mm.Snoerloos houd deze het driekwartier vol.Ben een heel tevreden gebruiker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
edoezie 07-05-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Mooi, degelijk apparaat zoals ik gewend ben van Remington. Enige nadeel wat ik kan vinden is dat er tussen 0.1mm en 3mm geen standen zijn. Daarna fijn te verstellen met het touchscreen. Accuduur ook prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
j.p.s 07-05-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Snijd zeer goed zonder het klemmen van de haren.
zeer handig instellen van de lengte.
zeer tevreden van de tondeuse
mijn vrouw heeft niet een keer de tondeuse vervloekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Edwaldo 07-05-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Tondeuze werkt heel goed.. het instellen van de kammetjes per 0.1 mm is ook heel handig vooral als je een overloop wilt doen.
Optie om de tondeuze ook sneller te laten draaien vind ik ook heel handig. Al met al een supertondeuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
preker 07-05-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
ik ben tevreden met het apparaat want het werkt beter dan mijn vorige die het soms niet deed en was ook een remington die ik in de lidl in bree gekocht heb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
rudolf8885 07-05-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Klasse apparaat,wel minder qua werkingsduur batterij.
Scheert geweldig goed en gemakkelijk.Ik raad het iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
MartijnZ750 07-05-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,5
Na 1 keer baard trimmen, liep halverwege de gemotoriseerde kam vast.
Als de kam vervolgens in zijn geheel verwijderd werd, draaide het mechaniek wel, maar de kammetjes zaten dus muurvast op elkaar. Dus na 1 keer (half) keer gebruiken kon ik het apparaat al als DOA opsturen naar reparatiebedrijf. Nu 2 weken verder en helaas nog geen bericht ontvangen.
Afwachten dus.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht
Toon meer reviews