BaByliss For Men E865E - Reviews

8,3 Lees 6 reviews
Best Reviewed feb 2015 BaByliss For Men E865E
Best Reviewed februari 2015
Laagste prijzen
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Aantal snelheden
1
Opzetkammen
hoofd, baard, bakkebaard
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

omar5 01-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Resultaat is goed, zeer scherpe messen, mogelijkheden zijn beperkt tot scheren en trimmen,gebruiksgemak is goed je kan de haren van het apparaat onder de kraan afspoelen. Degelijkheid is tot nu toe goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Schefco 31-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Beweegt goed met de huid mee en ligt soepel in de hand
Goed in te stellen
Batterij duur is lang genoeg

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Robbert0089 31-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Scheerapparaat werkt perfect voor het trimmen van je baard, door de flexibele scheerkop kan je plekken die normaal moeilijker zijn te bereiken(overgang nek/jukbeen) zonder moeilijkheden op de zelfde lengte scheren als de rest je baard. Het scheerapparaat is makkelijk te onderhouden dor hem schoon te borstelen of af te spoelen onder de kraan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
oaodomin8or 31-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Prima baardtrimmer gekocht via iBood.nl met extra cashback actie. Scheerstand is eenvoudig in te stellen middels wieltje met afleesbare lengteindicatie.

Opladen duurt wel lang, maar dan kun je ook weken vooruit, geen probleem wat mij betreft dus.

Materiaal voelt degelijk aan en er zit een onderhoudssetje bij met smeerolie en een borsteltje.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
vluchejapie 27-11-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Ik ben zeer tevreden over de baardtrimmer.Hij werkt goed alleen in de nek bij mij wat lastiger omdat daar de haren meerdere kanten opgroeien.Kost wat meer moeite maar resultaat is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
eggie.com 25-11-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
Een mooi apparaat met goede prijs/kwaliteit verhouding. Hiervoor gebruikte ik een Remington MB4110 en in vergelijking met dit apparaat valt op dat de BaByliss degelijker is gebouwd en de huid minder irriteert tijdens het scheren. Wel moet ik zeggen dat de Remington er standaard een tasje bij levert, dit miste ik bij de Babyliss

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend