Samsung UE50TU7020W - Reviews

Bekijk 30 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 28-09-2020

Fantastisch mooi beeld.

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Mijn vorige 2 televisies ook van SAMSUNG die nog steeds worden gebruikt in andere kamers, eentje van 2003 en een van 2013 die het nog uitstekend doen.
Maar dit is echt een super beeldkwaliteit t.o.v. de vorige televisies.
Echt heel erg tevreden,.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-03-2021

Fijne tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Fijne tv, die alle functies beschikt die je op een tv wilt hebben. Goed beeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 27-06-2021

Kwaliteit en scherpte is hardstikke goed

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

6,0
Een geweldig TV met een scherpbeeld en goede beeld kwaliteit, toch enkele problemen mee gehad met internet/netwerk op dit product verder perfecte TV
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wessel05 28-05-2021

Top Tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Mooi groot en helder beeld om lekker op te gamen, netflix makkelijk op te starten en nooit problemen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jolanda55 03-08-2021

Mooi beeld en makkelijke instalatie

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Mooi beeld en makkelijk instaleren ook de indeling met de app's is makkelijk zal hem zeker aanprijzen bij anderen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 03-08-2021

Prachtig beeld en makkelijke bediening.

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
We hebben altijd Samsung tv’s gehad, maar dit is onze eerste smart tv.
We gebruiken hem echt volledig en zijn er super blij mee. Het beeld is zo mooi, dat we ons blijven verbazen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Merijn 03-08-2021

Super!

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Super scherpe beeldkwaliteit! En door de monitorstand maakt het gamen veel beter!

Ik gebruik ook de Samsung smartthings app om vanaf afstand mijn lampen en tv te bedienen... maakt het nog gemakkelijker!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Feem1984 03-08-2021

Verassend!

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Verassend snel in bediening en reactie. Ook de extra opties op de afstandbediening zijn erg handig.
Verder super mooi beeld en ook de overgangen naar andere zender of hmdi aangesloten apparaat is vloeiend.

Alles samengevat super kwaliteit of scherpe prijs.
Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lolle S 31-07-2021

Top beeld en prachtige prestaties

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Mijn scherm is uitermate scherp en de kleuren zeer natuurgetrouw, kortom, ik zit niet voor maar in de film en met name natuur docu’s, top.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bruukse1983 30-06-2021

De tv valt toch wel tegen.

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

2,0
Ik vind de tv tegenvallen omdat er maar 2 HDMI aansluiting in zitten. Veder ik het beeld nog wel tegen vallen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Keizer995 30-06-2021

Top tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

8,0
Tv is bijna prefect. 75 inch is groot genoeg. Kleuren zijn goed. Het enigste wat je mist zijn een paar extra hdmi ingangen. Deze heeft er 2 en dat is echt te weinig voor deze tijd waarin alles werkt met hdmi.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 28-06-2021

Prachtig beeld

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Prachtig beeld en makkelijk in te stellen!
Er zijn veel mogelijkheden!
Prijs in verhouding tot product.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wuppie75 25-06-2021

Beste koop ooit

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

8,0
Perfecte maat tv voor op een normale afstand te kunnen kijken. Reageert snel en is makkelijk te installeren.
Veel opslag mogelijkheden en een perfect geluid.
Een aanrader voor iedere woonkamer
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 24-06-2021

Top tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Sinds de eerste seconde na aansluiten hebben wij super veel plezier van deze top tv. Prijs kwaliteit verhouding is echt geweldig. Wij willen niet meer anders!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ruud1965 23-06-2021

Super mooi beeld

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Super mooi beeld voor 75 inch, makkelijk te bedienen. Geen geslijm echt een mooie televisie super tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Joey27 23-06-2021

Geweldige tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

8,0
Super fijne tv, geluid is top voor als je geen surround setje hebt. Beeld kwaliteit is onwijs goed. Mis alleen een extra HDMI poortje deze tv heeft er maar 2 en 3 zou toch echt handiger zijn.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 23-06-2021

Mooi scherp beeld en tv heeft een mooi design

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Tv heeft een mooi design en past goed in een strak interieur. Het beeld is mooi scherp en goed zichtbaar van dichtbij en veraf
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-06-2021

Super tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Super fijne en gemaksvriendelijke tv alles wat nodig is zit er op en werkt perfect! Mooi beeld en geluid super prijs kwaliteit verhouding.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jessy93 13-06-2021

Mooie tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

6,0
Mooie tv maar kan helaas na 10 dagen geen apps meer openen. Moet elke keer alle instellingmen terugzetten naar fabrieksinstellingen en dan kan ik 1 dag netflix en videoland openen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sugamilk1986 10-06-2021

Prima TV, voor een prima prijs!

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Erg tevreden met mijn Samsung tv. Vriendelijk in gebruik, goede beeldkwaliteit. Bluetooth werkt ook super.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews