Tetrax Xway - Reviews

9,3 Lees 29 reviews
Best Reviewed jul 2013 Tetrax Xway
Best Reviewed juli 2013
Specificaties
Kleuren
zwart
Ingebouwde oplader
Nee
Apparaat type
GPS
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 29 reviews

9,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

axelve 06-07-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
zeer handige accessoire, makkelijk te verplaatsen in andere auto of huurauto. gebruik het dagelijks. magnetisch, dus je iphone oid is zo geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Abdulkadir 29-06-2013 Product maand in bezit

Algemene score

6,5
Positieve punten:
- houder is niet te groot
- houder is esthetisch

Negatieve punten:
- als je te hard aan je gsm trekt, komt de houder los. De magneet is zeer sterk, maar de achterkant niet.
- onduidelijke handleiding
- metalen schijf om op de achterkant van de gsm te monteren, mocht platter. Als je je gsm op een oppervlak legt, ligt ze niet mooi plat. Dit is soms irritant.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
mariusjr 07-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Tetrax Xway universele autohouder

Toen ik onlangs eindelijk mijn navigatie aan de praat gekregen heb liep ik al snel tegen een nadeel aan. Ik had er nog geen carkit bij!
Ik ben vervolgens op zoek gegaan naar een betaalbaar systeem, liefst 1 waarbij ik niets aan de auto hoeft te doen, en het liefst 1 die bijvoorbeeld op het dashboard kon, zodat mijn uitzicht niet belemmerd word.
Ik heb op kieskeurig gezocht naar welk systeem voor mij het meest geschikt is. Ik schrok, ruim 1400 telefoonhouders! Na wat filters toegepast te hebben, zoals prijs maximaal 40 euro, GSM, leverbaar kwam ik op nog ongeveer 150 modellen. Ik heb toen gemikt op flexibiliteit, omdat ik wellicht in de toekomst andere telefoons of andere apparaten op wil aansluiten, dus zocht ik naar multifunctionele apparaten waar ik bijvoorbeeld ook een navigatiesysteem op zou kunnen zetten.
Toen bleven er niet veel over, om precies te zijn 3 houders van Brodit, 2 van Tetrax, en 1 van iGrip. De Brodits vielen bij nader inzien allemaal af, omdat die niet voor mijn auto geschikt waren, dus bleven er nog 3 multifunctionele houders over in mijn geselecteerde prijsrange, te weten:
Tetrax Geo, vanaf 21 euro. Zeer multifunctioneel en superklein.
Tetrax XWAY, vanaf 30 euro.
iGRIP Traveler kit, vanaf 22,50. Met zuignap.
Nu heb ik iets tegen een zuignap, ik vind het vrij storend om iets op mijn raam te plakken, dus na enig research bleven er voor mij dus slechts 2 houders als optie, beiden van Tetrax, de XWAY en de Geo.
Omdat ze beiden van dezelfde firma komen lijken ze ook veel op elkaar. Beiden hebben een 4-voudig vergulde magneet, en beiden kan je in je wagen vastklemmen. Alleen heeft de iets duurdere Tetrax flexibele armen waarvan ik niet weet of dit een voor- of nadeel is. De XWAY lijkt me het meest stabiele en meest shockproof te zijn met de grijparmen, maar daardoor ook iets minder flexibeler als de Geo zonder de grijparmen.
Echter kwam er op iBood een leuke aanbieding voorbij voor de XWAY, vandaar dat mijn knoop al snel was doorgehakt en deze dus uiteindelijk gekocht.
Het principe is erg simpel. Je schroeft de Tetrax op het ventilatierooster. Op dit apparaat zit in het midden een magneet.
Op je telefoon plak je een ijzeren knopje waarvan er meerdere zijn meegeleverd in diverse maten. Op deze manier kan je dus je telefoon zonder iets aan je auto aan te passen snel en simpel aanbrengen en zelfs weer snel verwijderen!
Ik heb een aantal mensen gehoord dat die het een nadeel vinden dat er een knopje op de GSM geplakt moet worden. Hier heb ik echter geen last van, want ik heb dit knopje gewoon op mijn telefooncase geplakt.


Specificaties:
Maximale belasting: 300 gram
Kracht magneet: 1500 gr. (Maximale belasting: 5G)
Afmeting: 44x47 mm, Gewicht: 25 gram

Pluspunten:
Geen apparaat voor je ogen, dus veiliger
Snel en schroefloos te monteren
Makkelijk te verwijderen

Minpunten:
Nee, eigenlijk geen.

Kwaliteit: 10
Het kunststof lijk erg stevig en lang mee te kunnen gaan.
Het magneet is erg sterk!

Aansluitmogelijkheden: 10
Het meest flexibele systeem die ik ken, dus hier ook een 10 voor!

Conclusie:
De houder is makkelijk, veilig, goedkoop. Niets anders meer te wensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
kleinebeer55 06-06-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Er komen steeds meer auto's in het verkeer.Auto's
die dan van de allernieuwste technologie en sufjes
aan boord hebben.Tegenwoordig weet niemand de
weg nog en is een goed navigatiesysteem zeker nodig.
Ook is iedereen in het bezit van een mobieltje.Het lijkt wel
of we niet meer zonder kunnen.Je moet het natuurlijk ook
ergens kwijt kunnen .Het vastzetten op een betrouwbare
manier.Er zijn inderdaad de zuignappen die behoorlijk
kunnen dienen maar waar je toch geen 100 procent
op kan vertrouwen.Daarom is de tetrax de ideale oplossing.
Je hoeft helemaal geen technicus te zijn om deze te
kunnen plaatsen.Neen,met een simpele draaibeweging
zet je deze zo vast aan het ventilatierooster.Niet boren,niet schroeven
en dus geen onnodige gaatjes ergens aan je dashbord.Ook geen tekening
van ringen zoals bij zuignappen wel het geval is.De handleiding
is geen Nederlands maar dat is ook niet nodig want een tekening
zegt soms veel meer dan vreemde woorden.De tetrax is ook weer even
gemakkelijk te demonteren.In de doos bevinden zich de 4 knoppen in 3 maten
en een clip om hem vast te zetten.De magneetjes zijn krachtig genoeg
en tijdens het rijden blijft alles gelijk goed vast zitten.In mijn geval is dat
de smartphone.Gps zit bij ons ingebouwd dus daar gebruik ik de tetrax niet voor.
Het magneet is wel krachtig maar werkt niet storend op de smartphone
functies.Voordeel is dat je ganse raam aan de voorkant helemaal vrij
blijft en je dus je hele zicht blijft behouden.De houder op zich is van stevig
materiaal voorzien.Ook de Xpootjes zijn zeker niet fragiel.Het bobbeltje dat
achter op mijn smartphone zit voel je wel een beetje.Zeker omdat je er op gaat letten
maar je wordt dat snel gewoon en is helemaal niet storend.Deze houder is dan
ook een prima aankoop in deze moderne tijden waar technologie snel
vooruit gaat en hulpmiddelen zoals deze autohouder in meegaan.Gelukkig maar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
VTTA 06-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Handige en stevige bevestiging voor een mobiele telefoon aan het rooster van het dashboard. Door het magneetsysteem blijft de telefoon stevig op z'n plek maar is hij er ook weer eenvoudig af te halen. Het enige nadeel is dat de kijkhoek niet eenvoudig aan te passen is. Valt de zon net vervelend door de achterruit dan kan het voorkomen dat je een tijdje slecht zicht hebt op het scherm van je mobieltje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
msequeira 05-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Tetrax X-way

1 van de mooiste uitvindingen van de vorige eeuw is voor mij toch wel
het navigatiesysteem. Echt een wonder van techniek! En voor iemand
zoals ik die nog verdwaald als die 5 minuten gaat rijden is het
gewoon een must!
1 van de minder mooie aspecten van zo’n navigatiesysteem heb ik altijd
al die zuignap gevonden die je aan het raam moet plakken. Alsof je je
raam gaat ontstoppen! En dan heb ik het nog niet eens over die lelijke
kringen op je raam wat een mooi signaal geeft aan dieven die maar al
te goed weten dat de meeste mensen hun mooie spul toch maar gewoon in
hun handschoenenkastje opbergen.
Ok, je kan er 1 in laten bouwen, maar voor het geld dat dit je kost
kan je een 2e hands auto voor kopen! Ik zocht dus eigenlijk al een
tijdje naar een alternatief. Dit alternatief heb ik gevonden via de
dagaanbiedingssite iBood.nl in de vorm van Tetrax Xway van de firma
IceCain. Na dit apparaat meer als een week gebruikt te hebben kan ik
zeggen dat er meer voordelen aan dit apparaat zijn dan ik
oorspronkelijk had verwacht!

1e indruk:
Bij het uitpakken valt al meteen op dat de houder erg stevig aanvoelt.
Natuurlijk mag dat ook wel voor deze prijs, maar ik had eigenlijk
verwacht dat het goedkoop chinees spul zou zijn, maar dat valt dus
heel erg mee! In feite is het gemaakt in Italië.
De buttons zijn makkelijk aan te brengen op de GSM en zitten stevig
vast. De Tetrax Xway zelf bevestig je op de ventilatierooster, maar er
is ook een optie om met bijgeleverde plakker op het dashboard te
bevestigen.

Het gebruik
Ik vind het fijn dat ik de GSM niet meer op het raam hoef te plakken.
Niet alleen trekt dit dieven aan, die de kringen op het raam kunnen
zien en dan kunnen denken dat er een leuk navigatie of iets dergelijks
in het dashboardkastje ligt, maar ook heb ik dit altijd gewoon lelijk
gevonden.
Wel heb ik het idee dat het magneet soms iets TE sterk is. Het is al
een paar keer gebeurd dat ik de telefoon er af wilde halen maar dat de
achterkant van de telefoon gewoon bleef hangen terwijl ik de rest in
mijn hand had. In ieder geval met mijn Samsung Nexus Galaxy. Met een
beetje gewenning leer je uiteindelijk de truc wel, namelijk eraf
schuiven in plaats van er af rukken.
Storend is wel dat er altijd zo’n metalen puntje op de telefoon zit.
Ik hoop dat dit uiteindelijk ook gaat wennen. Voorlopig heb ik hier
wel een oplossing voor, gewoon een beetje flexibel (soft) hoesje er om
heen en je hebt er al een stuk minder last van! Een andere oplossing
zou misschien zijn om een hardcase aan te schaffen en de button niet
op de telefoon, maar op de case aan te brengen. De Tetrax Xway is hier
in ieder geval flexibel genoeg voor!
Wel heb ik inmiddels al 2x een kleiner button er op geplakt, en het
gaat nog steeds goed. Die alcoholdoekjes zijn erg handig om die
lijmresten er af te halen, hoewel ze eigenlijk bedoeld zijn om de
oppervlakte van de GSM goed schoon te maken voordat je er een button
op plakt. Jammer dat er maar 2 bijzitten. Overigens moet je na het
schoon maken even 1 minuut wachten om de oppervlakte goed te laten
drogen. Het beste is om de button op de magneet te leggen van de
Tetrax Xway voor de juiste positionering. Daarna is het gewoon een
kwestie van het 3M bescherming te verwijderen en de smartphone
vervolgens 10 seconden lang stevig vast te drukken op de Tetrax Xway.
Hierna kan je dit weer verwijderen en controleren of de button goed en
geheel zit vastgeplakt.
De Tetrax Xway monteer je op het ventilatierooster, om deze stevig te
laten vastgrijpen moet je de ring draaien zonder te forceren. Om het
nog iets steviger te monteren kan je de laatste draai maken met de 4
armen van de Tetrax Xway. Ook is er de mogelijkheid om hem op het
dashboard te plakken door middel van een bijgeleverde clipje, maar dit
heb ik niet geprobeerd.
Dat was het, de 4 magneten op de Tetrax Xway doen verder de rest!
Mijn angst dat de magneten zou storen op de GPS blijkt in ieder geval
ongegrond, daar heb ik totaal geen last van. Blijkbaar zit er geen
echt kompas in de GSM, maar een digitale die niet werkt op magnetisme.
Wel geeft de app aan dat hij ‘iets’ magnetisch in de buurt ziet, maar
het kompas heeft daar dus totaal geen last van.

Wat zit er in de doos?
Tetrax Xway
2 alcohol doekjes
4 buttons (10mm, 14mm en 2x20mm)
Clipje voor montage op dashboard
Gebruiksaanwijzing in diverse talen (geen Nederlands)

Specificaties:
4 vergulde magneten met neodymium legering
Maximale belasting: 300 gram
Kracht magneet: 1500 gr.
Maximale belasting: 5G
Afmeting: 44x47 mm
Gewicht: 25 gram
Garantie: 2 jaar

Pluspunten:
Voelt degelijk aan
Geen kringen op raam
Uitzicht word niet belemmerd, dus veiliger
Buttons zijn makkelijk aan te brengen en is stevig
Er zijn meerdere buttons aanwezig, dus is te gebruiken op meerdere
navigatiesystemen of smartphones
Kunststof is flexibel, dus zal niet snel breken
Tetrax Xway is makkelijk, snel en schroef- en boorloos te bevestigen
Tetrax Xway is ook weer makkelijk te verwijderen om bijvoorbeeld in
een andere auto te plaatsen
Ziet er een stuk mooier uit dan traditionele handsfree sets!

Minpunten:
Niet goedkoop
Altijd een button op de gsm (verdikking van ca. 2 mm)
Geen Nederlandse beschrijving
Geen Nederlandse beschrijving, wel onder andere Engels
Op dashboard is het GPS-signaal iets minder sterk als bij een zuignap op raam
Trek soms de cover van de GSM los bij het verwijderen van de GSM
De instelling van de ventilatierooster word beperkt als de Tetrax Xway
hierop gemonteerd is.

De cijfers:
Kwaliteit: 10
Dit apparaat is van degelijk Italiaanse kwaliteit, dus geen goedkoop
Chinees spul.
Het kunststof is flexibel waardoor het niet snel zal afbreken.
Kwaliteit van de neodymium is zeer sterk met een echt dun laagje goud.
Dit laatste is ook wel nodig want dit zorgt ervoor dat de neodymium
niet oxideert.

Aansluitmogelijkheden: 9
De Tetrax Xway is zeer flexibel, en je kan er praktisch elke GSM op
kwijt en zelfs enkele navigatiesystemen! Ik kan me voorstellen dat
niet alles zal gaan, vandaar dat ik geen 10 geef.

Conclusie:
Het is makkelijk en ook absoluut veiliger doordat je niets meer op het
raam hoeft te plakken wat je zicht ontneemt. Op de langere termijn zal
het je waarschijnlijk veel geld besparen omdat je niet bij elk nieuwe
auto of nieuwe GSM een andere carkit hoeft te kopen! De Tetrax Xway is
een leuk gadget welke absoluut waar bied voor zijn geld.
Dat de Nederlandse handleiding mist is geen groot nadeel, want zonder
kom je er ook wel uit, het is allemaal erg simpel in gebruik.
Ik zal dit apparaat aan een ieder aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
baarsjohn 05-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Geweldig alles past erop ! Ik zou zo nog 3 willen bsstellen !
Ik hoop dat ze snel weer bij I Bood te koop zijn . vr. grt ! J.Bxx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
lamvangool 04-06-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Een perfecte manier om je telefoon op een kleine wijze maar met ongelooflijk veel kracht te bevestigen in je auto. Dit product is echt een must have!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
maryo55 03-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Het product is goed omdat het klein makkelijk te plaatsen en fuctioneel is. Makkelijk is ook dat je hem ook in je tweede/derde auto kunt meenemen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Zandweter 02-06-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Beste kieskeurigen, complimenten voor de makers van dit product. Super eenvoudig in gebruik en makkelijk te bevestigen. Na een aantal afgebroken hard plastic klemmen was ik bereid iets meer uit te geven voor dit product. Een paar minuten na ontvangst bevestigt aan een ventilatierooster en het kleinste plaatje achter op mijn telefoon. Telefoon is nog niet losgekomen tijdens wat hobbels of bochten.
In het begin een paar keer de houder losgetrokken met het weghalen van mijn telefoon. Nu zit deze goed vast en weet ik dat ik de telefoon een beetje moet kantelen bij het lostrekken. Ik heb ook een plaatje op mijn navigatie en mijn andere telefoon geplakt, instappen, klik en wegrijden... ook met een krulsnoer van de lader blijft alles op zijn plek zitten.
Goed dat ik met een aanbieding er direct 2 heb gekocht, iemand anders ook blij kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
extractor2 02-06-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Na mijn mindere ervaringen met een andere autohouder kwam ik bij deze terecht.Geen gedoe meer met zuignappen die steeds loskomen. De Tetrax Xway bestaat uit twee supersterke Neodymiummagneten waarvan je het eerste, slechts 2mm metende, magneetdeel op de achterzijde van je toestel plakt. De andere magneet zit in de compacte houder zelf welke je met een doordacht klemsysteem vastzet op een ventilatierooster in je dashboard.Hij is heel makkelijk te monteren en wil je hem meenemen als je hem in een andere auto wil gebruiken ook weer even makkelijk te demonteren.Alles blijft netjes op zijn plaats zelfs bij zwaardere schokken.Veel beter dan zuignappen die op zulke momenten wel eens durven lossen.De pootjes zorgen ervoor dat je toestel ook niet kan verschuiven .De magneetjes hebben helemaal geen invloed in verband met storingen op je telefoon/gps ondanks sommige dit beweerden.Het bevestigen deed ik aan het ventilatierooster.Dit ging gemakkelijk dmv een simpele draaibeweging.Dus helemaal schroefloos en ook weer makkelijk te verwijderen.Enig nadeel misschien is het plaatje dat ik nu achter op mijn smartphone heb zitten maar dat is verwaarloosbaar klein.Dit plaatje kleef je gewoon achter op het toestel dat je gaat gebruiken.Er worden er 4 meegeleverd met verschillende groottes(10mm,14 en 20 mm).De grotere kan dienen voor bijvoorbeeld de gps.Voor mijn smart koos ik die van 14 mm.Na mijn installatie heb ik deze nu een week getest en het resultaat is verbluffend goed.Mijn smartphone blijft goed op de plaats zitten.Gebruiksaanwijzing die erbij zit is wel niet in het Nederlands maar eigenlijk heb je die ook niet nodig zo simpel is het.
Besluit:De kwaliteit is nagenoeg perfect en vooral die x-beentjes vind ik heel belangrijk.Deze houden mijn smartphone helemaal in de juiste stand.De magneetjes zijn sterk genoeg om zelfs zwaardere schokken makkelijk op te vangen.De aansluitmogelijkheden kan je zelf kiezen .Mijn voorkeur ging uit naar het ventilatierooster waar je hem maar gewoon moet vastklikken door een draaibeweging.Eindelijk een produkt dat helemaal voldoet aan de verwachtingen van een autohouder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
BartBamboe 02-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik was benieuwd naar de mogelijkheden met dit toestel want vind al die andere 'oplossingen' maar niets. De Tetrax is DE oplossing gebleken. Het is zeer eenvoudig om dit toestelletje te monteren zonder dat je gereedschap nodig hebt noch gaten moet boren en je dashboard beschadigen. Eénmaal op de luchtrooster gemonteerd kan je deze nog steeds een beetje bewegen om de luchtstroom te regelen. Het knopje dat je aan de achterkant van je smartphone kleeft stoort niet en vormt geen obstakel om in het beschermhoesje te steken noch voor de werking van je toestel. De magneet in de Tetrax houdt de smartphone in alle omstandigheden goed op zijn plaats en binnen handbereik. Zelfs de bediening van je toestel blijft mogelijk. Zeker een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
gigi00 01-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Tetrax xway vind ik super zeer goede magneet en bevestiging ,,ook op het rooster van verluchting auto je kan het ook met bijgeleverd stukje plakken ,ik gebruik het voor gps en gsm .volgende keer bestel ik opnieuw ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
boseti 01-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Zonder boe of bah een keurig product dat doet wat het beloofd. Makkelijke installatie, stevige fixatie. Een topper !

Review criteria:

Goed
Goed
IceCain 01-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze gsm houder is echt een prachtig ding. Het werkt precies zoals geadverteerd. Ik ben er zeer tevreden mee. Ik ben koerier en rij veel kilometers elke dag. Ondanks het feit dat ik hem nog maar 2 weken heb, kan ik zeggen dat ik hem al meer dan duizend kilometer getest heb op verschillende goede en zeer slechte wegen. Hij is nooit losgekomen van het rooster.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Alverman 01-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
De Tetrax Xway is een verrassend kleine, maar krachtige schroefloze autohouder. Toegegeven, toen ik twee stuks van het apparaatje kocht, had ik er niet het volle vertrouwen in dat de mini-houder mijn smartphone veilig in de auto op zijn plaats zou houden. Ik ben echter blij dat ik de gok gewaagd heb, want ik heb de Tetrax Xway nu enkele dagen in gebruik en hij overtreft mijn stoutste verwachtingen. In het toegestuurde pakket zitten naast de Tetrax met zijn ijzersterke magneet vier verschillende, ronde bevestigingsplaatjes (zelfklevend) om er eentje van op de keerzijde van je smartphone of gps-toestel te bevestigen : naar keuze een plaatje met een diameter van 10 mm, eentje met een diameter van 14 mm en twee met een diameter van 20 mm (maar met verschillende diktes). De eerste twee (met de kleinste diameter) zijn voor smartphones bedoeld. Ik gebruik die van 10 mm, die voor het bevestigen op effen oppervlakken zeker groot genoeg is. Je kunt kiezen om de Tetrax Xway rechtstreeks op je dashboard te kleven of schroefloos (met een handig draaisysteempje) in de opening van een ventilatieroostertje te bevestigen. Dat laatste is uiteraard het beste, want dan kun je het apparaat zelfs van auto verplaatsen. Ik zat met één groot probleem : ik wou geen bobbeltje achteraan op mijn smartphone, zelfs niet eentje van maar 10 mm diameter. Maar daar heb ik iets op gevonden. Ik heb het ronde bevestigingsplaatje niet rechtstreeks op mijn smartphone gekleefd, maar op een bij mijn smartphone passende beschermingscase van het merk Case-Mate. In de auto druk ik mijn smartphone in de case en bevestig hem dan aan de Tetrax Xway. Als ik de auto weer verlaat, heb ik de keuze : de case omheen de smartphone houden (met bobbeltje) of – wat ik bijna altijd doe – de case in de auto laten en de smartphone in zijn gewone hoesje mee naar buiten nemen. De tweede aangekochte Tetrax Xway ligt te wachten op een gunstig moment: dat zal wellicht de aankoop van een gps-toestel voor de auto van mijn vrouw worden (de gps van mijn auto is ingebouwd). Daarvoor zullen de bevestigingsplaatjes met een diameter van 20 mm van pas komen. O ja: bij het autorijden blijft mijn smartphone dankzij de heel krachtige magneet van de Tetrax Xway prima op zijn plaats. Ik kan het touchscreen perfect bedienen en – met de luidspreker van de telefoon ingedrukt – zelfs handsfree bellen zonder een extra bluetooth-apparaat nodig te hebben. Geen negatieve bemerkingen dan? Twee kleine: 1. de handleiding is te beknopt en bevat geen Nederlands (wel o.a. Engels en Frans) en 2. je moet zelf uitzoeken welk bevestigingsschijfje je het best gebruikt. Maar voor de rest kan de conclusie kort en (zoals de magneet) krachtig zijn : de Tetrax Xway is niet echt goedkoop, maar voor zijn geld een topapparaat. Knappe uitvinding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
koekies 31-05-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Ik heb hem net geïnstalleerd en was eerder wat sceptisch omdat het zo'n klein dingetje is. Ik heb de diode op mijn gps geplakt en ik moet zeggen dat hij stevig op zijn plaats blijft zitten. Ik was al lang op zoek naar een deftige bevestiging en hoop dat ik hem nu gevonden heb. Het ziet er in ieder geval naar uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
A. van Wieringen 31-05-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Ik gebruikt de Tetrax Xway voor mijn BB Bold 9900 en het werkt perfect. Eenvoudige en snelle montage en de mogelijkheid om op diverse manieren te bevestigen dmv de mee geleverde hulpstukjes (magneetjes). Kan nu eindelijk mijn display bekijken onder het rijden zonder veel handelingen te verrichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
W.Haasbroek 31-05-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
De kwaliteit is goed en de magneet is super sterk. Ook de meegeleverde variatie van de magneethouders is goed. Enig nadeel vind ik de iets te "slappe" rubberen houders, waardoor de telefoon licht trilt in de auto. Verder een aanrader voor iedereen die geen opzichtige houder wil in zijn auto.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
iboodliker 31-05-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Installatie van de Tetrax XWAY aan de ventilatieopening was een fluitje van een cent. Er is ook materiaal aanwezig om op het dashboard te bevestigen en incl. reinigingsdoekjes! Zelf gebruik ik hem voor een TomTom One, die goed blijft zitten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Toon meer reviews