Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Profoon PDX-8420 WT/GS

7,8 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nancy 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote knoppen, duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima telefoon, gekocht voor mijn moeder. Grote knoppen, simpel te gebruiken. Verschillende tonen om te kiezen en harder en zachter te zetten.

Minpunten

  • Maar 20 nummers in geheugen.
Geschreven voor: Profoon PDX-8420 WT/GS

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ben w 29-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

ziet er strak uit

Algemene score

5,0
Kontakten komen niet automatisch in het 2e toestel .Savonds of in donker is het display bijna niet te zien wat er op staat .

Pluspunten

  • prijs
Geschreven voor: Profoon PDX-8420 WT/GS

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eduard 20-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi modern toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi en modern toestel wat in ons interieur past, heeft een luide en duidelijke beltoon, duidelijke display en handsfree bellen waar we juist op zoek naar waren.
Geschreven voor: Profoon PDX-8420 WT/GS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 03-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie DECT telefoon

Algemene score

9,2
Zeer mooie en gemakkelijk te bedienen telefoonset.
Ook het programmeren van het telefoonboek is simpel.
We waren op zoek naar een nieuwe telefoon en kwamen deze tegen bij de praxis.
Afgelopen zaterdag had je daar 21% korting, ook dat was weer mooi meegenomen.
Geschreven voor: Profoon PDX-8420 WT/GS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie telefoon

Algemene score

8,2
Mooie telefoon en een goede handzame bediening.
We hadden een nieuwe telefoon nodig en kwamen deze tegen.
Hij heeft ook een mooie melodie die luidt en duidelijk is.
Geschreven voor: Profoon PDX-8420 WT/GS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ton 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie telefoon

Algemene score

7,8
We waren opzoek naar een handzame gebruiksvriendelijke telefoon.
Nou dat is deze,hij heeft ook een mooi geluid en heeft een mooi design.
Geschreven voor: Profoon PDX-8420 WT/GS

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rebecca 03-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima telefoon!

Algemene score

7,8
Gekocht bij de kijkshop voor een prima prijs! Wij zijn heel tevreden met zowel het uiterlijk als de vormgeving. Ook de handsfree functie is erg handig. Makkelijk in gebruik en ziet er stevig en degelijk uit.
Wij zijn tot nog toe erg tevreden!
Geschreven voor: Profoon PDX-8420 WT/GS

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marga Hoogenboom 17-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

profoon pdx8420

Algemene score

8,2
mooie telefoon, handzaam, makkelijk in gebruik.
De uitleg in de handleiding is duidelijk, vormgeving is mooi en ligt goed in de hand.
Geschreven voor: Profoon PDX-8420 WT/GS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carine 12-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Algemene score

7,0
Is mijn 2de aankoop van dit product als kado voor mijn schoonmoeder !!! Dus zeker een kwalitatief geschenk anders zou ik het niet durven geven !!!
Geschreven voor: Profoon PDX-8420 WT/GS

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carine 12-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prijs kwaliteit goede foon

Algemene score

7,2
Mooie vormgeving , niet te duur , gebruiksvriendelijk, alleen jammer dat er geen alarm (wekker) mogelijkheid is .
Geschreven voor: Profoon PDX-8420 WT/GS

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

suze 12-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
mooie vormgeving, heel gebruiksvriendelijk. alleen jammer dat er maar 20 nummers opgeslagen kunnen worden
Geschreven voor: Profoon PDX-8420 WT/GS

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer