Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Opslag
32 GB opslag
Resolutie
1920 x 1200 pixels
Schermgrootte
10,1 inch scherm
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

INDO WILLIE 16-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

WELKOM

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
mooi spul voor weinig geld en het mooiste is er past een micro SD KAART VAN 256 GB IN !!!! YEP HET WERKT !!!!!! terwijl er staat MAXIMAAL 200 GB extra opslag voor mini SD kaart !!!!!!!

Pluspunten

  • MICRO SD KAART 256 GB WERKT ECHT GOED !!!
  • KOOP 256 GB MICRO SD IPV 200 GB MICRO SD !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Ritzen 16-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie tab , snel en goed , mooi scherm,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Ik heb deze tab nu al zeker 3 jaar en hij bevalt nog altijd goed , hij is snel en heeft een duidelijk mooi scherm , in 2017 is hij geupdate naar android 7 en ook dat ging allemaal goed , als ik goed ben geinformeerd krijgt hij na de zomer oreon 8 dan is het helemaal goed.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi scherm
  • Op tijd geupdate

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie prijs/kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
was op zoek voor een tablet, niet te duur, voor spelletjes. Tv kijken en voor af en toe op internet voor iets op te zoeken, muziek luisteren. Hier voldoet de tablet ruim aan. Snel en ligt goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kabouter100 17-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aanraakscherm werkt irritant traag

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

3,0
Ik heb een half jaar terug nu ook zo'n Samsung Galaxy SM-580 tablet Tab A 10.1 met 32 GB gekocht.

De grootste irritatie is het aanraakscherm.
Vaak reageert deze helemaal niet of je moet een eeuwigheid wachten totdat er iets gebeurt.
Om een programma op te starten druk je met een vinger op het scherm en dan mag het voor mij een paar seconden duren voordat er iets gebeurd maar als dat steeds een eeuwigheid moet duren begint het toch wel te vervelen.
Of je nu met gevoel op het scherm drukt of dat je wat steviger drukt maakt ook totaal niet uit.
Het ding is niet vooruit te branden.
Waarschijnlijk heeft het te maken met het aantal aps dat je in de loop der tijd op de tablet installeert want in het begin reageerde hij wel veel vlotter.

Ik gebruik in het vervolg wel mijn laptop.

Pluspunten

  • Helder en duidelijk scherm

Minpunten

  • Aanraakscherm reageert slecht

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bianca 13-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat, duidelijk en goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Deze gekocht voor onze dochter zodat ze er wat meer wegwijs mee raakt. Mooi formaat, niet te groot, genoeg geheugen en belangrijkste de snelheid is super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emleur 09-11-2019

Werkt goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Alleen jammer dat er na februari van dit jaar geen beveilings updates meer komen, ik vraag me toch al af of er nog updates komen, ik heb deze begin vorig jaar gekocht!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tash 21-09-2019

Zeer tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Ik heb mijn tablet in 2018 nieuw gekocht.
Na een stuk of 3 tablets uit China te hebben versleten in 2 jaar tijd besloot ik voor deze te gaan. Na ruim een jaar intensief gebruik werkt ie nog steeds top.
Ook is mijn dochter van 8 zéér blij met de krokodil, oftewel kids mode.
Ik wil geen ander meer.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dgub 03-06-2019

Goed groot scherm en harde speakers

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Mooi beeld, snelle processor harde speakers, dun en mooi ontwerp en Samsung zet hier alstublieft one ui op!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

ERM Steltenpool 31-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung galaxy tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Dit tablet heeft een mooi formaat. Is duidelijk en het gebruik wijst zich bijna vanzelf. Voor wat oudere mensen, zoals ik, is het een prachtig apparaat

Pluspunten

  • helder
  • mooi formaat

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 10-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Super tablet zeer fijn voor kids super mooi scherm zeer gebruik vriendelijk alleen geen verlichting onder de tiptoetsen naast de home knop maar dit is niet hinderlijk als je samsung gewend ben kids hebben daar ook geen moeite mee verder vinden wij het een top tablet

Pluspunten

  • Helder scherm
  • Groot scherm
  • Kids stand

Minpunten

  • Geen verlichting bij de toetsen naast home knop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk uit Oosthuizen 26-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur en lekker snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
De Samsung Galaxy Tab A is een heel erg mooi product.Instelbare helderheid is geweldig
Android 7 gelijk geinstalleerd.

Pluspunten

  • de goedkoopste prijs bij Phone Market
  • Instelbare helderheid. prettig voor oudere mensen
  • makkelijk in gebruikneming
  • prijs/kwaliteit 10

Minpunten

  • plaats geen reclame op je tablet doe android puur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer