Samsung Galaxy Tab A wit - Reviews

8,6 Lees 98 reviews
Specificaties
Schermgrootte
10,1 inch
Opslagcapaciteit
16 GB
Resolutie
1920 x 1200
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 98 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lisa 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie, grote tablet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was al vrij lang op zoek naar een betaalbare tablet. Omdat ik goede ervaringen heb met Samsung (mobiel) besloot ik voor dit merk te gaan. Na de vele positieve reviews te hebben gelezen over de galaxy tab A, ben ik hiervoor gegaan. Een redelijke prijs, mooie tablet, makkelijk in gebruik en lekker groot. Door de grootte erg geschikt om series op te kijken en e-books op te lezen. De accu gaat ook lang mee. Ben erg blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Sander 01-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goed beeld kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi duurzaam tablet 2016 4g zeer lange accu duur. Daarnaast goed in gebruik in beide modus. Goed afleesbaar voor mensen met gezicht beperking. Het tablet is snel met laden voor een midden klasse tablet. De mee geleverde software is gemakkelijk in om gang. Een praktische voordeel hij ligt lekker in de hand

Pluspunten

  • Scherm grote vergeleken met de oude 10.1
  • Praktische bediening
  • Beeld kwaliteit net zo goed als ambilight tab

Minpunten

  • Oplade duurt wat lang maar dan heb je wat
  • Na deel het korte snoertje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
DJV 18-10-2016 Product paar weken in bezit

mooi formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne tablet. Ligt prima in de had. Handig op ge laden met usb lader. Nadeel is wel dat het interne geheugen met een aantal geïnstalleerde apps snel vol staat.
De kinderstand wordt veel gebruikt en zo wordt het geaccepteerd dat de tablet na een half uurtje uitmoet.

Pluspunten

  • snel
  • goede accuduur

Minpunten

  • geheugen is beperkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Jan Dijkstra 13-10-2016 Product paar weken in bezit

Tablet Samsung Galaxy Tab a

Algemene score

9,0
Het tablet heeft een uitstekende snelheid, beeld , maar vooral lage accu- oplaadcyclus. Voordien had ik een TAB 3, waar ik niet over tevreden was. Daarna een Chinees gekocht met windows en androit. Deze werkete goed, maar ondanks de aanprijzingen van fabricant, was de accu in standby al na 12 uur leeg.
Dus toch weer terug naar Samsung met bovenstaand resultaat. Weer een verandeming, oo in vergelijking met de Tab 3. Deze heb ik nog via Marktplats verkocht: vraagprijs € 100,- De mensen overboden tot € 120.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
linnepin 11-10-2016 Product paar weken in bezit

Fijn

Algemene score

8,0
Batterij gaat lang mee. Hele scherpe camera. Kun je goede, scherpe foto's mee maken. Groot geheugen. Hele fijne tablet!!!

Pluspunten

  • Camera
  • Batterij

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
b 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

super apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit is super.
Voldoet aan de eisen waar ik hem voor ik hem heb gekocht.
gemakkelijk mee te nemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Mr.Space Star 05-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi product voldoet prima

Algemene score

8,0
Mooie tablet, alleen jammer levertijd op de order bon niet overeen kwam met de daadwerkelijke
levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
kjeld 05-10-2016 Product paar dagen in bezit

mooi helder beeld

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze tablet gekozen voor mijn partner om online films te bekijken. Toen ze hem kreeg heb ik gelijk een andere voor mijzelf besteld. Fijn scherm, lekker vlot, goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • prestatie vs prijs
  • scherm
  • uitbreidbaar geheugen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Cor 03-10-2016 Product paar dagen in bezit

Prima Aankoop Galaxy tablet

Algemene score

9,0
Prima aankoop Galaxy tablet A - Direct on the internet en zelfs op onze nieuwe tv meteen Google Cast (dwz vanaf de tablet apps afspelen op tv-draadloos) / Galaxy Samsung, DAT hadden we veel eerder moeten doen; genieten MET Samsung is nu niet zo'n kunst meer !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
EH Groen 01-10-2016 Product paar weken in bezit

Fantastisch apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie vormgeving
mooi helder beeld
veel opties
gratis microsoft pakket
ik ben heel erg tevreden over dit product! en ik beveel hem zeker aan

Pluspunten

  • mooi helder beeld
  • mooie vormgeving
  • makkelijke besturing
  • goede camera
  • snelheid is fantastisch

Minpunten

  • beetje duur(vind ik)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bianca 01-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi scherp beeld, maar zwaar

Algemene score

8,0
Mooi apparaat en werkt net als alle andere Samsungs, dus je hoeft niet opnieuw uit te vinden hoe iets werkt. De enige nadeel dat ik tot nu toe ervaren heb is dat de tablet vrij zwaar is.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Mooi en helder beeld

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
ger 29-09-2016 Product paar dagen in bezit

geweldig tab

Algemene score

9,0
deze tab werk gewoon uitstekend en mooie kleuren en gebruiksvriendelijk en ligt makkelijk in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Mariet 29-09-2016 Product paar dagen in bezit

Compact en handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima prijs-kwaliteit verhouding.
tabletje werkte meteen goed na simpele installatie.
Mooi beeld snelle toegang tot mail, internet etc.
Kortom: doet waarvoor het gekocht is.

Pluspunten

  • fijn formaat
  • goed scherm

Minpunten

  • nog niet ontdekt
  • nu nog passende cover/toetsenbord in white

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Annita 29-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie tablet.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Anderen hadden de voorganger van deze tablet, ik zag dat die zeer goed was. Daarom heb ik voor de nieuwste versie gekozen, ik vertrouw erop dat ik een goede keuze heb gemaakt, de eerste indrukken zijn positief.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Ronald 29-09-2016

super tablet

Algemene score

8,0
super fijne tablet!
,goede accuduur,super snel en erg mooi beeld bij bv films.
enige nadeel vind ik de boxen aan de zijkant en het volume.

voor de rest een top ding

Pluspunten

  • scherm
  • accuduur
  • hd beeld
  • super snel

Minpunten

  • boxen aan zijkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Chantal 29-09-2016 Product paar dagen in bezit

Super tablet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super goede tablet. De grootte is prima. Duidelijk scherm, goede accuduur en een fijne werking van het menu en apps. Een echte Aanrader!

Pluspunten

  • Duidelijk beeldscherm
  • Goede accuduur
  • Prima gewicht, makkelijk mee te nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Gerjan 28-09-2016 Product paar weken in bezit

Fijne tablet

Algemene score

9,0
Fijne, snelle en mooie tablet.
accu gaat lang mee.
helder scherm....................................

Pluspunten

  • helder scherm
  • lange accu duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
e jan p 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Gigantische verbetering t.o.v. oude exemplaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het grote beeld is werkelijk fantastisch en een genot om naar te kijken. Lekker snel met het laden en tonen van de toepassingen. Verbazend is het lage accuverbruik! Een heel fijne tablet!
Toch een minpuntje (althans voor mij): Jammer dat smart view 2.0. niet op deze tablet werkt. Ik ben er aan verknocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Loes 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Samsung A is makkelijk in gebruik en de apps zijn duidelijk en makkelijk zelf te installeren.
Hij maakt goede foto's

Pluspunten

  • goede fotos
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Sander 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden!
Hij is sneller dan verwacht, touchscreen is top, beeldscherm zeer goede kwaliteit, handzaam formaat, ook voor mn dochtertje. En natuurlijk een aantrekkelijke prijs.
Ik zeg aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Toon meer reviews