Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB - Reviews

Specificaties
Opslag
8 GB opslag
Resolutie
1200 x 800 pixels
Schermgrootte
9,6 inch scherm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 08-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Het is een hele mooie tablet, werkt prima voor het geld echt waard. Goede touchscreen, heldere kleuren. Handig om mee te nemen, handzaam formaat, licht in gewicht, kortom zeer tevreden over deze aanschaf.
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jill 04-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Als je een app gebruikt om tv te kijken, gaat het wat sneller leeg. Verder is het scherm groot genoeg, groter dan bijvoorbeeld de ipad mini. Functies reageren snel.
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

wiegman 29-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
MOOIE TAB.
GEBRUIKSVRIENDELIJK, GOEIE HOUW VAST DOOR DE ANTISLIP ACHTERZIJDE.
VOOR DEZE PRIJS HEB JE EEN MOOIE TAB E.
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miss Mary 26-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Helder beeld , geen gebruiksaanwijzing maar na opstarten gaat het bijna vanzelf. Duidelijk welke stappen je moet nemen. Prima tablet.
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 23-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Prima tablet. Beeldscherm is mooi en snel. Geheugen is prima. Tevreden met de tablet en is snel in gebruik. Gelukkig ook nog een gratis SD kaart van samsung kunnen ontvangen
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
ASchouten 29-11-2015

Hoe is je dat gelukt? Dat je een gratis sd kaart hebt ontvangen?

Leeuwarder 12-12-2015

Zat er gratis bij via Samsung. Maar ik heb het laten schieten zo veel ze van je moeten weten bon scan etc etc. Kaartjes die je kan krijgen gratis zijn ook verkrijgbaar bij de action voor een paar euro.

Reageer

R.B. de Graaf 28-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi scherm, goede accu

Algemene score

8,0
Ik heb deze tablet voornamelijk gekocht voor het kijken van Films en series, lezen en het spelen van games. En wat deze dingen betreft is deze tablet uitermate geschikt.
De kwaliteit van films en games ziet er grafisch prima uit, (uiteraard niet te vergelijken met een hd tv of iets dergelijks, maar toch)
Ook voor het lezen is het goed te gebruiken. Het scherm heeft een mooi formaat, net alsof je een bladzijde van een boek kijkt.
Persoonlijk vind ik het formaat van deze tablet erg fijn. Gewicht is prima. Accu houd het langer vol dan ik in de eerste instantie had verwacht. (ongeveer 5 uur voor 'zware' games, en bijna het dubbele tijdens het lezen.)

Af te raden is om meerdere apps die enigszins veeleisend zijn tegelijk open te laten staan. Dit zorgt voor duidelijk minder snelle prestaties. Dus hou het bij 1 tegelijk. (Dingen als mail en ebooks niet meegerekend uiteraard)

Pluspunten

  • Goede grafische kwaliteit voor een tablet
  • Prima accu

Minpunten

  • Niet sterk genoeg voor meerdere apps tegelijk
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E zwart / 8 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tjerk 08-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
perfect ik heb ook de tab s deze is net zo snel top gewoon een aanrader
ik had niet verwacht dat deze tablet zo goed zou zijn voor zo weinig geld ben er heel blij mee
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dunker 04-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
het is een leuke snelle handige tablet mooi formaat en niet duur en handig in gebruik
En samsung is erg gebruiks vriendelijk en makkelijk om te bedienen
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arjen 12-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Handig en handbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handige tablet zonder al te veel poes pas. Heb er twee aangeschaft voor de kids om op school te leren programmeren.
Batterijduur is prima, tablets zijn net iets lichter en handzamer dan de meeste (10.1 schermen).
Voor de Tab E moet je wel goed opletten dat als je kiest voor een 'case' dat deze geschikt is voor dit formaat tablet (9.6 inch). De meeste universele cases zijn namelijk te groot.

Pluspunten

  • Iets kleiner dan de 10.1 en dus lichter

Minpunten

  • De keuze van een case of sleeve is beperkter
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E zwart / 8 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 24-10-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Een fantastische tablet! Zeker het geld waard en alle apps doen het geweldig! Al met al top ervaring!
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 24-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Dachten dat het een kleinere model was dan onze oude 10.1 maar dat valt niet op en is rustig voor je ogen. Heel handig om mee te nemen, mooi scherp scherm en werkt snel en goed. De spelletjes die onze zoon erop zet werken goed en zonder haperingen en beeld is mooi om te zien.
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Samsung Galaxy Tab E 08-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Vind het een fijne tablet. Ik ben iPad gewend maar nu samsung proberen en merk geen verschil. Ligt lekker in de hand en is ook lekker groot. Fijn om mee te werken. Ik gebruik hem om mijn portfolio te laten zien. In 1 woord SUPER!!!
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeCoolePeer 12-07-2018

Goed groot en mooi ding! Alleen...

Algemene score

4,0
Dit ding is nog steeds op android 4.4.4 KitKat en dat is nogal oud! Een update kan niet verkeerd zijn, er zijn super veel apps tegenwoordig die android 5.0 willen!
Zou eigenlijk van de markt af gaan of geupdate worden! En de kwaliteit is best wel slecht van de camera dat geeft niet maar zou wel android 8 verwachten (het is in Amerika al beschikbaar waarom dan niet in de EU NL/BE ofzoiets.
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Petra 13-08-2017

Goede tablet maar er mag wat mij betreft wel een update komen

Algemene score

8,0
Heb weinig te klagen over de tablet alkeendraaid hij op een best oude versie van Android. Vraag me een beetje af of er überhaupt nog wel een update gaat komen.
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MC70 26-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De tablet is lekker praktisch en complete de meeste apps zitten er standaard op. De accuduur is ook groot genoeg om er meerdere dagen op te werken.

Pluspunten

  • Compact
  • Compleet

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E zwart / 8 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Omar 10-02-2017

Niet so wat ik verwacht

Algemene score

6,0
De camera is niet goes vazig beeld. Toen ik wil de Asus tablet kopen maar doch ik heb Samsung gekozen en was four nu ik heb de spilt van .battrij & camera 5pix is gewoon slecht .battrij duvet max 1.5 uur gewoon I'm mail tekijken of Google sea he.echt so bad
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Geen neprecensieschrijver 04-02-2017

Goed, kan wat meer geheugen en betere camera gebruiken.

Algemene score

8,0
Opslagruimte is goed, alleen zou het wat meer mogen zijn. Camera is goed, maar had wat beter gemogen. Scherm is heel fijn, en heeft mogelijkheid om beeld heel gedimd te zetten (wel zo lekker als je in de nacht iets op moet zoeken). Prijs/kwaliteitsverhoiding is uitstekend. batterij gaat flink lang mee als je het scherm op het laagst heb staan, rond de 2 dagen. Scherm heeft op hoge felheid prachtige kleuren.

Zeer stevig. Heb hem per ongeliijk een keer laten vallen van rond de 1.5 meter hoogte, landde op hoekpunten, stuiterde door de kamer, liet deuken in de vloer achteren landde op het scherm met een flinke klap. Wat blijkt: helemaal niks mis mee. Aanrader voor personen die soms wat onhandig zijn. Ik heb trouwens nog geen hoesje, dus dat laat zien dat de stevigheid echt van het apparaat komt.
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rensje 03-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima tablet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goedkoop. Niet snel. Prima als je alleen basis dingen wilt doen. Accu ok! Makkelijk in gebruik, goed formaat.
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E wit / 8 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Els van Heusden 01-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig. Ligt lekker in de hand door ruwe achterkant.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede prijs voor zo'n mooie tablet. Erg snel in gebruik en opladen. Handig formaat. Duidelijk helder scherm. Goed geluid.

Pluspunten

  • mooi toetsenbord
  • maakt mooie foto's
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E zwart / 8 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pluum 13-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goed scherm; redelijke akku

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kon tablet via via voordelig aanschaffen. Geen miskoop! Goede schermkwaliteit. Behoorlijk snel. Kijk er ook mobiel tv mee. Samsung heeft rare keuze gemaakt met volumeknoppen (hoor ik van andere gebruikers ook). Linker knop = hoger volume - rechterknop = lager volume. In Nederland zouden we dat andersom plaatsen lijkt me.

Pluspunten

  • Schermkwaliteit
  • Geluid
  • snel opstartend

Minpunten

  • Volumeknoppen verwisseld
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E zwart / 8 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews