Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy Tab S 10.5 Brons

9,3 Lees 178 reviews

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy Tab A 2016 zwart

Opslag
16 GB opslag
Resolutie
1920 x 1200 pixels
Schermgrootte
10,1 inch scherm
Samsung Galaxy Tab A 2016 zwart
8,6 (13)

Samsung Galaxy Tab A 2016 zwart

Opslag
16 GB opslag
Resolutie
1920 x 1200 pixels
Schermgrootte
10,1 inch scherm
Samsung Galaxy Tab A 2016 zwart
8,6 (13)

Samsung Galaxy Tab A 2016 wit

Opslag
16 GB opslag
Resolutie
1920 x 1200 pixels
Schermgrootte
10,1 inch scherm
Samsung Galaxy Tab A 2016 wit
8,6 (13)

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

woekie 06-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Ter vervanging van mijn oude Asus tab deze gekocht, beeld super,alleen jammer van de Samsung schil over de Loliepop versie, maar een hoop apps waar ik niet op zit te wachten.
Voor mensen die deze tab willen kopen en er een ChromeCast(om films op je tv draadloos te willen kijken), is dit geen goede keuze, dit werkt niet op deze tab,van wegen die Samsung Android versie.
Voor de rest werkt hij prima met een vloeiend beeld tijden het scrollen.
Prijs is niet verkeerd, €399 minus de cashback €349,-

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
BertF 21-09-2015

Bij mij werkt de Chromecast prima.
Artikelen over deze tablet op http://bit.ly/winstap

Reageer

ForteanOrg 22-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Snel, perfect beeld, robuust. In mijn gezin word er vrijwel constant wel door iemand mee gewerkt. Hangt nooit. We zijn zeer tevreden, elke cent waard die ik er voor heb betaald.

Enige minpunt was dat ik een al betaalde SD kaart via een bureautje moest claimen. Moest ik mijn halve doopceel voor lichten, nog een barcode er bij in en dan opsturen en maar hopen dat je wat krijgt. Duurde al met al weken voor ik het ding in huis had. Dat moet maar eens bij wet verboden worden vindt ik: als je op een doos zet "met gratis 32 Mb SD kaart" dan wil ik dat ding IN DE DOOS vinden.

Maar daar wordt die tablet niet minder om :-).

PS: ik zie hier regelmatig dezelfde meneer of mevrouw voorbijkomen die weer een zurig stukje nonsense schrijft ten faveure van de firma Apple. Mensen, laat je de kop niet gek maken: Apple is veel te duur betaalde poeha die maar matigjes presteert ten opzichte van de Samsung. Ugh.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Shadow2020 10-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Ideaal voor onderweg. Films kijken geeft je een andere beleving, de kleuren zijn geweldig en heeft een snelle processor de 4G verbinding geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

laurent.cagnac 01-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
de tab s wil ik sind 12 maanden . Ik ben nu echt overtuigd van de beeldkwaliteit van deze tablet. Het groot scherm biedt veel comfort inzake het lezen van boeken op de tablet en films kijken op de tablet is ook heel ontspannend voor de ogen. Ik ben helemaal overtuigd van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van Nierop 20-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Werkelijk een prachtige weergave en vele nieuwe mogelijkheden tot nu toe zeer verrast en hoop er langdurig plezier van te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LadyVC 18-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Ik twijfelde tussen de Tab S en Tab4. Maar het haarscherpe beeld van de Tab S heeft me overtuigd! Makkelijk in gebruik en uren plezier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opaalcatamarud 12-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wat een geweldig beeldscherm fantastisch gewoon
en helemaal titanium, een super lichtgewicht tablet!
Je kan met een mini SD card het geheugen vergroten,zodat alle foto's en video's je tablet niet belasten.
Pas een paar dagen in mijn bezit, voorheen een iPad 3, maar dit overtreft echt alles, een werknemer van Samsung,(stond tijdens de Samsung-dagen in de Mediamarkt)
en heeft mij echt overgehaald om deze te kopen.

En......ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
keistamper 24-09-2015

Goede review ... hier heb ik wat aan! Twijfel tussen de IPad en deze Samsung S!

Reageer

whkhenry 07-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heb de Tab net binnen maar ben nu al enthousiast. Heb ook het bijbehorende keyboard. Helemaal geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theden1 06-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Na veel Android en Windows tablets te hebben gekocht en weer verkocht. Ben ik met de TabS 10.5 LTE zeer zeer teverden. Deze zal ik ook niet meer verkopen. Hij voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. Hij is zeer snel en helder. Is voor zoon groot apparaat verrassend licht. Ik vind het alleen erg jammer dat er bij zoon duur apparaat(€520) geen headset zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabj 29-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super apparaat, werkt snel en gemakkelijk zoals gewend van Samsung apparaten. Het beeldscherm is echt fenomenaal maar verbruikt wel veel energie van de accu. Toch gaat de accu zeker een aantal uur mee bij intensief gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

John Plijnaar 28-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Wilde al een tijdje een tablet hebben (voor gemak) maar zag bij vrienden alleen matige schermen.
Totdat ik de Galaxy Tab S 10.5 zag staan - toen was het BINGO!
De opstartsnelheid: je hebt gelijk beeld zowel met wifi als met de 4G simkaart!
De accuduur (ik heb de Tab S 10.5 nog geen week) maar nu al gemerkt: bij normaal gebruik prima ding (hoeft dus niet iedere avond aan het infuus).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kreefje 0808 25-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
ik vind deze Tablet super goed en snel.hij is zeker een aan rade om hem te kopen.je koopt iets heel goeds en moois.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs108 24-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Ziet er mooi uit, ben nog bezig ermee te leren werken. Met de Galaxy S6 heb ik sneller de boel aan de praat, overigens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prins63 15-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Heb de Samsung Galaxy Tab S 10.5 nog maar een paar dagen in mijn bezit. Ik ben diep onder de indruk van de prachtig weergave op het scherm. Start ook snel op, een prima apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marcodehaas1987 08-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,7
Anderhalf jaar geleden een Note 8.0 in bezit gehad. Formaat viel tegen om meerdere zaken mee uittevoeren, en erwaren nog te weinig apps die tablet ondersteunend waren.

Na in de Media Markt kennis te hebben gemaakt met de Tab S, en enig onderzoek na tablet apps overtuigd dat het heel erg veranderd is.

De Tab S 10.5 start snel op, heeft een geweldig beeldscherm (eindelijk Amoled scherm in een tablet) en heeft een erg sterke rekenkracht met zijn octa-core (2 x Quad-Core) kern en maar liefst 3GB werk geheugen.

Ik doe er alles mee:
- Surfen
- YouTube
- Muziek luisteren
- Office docume ten uitwerken (Microsoft Personal 365 abbo)
- E-mail versturen / lezen
- Zo nu en dan diverse games spelen
- Social Media onderhouden
- enz

Alles doet de tablet zonder enige moeite, en haal er gemiddeld 10 uur mee voordat hij leeg is (bij intensief gebruik uurtje minder).

Helaas draait de tablet nog op Android 4.4.2 maar hier komt gauw verandering in, aangezien ze in Frankrijk al de update naar Lollipop 5.0.2 hebben ontvangen.

Door deze update moet de tablet namelijk nog soepe, ergaan lopen, is touchwiz lichtelijk verlicht, heb je nieuwe functies en zal het accugebruik verbeterd moeten worden.

Wanneer we een maandje vedder zijn, en Lolipop uitgebracht is zal ik mijn revieuw updaten....

Voor nu isde Tab S 10.5 zeker al een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marktdag 16-09-2015

Beste Marco,

Wat is je ervaring nu met de update nsar loolipop, of is het nog niet beschikbaar ?

Reageer

dassel 01-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Van een oude Samsung tablet naar deze overgeschakeld. Is een verademing qua snelheid en kleur. Had het veel eerder moeten doen. Prachtige tablet! Minpuntje is de hoeveelheid bloatware dat nu eenmaal altijd bij Samsung zit, en niet verwijderd kan worden. En: soms loopt ie vast als ie via chromecast aan de tv verbonden is (2x gebeurd tot nu toe).Dan ook met geen mogelijkheid meer te herstarten. Maar: chromecast en de tv en ineens weer alles normaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

herbie28 15-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Heb lang getwijfeld tussen een Tab S of een Ipad Air. Gezien de mogelijkheden en de functionaliteiten toch gegaan voor de Tab Charcoal Grey. Constructief met name de rand vind ik hier en daar wat losjes zitten. Split screen is super handig! MAAAAR wat ik echt slecht vind is, en dat hebben ze allemaal, dat is als je scrolt in de portretstand dan golft het beeld een beetje tussen het linker en rechterschermdeel. Je ziet dat bij een site met veel foto's maar ook bij teksten. Vind ik vaak storend. In Landscape stand is dat niet. Het lijkt dat de aansturing van het scherm dus niet over het geheel gelijkwaardig is en heb het idee dat het met processor/geheugen snelheid heeft te maken. De meeste mensen valt het niet op maar kijk maar eens goed, ze hebben het allemaal. Het stereo geluid is TOP(voor zo'n ding). Multi-user functie is ook top, ieder zijn eigen omgeving en snel om te schakelen. De vingerscanner heb ik nog niet gebruikt en boeit me ook niet. De oplaad tijd vind ik best lan en batterij vind ik ook licht tegenvallen maar heb geen vergelijk ervaringen, misschien verwacht ik teveel?. Een fijn licht en TOP apparaat met prachtige kleuren en sound. Geheugen uitbreidbaar met SD-kaart. Ipad is welliswaar iets sneller maar blijft achter in functionaliteit. Enige minpunt is dat de originele Samsung Book Cover zo absurd duur is in Nederland!!. 2 meter over de grens in Duitsland maar liefst bijna 25 euro goedkoper, en ook de originele!! Samsung, Shame on You!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ViBers 21-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

5,0
Samsung heeft vorig jaar een promoactie uitgezet waarbij een beoordeling op deze site kans maakte op een cadeau van Samsung!
Vandaar deze vele zeer positieve beoordelingen?

Alle hallelujaverhalen en super-beoordelingen ten spijt vermeld ik hieronder enige kanttekeningen die bij deze tablet gemaakt kunnen worden.

Samsung heeft behoorlijk veel "bagger" voorgeïnstalleerd die niet te verwijderen is. Wellicht is deze tablet daardoor traag in het opstarten en "laggy" (reageert regelmatig met vertraging) Wellicht is dit ook de oorzaak dat de acculading kort meegaat (standby < 9 uren)?
Daarnaast is een reset ook al enige malen nodig geweest (3 verschillende apps). En.... splitscreen lijkt mooi maar is niet echt praktisch helaas.
Tot slot: de achterzijde is van kunststof waardoor de "look and feel" goedkoop overkomt.

Bezitters van een Ipad: laat je niet verleiden en blijf bij een Apple!

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht
lady 2009 22-01-2015

Misschien moet je naar de winkel teruggaan want ik heb geen last van al deze opmerkingen ,ik heb verschillende tablets gehad in de loop van de jaren ook een ipad maar die kan niet tippen aan deze samsung galaxy tab s .er is er niet 1 die zo snel opstart en uitschakelt binnen een paar seconde ,dus ga terug naar de winkel en spuit daar je grieven over deze tablet.

KeesjeSnoer 28-02-2015

Goed, dat dit soort acties van Samsung ook eens aangekaart worden. Irriteer me er al tijden aan. Dit maakt de hele "beoordeling" op Kieskeurig waardeloos.

Reageer

duivenmelker31 17-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,7
Heb de tab nu enkele maanden in mijn bezit. Bevalt nog steeds prima. Het opladen van de tab gaat veel sneller dan bij de Tab 3, welke ik voorheen had. Het scherm is prachtig, mooie intense kleuren. Het enige minpuntje vind ik de vingerscan. Deze werkt vaak niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grotewick 22-12-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Nog steeds erg gelukkig met de aanschaf van de tablet
Mooi duidelijk scherm en supersnel
Is lekker licht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews