Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB - Reviews

Beste deals -4% prijsdaling
Specificaties
Opslag
64 GB opslag
Resolutie
1920 x 1200 pixels
Schermgrootte
10,1 inch scherm
Bekijk 17 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nellie86 23-10-2019

Leuke tablet! Maar batterij duur is slecht

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB

Algemene score

6,0
Ik had voorheen de tab A6. Deze batterij ging 3 à 4 dagen mee. Met de nieuwe tab A ben ik dagelijks aan het laden. Blijft ook vaak hangen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

John Robben 25-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scherm 10.1 inch goede batterij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
de Samsung Galaxy Tab A(2019) 10.1 inch/zwart/64 GB voldoet volledig aan onze verwachtingen en ook wat de prijs is goed wat het product aangaat wijn dus zeer tevreden en bevelen dit product dan ook ten zeerste aan om aan te schaffen.

Pluspunten

  • mooi van vormgeving
  • doet alles naar verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm,start snel, veel MB's. Goede prijs/kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Groot scherm.
Veel geheugen om bijvoorbeeld apps, films en foto's op te slaan.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Start snel op.

Pluspunten

  • scherm
  • geheugen
  • snelheid
  • batterijduur
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra5pham 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een tablet voor entertainmentgebruik. Deze tablet dient handig om het nieuws te lezen, televisie te kijken, iets op te zoeken of te gamen. Ideaal! Een prima tablet voor thuisgebruik voor een fijne prijs.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Fijn formaat

Minpunten

  • Elke dag opladen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lia Visser Passchier 11-04-2020
  • Product gekocht

Samsung Galaxy tab A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Ik kwam dit artikel tegen en kon alleen maar zeggen klopt... ook het geluid is fantastisch met 2 speakers... bij dit soort apparaat.... zeker het gesproken woord. en het kunnen plaatsen van een SD kaart

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JaSteef 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Smaller dan zijn voorganger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Ik gebruik al jaren de Samsung tablets. Dit is inmiddels mijn derde en gekocht tijdens de vakantiegeld actie met de sd kaart. Wat mij gelijk opviel was dat hij een stuk smaller is dan zijn voorganger, maar daar staat tegenover dat hij wel weer langer is. Voor de rest is ie snel en mooi scherp beeld.
Wat ik helaas mis is de screenshot knop op het scherm (zoals voorganger) en de mogelijkheid om met vingerafdruk te ontgrendelen

Pluspunten

  • Langer scherm
  • Scherp beeld
  • Snel
  • SD opslag

Minpunten

  • Geen screenshot knop in scherm
  • Smaller
  • Geen vingerafdruk ontgrendeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Herman 05-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige schermgrootte, goede accuduur

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 32 GB

Algemene score

9,0
De grootte van het scherm is ideaal: groter dan het scherm van een mobiele telefoon en kleiner dan een laptop. Daardoor is het erg praktisch in het gebruik. De accuduur is ruim voldoende om er gedurende de dag regelmatig gebruik van te maken.
De installatie om het apparaat gebruiksklaar te maken is een fluitje van een cent, zeker als je al beschikt over een google-account.

Pluspunten

  • schermgrootte
  • accuduur
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vonhulkenstein 25-06-2020
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit ongeëvenaard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Helder, scherp scherm. Stevig gebouwd en goeie accuduur. Stereo speakers onderop klinken goed maar omdat ze vlak naast elkaar zitten geen stereo separatie. Hij is niet erg snel maar ik gebruik hem ook slechts voor Netflix en YouTube dus dat is geen ramp. Ik vermoed dat hij minder geschikt is voor spelletjes. Ik ben verbaasd over de prijs kwaliteit. Voelt eerste klas aan. Gek genoeg is deze tablet nu ongeveer even duur als de minder gespecificeerde a8 tablet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kriss 31-10-2019

Nog beter dan ik had verwacht!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB

Algemene score

10,0
Nu een dag of drie in mijn bezit. Voelt erg degelijk aan in de hand, er zijn duidelijk geen goedkope materialen gebruikt. De geluidskwaliteit is erg goed. De speakers zitten inderdaad aan één zijde van het scherm maar dat doet niets af aan de kwaliteit van het geluid alleen aan de richting/stereo beleving. In het openbaar vervoer gebruik je sowieso een hoofdtelefoon of oordopjes. Het scherm geeft een haarscherp beeld. Heerlijk voor het kijken naar Netflix en YouTube. Beiden spelen heel mooi vloeiend af. Ik heb even moeten wennen aan de reactie van het scherm op aanraking. Buttons in apps en op websites reageren soms niet wanneer je een beetje te "lomp" met je vinger op het scherm komt. Dat moet je dus iets subtieler doen maar dat went snel. Na drie avonden nog steeds 55% accu over. Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lemsie 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel mooi beeld duidelijk.toppie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Mooi .snel .beeldscherm top.
Aanrader, fijn om naar te kijken en goed snel.
Toffe tablet. Duidelijk.

Pluspunten

  • Snel
  • Duidelijk

Minpunten

  • Nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AnnaMK 18-01-2021

IK ZEG SAMSUNG

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB

Algemene score

10,0
Heb al een beoordeling gegeven,met eerdere mail van Samsung over mn telefoon!!
Dus ga niet in herhaling vallen.
Samsung telefoon,tablet en nieuwe net gekochte tv,SAMSUNG!!! zegt genoeg
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Peer1 18-01-2021

Werkt perfect overal en altijd. Zeer betrouwbaar!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB

Algemene score

10,0
Ik ben uiterst tevreden over het tablet omdat het nooit hapert. De werking van de accu, ook na twee jaar intensief gebruik, doet zijn werk prima.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wildefreddy 10-01-2021

Alleskunner

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB

Algemene score

10,0
Administratie, social media, films , hij is overal goed voor.
Ook als lesgever op de sportschool is het een trouwe kamaraad
Een trouwe metgezel, die ik niet meer wil missen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Peter v B 10-01-2021

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de Samsung en zou qua besturing niet anders meer willen.
De mogelijkheden en snelheid geven mij voordelen zonder veel poespas.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Vahdet 09-01-2021

Geweldige beeldkwaliteit

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden met onze Samsung tab aanwinst. Wij gebruiken het zowel voor spelletjes en videos bekijken. Valt zeer in de smaak.
Tabblet ligt lekker in de hand en reageert lekker snel.
Chapeau Samsung
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kelly M 07-01-2021

Fijne tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB

Algemene score

10,0
Qua prijs een stuk aantrekkelijker dan een Apple tablet (die hadden we eerst). Ook een goedkopere Android gehad, maar die was enorm traag. Gemakkelijk te linken met mijn mobiel, ook een Samsung. Opladen duurt wel wat langer dan ik gewend ben. Maar het gebruik is perfect en snel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 07-01-2021

Mooie body, goede kwaliteit prijsverhouding,

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB

Algemene score

8,0
Voor de meeste standaard internet, media en cosial handelingen erg goed, handzaam formaat en gewicht, en wat ook fijn is het langdurig kunnen internetten en gamen, en de Amos dolly,surround werkt ook erg goed,vriendelijk in gebruik en handig samen met mijn Samsung A21s smartphone
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

NLMarkieNL 05-01-2021

Mooie snelle tablet voor een zeer mooie prijs!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB

Algemene score

10,0
De tablet is een mooie tablet met goede snelheid, scherm en geheugen. Al met al gewoon een top tablet!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 04-01-2021

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB

Algemene score

8,0
Ben een super samsung fan.
Al mijn producten zijn van dit merk.
Daarom wederom een tablet genomen.
Diw compleet is en super snel werkt.
Met voldoende ruimte om er mee te soen wat ik wil.
Plus dat ik mijn telefoon kaart kan toevoegen en Dus er ook mee kan bellen onderweg mocht ik dat willen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Janos 57 04-01-2021

Goed hanteerbaar formaat,goede prestaties

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB

Algemene score

10,0
Na jaren bgebruik van oude samsung besloten een nieuwe aan te schaffen. Na enig zoekwerk besloten de Galaxy A10.1 te kopen. Makkelijk in gebruik,goed leesbaar scherm en snelle reactietijd zijn de voor mij belangrijke zaken. Erg tevreden tot nu toe. Ook tevreden over de functie om de tablet op te schonen en zo goed snel te houden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews