Apple iPad 2019 10,2 inch / zilver / 32 GB - Reviews

Best Reviewed feb 2020 Apple iPad 2019 10,2 inch / zilver / 32 GB
Best Reviewed - februari 2020
Specificaties
Opslag
32 GB opslag
Resolutie
2160 x 1620 pixels
Schermgrootte
10,2 inch scherm
Bekijk 19 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Apple iPad 2019 10,2 inch / zilver / 32 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ria 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm en eenvoudig te configureren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

9,0
dit ie mijn 2e i pad en heb weer bewust hiervoor gekozen. Eenvoudig in gebruik en extra goed beveiligd.

Pluspunten

  • dubbele beveiliging
  • bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert2004 04-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig zoals elke voormalige iPad

Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

9,0
Geweldige iPad ook weer.
Ik doe niet vele jaren met een iPad, maar na een jaar of drie, vier moet hij weer weg zodat ik weer wat nieuws heb en de oude nog goed genoeg is om iemand te verblijden.
Dit is mijn 5e iPad en ik moet zeggen dat het fijn is wat groter, maar nog groter hoeft echt niet.
Door de grote van de iPad lijkt de accuduur ook te zijn toegenomen, want bij mijn laatste iPad Air 2 deed ik ruim een dag met de accu, maar deze lukt het met twee dagen. Ik moet zeggen dat ik er redelijk veel op zit ‘s avonds, leuker dan televisie kijken.
De iPad 2019 is qua snelheid weinig toegenomen.
Beeldscherm is zeer duidelijk.
Laden gaat duidelijk niet sneller dan bij de iPad Air 2, de lader die erbij zit (10 watt) zit er al jaren bij iedere nieuwe iPad en mag wel eens vervangen worden door een wat snellere en toch heb ik de indruk dat wat je er snel in stopt, er ook weer snel uit is, dus daarom laad ik ‘s nachts.
Geen verkeerde koop en enorm waardevast, vandaar een iPad.

Pluspunten

  • Scherm
  • Accu

Minpunten

  • Laden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harold 08-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer prettig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

10,0
Deze nieuwe I-Pad is een zeer soepel werkend apparaat, geeft een scherp beeld en een goed geluid. Ook de prima werkende accu is een pluspunt.

Pluspunten

  • Snel
  • Soepel
  • Scherp beeld
  • Goed geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H vander stelt 23-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm erg duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

9,0
Prachtig product ik altijd een samsung deze bevat veel beter eenvoudiger in bediening alles gemakkelijk te zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 01-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne I-pad, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / zilver / 128 GB

Algemene score

9,0
Is nu mijn tweede Apple I-pad,
De eerste 5 jaar gehad en altijd prima gedaan , deze is ook weer duidelijk en makkelijk in gebruik
Hoop er wederom vele jaren plezier van te hebbeb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

richard lucas 17-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

10,0
prima apparaat, doet wat het moet doen, werkt wel lekker snel als je plots van een oude ipad deze nieuwe gaat gebruiken

Pluspunten

  • snel
  • helder beeld

Minpunten

  • moet hoeje om heen ter bescherming
  • toch prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 22-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super snel en prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

10,0
Goede tablet zoals je mag verwachten van Apple mooi beeld en super snel aanrader top apparaat. Ook de accuduur is geweldig dus gewoon een goede keuze als je heerlijk wil internetten of anders

Pluspunten

  • Scherm
  • Snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwien Hoekstra 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm , helder scherm lekker snel, wat een verademin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 128 GB

Algemene score

9,0
Zeer blij met iPad , zeer gebruiks vriendelijk, overzichtelijk, groot scherm, je word als het ware bij de hand genomen, hoe je alles activeert in iPad. Snelheid is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HUIBERT TUKKER 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HET MERK IS HET BEWIJS

Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB / 4G

Algemene score

9,0
Ik vind hem super en ontdek meer mogelijkheden dan mijn vorige iPad (ca 4 jaar oud) blijft tenslotte apple, kost een paar centen maar krijg er wel wat voor !!! Tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

H.D.Pullens 08-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

apple ipad 2019 met 10 inch scherm en vrij licht van gewicht

Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

8,0
installatie van de ipad gaat , mbv iphone en icloud, zeer vlot.

eerste ervaring laat zien dat het een snelle tablet is.

Pluspunten

  • snel actie
  • goede resolutie

Minpunten

  • prijs hoger dan android

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer