Nikon Z 7 zwart - Reviews

Best Reviewed dec 2018 Nikon Z 7 zwart
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Megapixel
45,7 megapixel
Camera type
systeemcamera (body)
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Nikon Z 7 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cemal 04-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon Z 7 zwart

Algemene score

8,0
Bediening is erg goed, camera is fijn in de hand. Maakt zeker scherpe foto's. Kortom, ik ben erg blij met mijn toestel.

Pluspunten

  • scherpte
  • beeld
  • bediening
  • prettig in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laurens S. 02-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon Z 7 zwart

Algemene score

9,0
Top camera die erg compact is, goed in de hand ligt en een full frame sensor heeft. De autofocus is even wennen (de 3D functie is weg) maar hij presteert prima.

Pluspunten

  • compact
  • full frame

Minpunten

  • 3D autofocus mist
  • niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 01-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig model, mooi scherm en erg licht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon Z 7 zwart

Algemene score

8,0
Sinds een dag binnen, gekocht bij kamera express online. Zeer goede service! Foutje gemaakt met de bestelling. Na telefonisch contact gelijk opgelost.

Het toestel maakt prachtige foto's....... Is makkelijk in gebruik als je nikon bent gewend. De z7 kwam bij mij in beeld na gebruik van de d850 door meer beeldpunten en interne stabilisatie en het makkelijk meenemen.

Pluspunten

  • Snel
  • Scherpe foto's

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Rosendal 13-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig begin!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon Z 7 zwart

Algemene score

9,0
Op zoek naar een solide systeemcamera voor langer en intensief gebruik. Die goed in de hand ligt, en scepter foto's maakt (voor afdruk op groot formaat). De Z7 kwam toen direct in beeld.

Pluspunten

  • Specificaties
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen AF voor ogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adjevriend 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte camera goed beeld en razend snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon Z 7 zwart

Algemene score

10,0
Wereld camera met veel mogelijkheden blij dat ik voor deze optie ben gegaan met de keus uit een D850 of de Z7 kwam met meer beeldpunten deze beter uit de test en blij dat ik dit heb gedaan, kan hem iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • snel
  • scherp
  • licht in gewicht

Minpunten

  • accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 05-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon Z 7 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb mijn Nikon D600 in geruild voor de Nikon Z7.
Aangezien ik veel op reis ben was ik het zat om met een zware en grote camera te lopen.
Na veel geprobeerd te hebben heb ik voor de prestatie en kwaliteit de Nikon Z7 gekozen.

Pluspunten

  • licht
  • compact

Minpunten

  • 1 kaart ingang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 10-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het is wennen, maar het resultaat is klasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon Z 7 zwart

Algemene score

9,0
Eind augustus aangekondigd en zowaar eind september al in Nederland. Ik ben een van de eerste gelukkigen die de Z7 in bezit kreeg. En de eerste 1000 foto's zijn al gemaakt. Veel geprobeerd met daglicht en in de avond. Croppen tot op het kleinste niveau. En de resultaten zijn zeer fraai. Een flitser heb ik niet gebruikt, maar de avond en nachtopnamen waren perfect. Het is wennen aan de digitale zoeker. Als de zoeker niet actief is duurt het even voor je beeld hebt. Dat is bij sport even lastig. Maar voor minder moment kritische opnames maakt dat natuurlijk niet uit. Kortom een topcamera waar ik nog veel plezier van ga hebben.

Pluspunten

  • Weinig ruis bij hoge iso
  • Makkelijk in gebruik
  • Geweldige resolutie

Minpunten

  • Zoeker zou iets sneller actief kunnen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer