Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 281 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun SI 3030 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Han 04-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun si 3030

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

10,0
Zeer goede recensies op internet waren voor mij de reden om dit product te kopen nu paar dagen in huis voldoet aan onze verwachtingen.na jaren een ander merk gebruikt te hebben zijn we zeer tevreden over deze stoomstrijkijzer de degelijkheid en levensduur kunnen we nog niet bepalen omdat we hem nog maar pas in huis hebben in combinatie met 10€ cashback en de vele goede recensies was deze keuze voor mij doorslaggevend om dit stoomstrijkijzer te kopen

Pluspunten

  • Goede recensies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lemmen 21-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

8,0
Dit strijkijzer is lekker licht van model, het strijkt erg makkelijk, het is snel warm en het stoomt ook heel goed.

Pluspunten

  • het licht lekker in de hand
  • warmt snel op

Minpunten

  • de kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RichieP 22-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel warm en strijkt soepel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

9,0
Veel gemak voor weinig geld. Jammer dat geen vulbeker is meegeleverd. Mijn kraanuitloop heeft een forse vormgeving en maakt dat het vullen bijna "blind" moet gebeuren. Dat is lastig mikken en ik moet echt mijn best om de behuizing van het strijkijzer droog te houden.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Strijkt soepel

Minpunten

  • Vulbeker ontbreekt, daardoor is vullen lastig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Asje 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

beste koop consumenten bond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

9,0
een handig , doch eenvoudig strijkijzer. Deze met een strakke en nette prijs , prima koop. Allen het invullen van de lach back is omslachtig, kunnen ze beter een korting op product doen in de winkel, desnoods dan maar geen 10 maar bv. 5 euro.

Pluspunten

  • prijs
  • uitvoering, gewicht

Minpunten

  • kleur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Bart 10-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

8,0
gekozen wegens beste koop en lage prijs, werkt perfect. krachtig en doet wat het beloofd dus zeer content

Pluspunten

  • veel watt
  • handig model

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Simonis 09-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

9,0
Strijkijzer werkt goed. Het warmt heel snel op (binnen enkele seconden op temperatuur). Het stoomt goed en ligt lekker in de hand.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Ligt lekker in de hand
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwaan 08-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoomt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

8,0
Prima strijkijzer dat goed stoomt en licht hanteerbaar is. Strijkt prima, goed regelbaar. Ziet er ook mooi uit

Pluspunten

  • Goede stoom
  • Snel warm

Minpunten

  • Geen water vulbakje bijgesloten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marie 13-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke betaalbare strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

8,0
Strijkijzer kwam goed uit de teat van de Consumentenbond, en is inderdaad degelijk en betaalbaar. Het snoer is wel aan de korte kant.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • Kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kaatje 03-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

8,0
Prima strijkijzer, maar de registratie voor extra garantie is een ramp en alles behalve een klantvriendelijke activiteit.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

betsy 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke uitvoering

Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

8,0
Keuze o.a. op basis van beste uit de test en beste koop consumentenbond. Direct prettig om mee te strijken. Ligt goed in de hand en fijn gewicht

Pluspunten

  • Gewicht
  • Goed resultaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richie Pete 15-01-2021
  • Product gekocht

Defect na paar keer gebruik

Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

1,0
Ik strijk niet vaak en niet veel stuks. Ik heb het apparaat nog niet zo lang in bezit en heb het misschien drie keer 10 minuten per keer gebruikt.

Wat is er gebeurd? Waterreservoir in koude toestand correct gevuld tot aan de maximum indicator. Apparaat klaargezet met de strijkzool op de strijkplank, dus in horizontale stand. Nog niet op de stroom aangesloten. Één of twee uur later was het dek van de strijkplank doortrokken met water. Het waterreservoir was minder dan half vol.

Apparaat ingezonden voor reparatie. Afwachten nu.

Minpunten

  • Snel stuk: grote lekkage
  • De reparatie gaat weken duren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Anoniem 07-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

8,0
Beste koop onder de strijkijzer met veel opties! Zowel stomen als droogstrijken is mogelijk en er is ook nog een optie om het strijkijzer zichzelf schoon te laten maken van binnen met eigen stoom!

Pluspunten

  • Veel opties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Doggo 07-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en glad strijkvlak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

8,0
Prettig vast te houden, groot en glad strijkvlak, snel op temperatuur. De opbollende achterkant is fijn ivm knoopjes en kragen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Astrid 28-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een strijkijzer dat voldoet aan alle verwachtingen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

9,0
Een strijkijzer, licht in gebruik, makkelijke bediening, goed leesbaar. Veel mogelijkheden. Makkelijk water bij te vullen.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Trendy kleurtje, want het oog wil ook wat.

Minpunten

  • Toch nog zelf strijken:)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Louis 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht, krachtig stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

9,0
Prima product, goede beschrijving, handig in gebruik. Lange snoer en achterwaards over knopen heen te strijken.

Pluspunten

  • over knopen heen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Strijkijzer 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

9,0
Het werkt goed ,niet te zwaar. Je kunt gemakkelijk zien tot hoever je het kunt vullen. En ik vind de kleur ( rose ) heel mooi.

Pluspunten

  • licht

Minpunten

  • maakt iets meer geluid met stoom uit blazen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

josa 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

10,0
Dit strijkijzer had ik al eerder gekocht. Het is stuk gegaan binnen de garantieperiode. Ik heb het netjes vergoed gekregen. Omdat ik er blij mee was heb ik dezelfde gekocht.

Pluspunten

  • Licht
  • Wordt snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Qui 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima stoomstrijkijzer voor scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

8,0
Prima stoom strijkijzer voor scherpe prijs. Doet goed wat een strijkijzer moet doen.Kleur moet je van houden. Braun geeft ook nog eens 4 jaar garantie na registratie.

Pluspunten

  • schrijkt goed
  • prima stoom (stoot ook)

Minpunten

  • snoer is 2m (vorige was 3m)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gera Boekelo 07-06-2020
  • Product gekocht

Prima strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

8,0
Ik heb dit strijkijzer gekocht vanwege de aantrekkelijke prijs naast een goed merk. Ik heb er slechts 1x mee gestreken want het is niet mijn hobby maar ik ben er dik tevreden mee. Strijkt makkelijk en snel de boel glad. Het snier had wat langer gemogen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Iets te kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SpeelTon 16-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs prestatie verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 3030

Algemene score

8,0
Beste getest door Consumentenbond, daarom gekocht. Prima strijkijzer. Ligt goed in de hand, is niet te zwaar en is goed over te strijken objecten te bewegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews