Braun TexStyle 3 SI 3030 - Reviews

Best Reviewed okt 2019 Braun TexStyle 3 SI 3030
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
Type
droog & stoom
Vermogen
2300 watt
Continue stoom
45 g/min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 237 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun TexStyle 3 SI 3030 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lemmen 21-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Dit strijkijzer is lekker licht van model, het strijkt erg makkelijk, het is snel warm en het stoomt ook heel goed.

Pluspunten

  • het licht lekker in de hand
  • warmt snel op

Minpunten

  • de kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Han 04-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun si 3030

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

10,0
Zeer goede recensies op internet waren voor mij de reden om dit product te kopen nu paar dagen in huis voldoet aan onze verwachtingen.na jaren een ander merk gebruikt te hebben zijn we zeer tevreden over deze stoomstrijkijzer de degelijkheid en levensduur kunnen we nog niet bepalen omdat we hem nog maar pas in huis hebben in combinatie met 10€ cashback en de vele goede recensies was deze keuze voor mij doorslaggevend om dit stoomstrijkijzer te kopen

Pluspunten

  • Goede recensies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 10-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
gekozen wegens beste koop en lage prijs, werkt perfect. krachtig en doet wat het beloofd dus zeer content

Pluspunten

  • veel watt
  • handig model

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Simonis 09-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Strijkijzer werkt goed. Het warmt heel snel op (binnen enkele seconden op temperatuur). Het stoomt goed en ligt lekker in de hand.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Ligt lekker in de hand
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwaan 08-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoomt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Prima strijkijzer dat goed stoomt en licht hanteerbaar is. Strijkt prima, goed regelbaar. Ziet er ook mooi uit

Pluspunten

  • Goede stoom
  • Snel warm

Minpunten

  • Geen water vulbakje bijgesloten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi roze is niet lelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Apparaat nog maar 1x gebruikt maar het doet precies wat het moet doen. Wordt snel warm en glijdt soepel over stoffen heen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Emile 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Deze kwam als beste uit de test van de Consumentenbond en bevalt inderdaad prima. Mooie vomgeving en handig in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect strijkend glijdend strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Lekker in de handliggend en tijdbesparend stoomstrijkijzer, wil niet anders meer. Als extra geniet ik telkens opnieuw van de kleur. Strijken met plezier, denk vaak ben ik nu al klaar!

Pluspunten

  • Extra stoom
  • Zelfs achteruit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Een goed strijkijzer voor een goede prijs. Ligt goed in de hand strijkt erg licht een goed product .ben blij mee met deze koop.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Grote strijkzool
  • Snel warm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 09-12-2019
  • Product gekocht

Prima strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

7,0
Prima strijkijzer. Goed in te stellen op voorkeur. Warmt snel op. Voelt licht aan in de hand. Tevreden

Review criteria:

Voldoende

Reageer

RobH 07-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima strijk-resultaat, en goed hanteerbaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Dit strijkijzer kreeg een goede beoordeling door Consumentenbond: beste product en beste koop, wat wil je nog meer? En de ervaring komt ermee overeen.

Pluspunten

  • Voornaamste: prima strijkresultaat
  • Lekker snel warm
  • Goede prijs

Minpunten

  • ietsje zwaar
  • klep vulopening mag robuuster, soepeler materiaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AJ 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Mooi groot formaat. Niet te zwaar. Ideaal dat je ook makkelijk achteruit kan strijken.
Strijkijzer nog te kort in bezit om goed te beschrijven.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Mooi groot ijzer
  • Snel warm
  • Schakelt automatisch uit

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Roest 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handzaam

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
goede prijs verhouding. Stoomt goed. Strijkt glad. Reinigt kleding met stoom.
Handig wegzetten. Degelijk ijzer

Pluspunten

  • handzaam
  • leuke prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gebruiker 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

7,0
Product heeft een spitse punt wat helpt bij overhemden strijken. Nog te kort in huis om voor de rest een goede review te geven.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim2020 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt makkelijk en glad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Zeer goed strijkijzer voor een fijn prijsje. Voldoende stoom en ligt makkelijk in de hand. Kleding wordt makkelijk gestreken.

Pluspunten

  • zachte prijs
  • ligt fijn in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Yvette 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden met mijn nieuwe strijkijzer! Ligt goed in de hand, strijkt erg licht.
Erg tevreden over deze aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miranda 30-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkbout, mooie kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Prima lichtgewicht strijkbout. Strijkt mooi glad mbv de stoom die uit de bout komt. Mooie kleur ook.

Pluspunten

  • strijkt mooi glad
  • meerdere functies
  • mooie kleur

Minpunten

  • lekt soms

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennie 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stroomstrijkijzer

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

7,0
Prettig in gebruik, strijkt gemakkelijk en geen last met snoer, is snel op temparatuur. Makkelijk op te bergen

Minpunten

  • Kleur rose

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 30-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik, heel fijn dat hij zo licht is. Verder nog niet heel erg lang of veel gebruikt maar is minstens net zo fijn als mijn vorige.

Pluspunten

  • Licht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kubra Karaoglu 30-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Warmt snel op, gemakkelijk op te bergen en strijkt goed ! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik raad dit product aan.

Pluspunten

  • Geeft goed stoom af

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews