Braun TexStyle 3 SI 3030 - Reviews

Best Reviewed dec 2019 Braun TexStyle 3 SI 3030
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Type
droog & stoom
Vermogen
2300 watt
Continue stoom
45 g/min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 264 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun TexStyle 3 SI 3030 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lemmen 21-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Dit strijkijzer is lekker licht van model, het strijkt erg makkelijk, het is snel warm en het stoomt ook heel goed.

Pluspunten

  • het licht lekker in de hand
  • warmt snel op

Minpunten

  • de kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Han 04-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun si 3030

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

10,0
Zeer goede recensies op internet waren voor mij de reden om dit product te kopen nu paar dagen in huis voldoet aan onze verwachtingen.na jaren een ander merk gebruikt te hebben zijn we zeer tevreden over deze stoomstrijkijzer de degelijkheid en levensduur kunnen we nog niet bepalen omdat we hem nog maar pas in huis hebben in combinatie met 10€ cashback en de vele goede recensies was deze keuze voor mij doorslaggevend om dit stoomstrijkijzer te kopen

Pluspunten

  • Goede recensies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Asje 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

beste koop consumenten bond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
een handig , doch eenvoudig strijkijzer. Deze met een strakke en nette prijs , prima koop. Allen het invullen van de lach back is omslachtig, kunnen ze beter een korting op product doen in de winkel, desnoods dan maar geen 10 maar bv. 5 euro.

Pluspunten

  • prijs
  • uitvoering, gewicht

Minpunten

  • kleur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Bart 10-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
gekozen wegens beste koop en lage prijs, werkt perfect. krachtig en doet wat het beloofd dus zeer content

Pluspunten

  • veel watt
  • handig model

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Simonis 09-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Strijkijzer werkt goed. Het warmt heel snel op (binnen enkele seconden op temperatuur). Het stoomt goed en ligt lekker in de hand.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Ligt lekker in de hand
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwaan 08-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoomt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Prima strijkijzer dat goed stoomt en licht hanteerbaar is. Strijkt prima, goed regelbaar. Ziet er ook mooi uit

Pluspunten

  • Goede stoom
  • Snel warm

Minpunten

  • Geen water vulbakje bijgesloten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lindsey 15-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, goede prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

7,0
De strijkijzer is licht, gemakkelijk in gebruik, doet wat het moet doen. Ik vind het een goede kwaliteit strijkijzer voor de prijs.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Licht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lissa89 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

10,0
Mooie strijkbout, snel heet, werkt heel goed. 1 keer strijken en meteen kreukvrij. Meerdere standen, stevig vulreservoir.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel kreukvrij

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed strijkijzer

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Werkt prima, prima prijs kwaliteit.
Goede stoonfunctie, glijdt soepel.
Het snoer had iets langer mogen zijn.

Pluspunten

  • Glijdt soepel
  • Licht

Minpunten

  • Snoerlengte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Texstyle 3 strijkijzer

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Heb dit strijkijzer gekocht vanwege de goede beoordeling van de consumentenbond en de prijs. Ben heel tevreden met het apparaat. Het strijkijzer glijdt soepel over het strijkgoed en is eenvoudig te bedienen. Temperatuur en stoom zijn gemakkelijk te regelen. Het strijkijzer heeft een spitse neus die heel fijn is voor het strijken van overhemden.

Pluspunten

  • strijkt goed glad
  • snel op temperatuur
  • glijdt gemakkelijk over het strijkgoed
  • stoomt goed
  • smalle punt voor het strijken van overhemden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
De Braun TexStyle 3 stoomstrijkijzer is een superfijn, handig apparaat. Niet te veel poespas en in een hippe kleur.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Eddie 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht en goed strijkijzer

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
een lekker licht en eenvoudig te bedienen strijkijzer. ook de ontkalkingsfunctie is eenvoudig te bedienen

Pluspunten

  • licht in gebruik
  • eenvoudige bediening
  • goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Henricus 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen: goed strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Strijkt goed, loopt soepel over het strijkgoed, staat stabiel in de ruststand, regelbare stoomhoeveelheid en heldere instructies

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • heldere bediening

Minpunten

  • Stekkerklem ontbreekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Hogerheide 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

10,0
Ik heb dit stoomstrijkijzer gekocht omdat het beste koop is bij Kieskeurig en wij nog nooit teleurgesteld zijn door producten van Braun.

Pluspunten

  • Strijk perfect
  • Goede dosering van de stoom
  • Prima prijs/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CNIEZEN 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede review door andere, aangekocht en zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Leuke kleur, lichtgewicht, snoer is lagn genoeg. Wordt snel warm, en heeft een krachtige stoom stoot

Pluspunten

  • ligt lekker in de hand, snel warm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fotojan 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkijzer ergonomisch en licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Het is gebruiksvriendelijk, licht in gewicht en eenvoudig te bedienen en de verhouding prijskwaliteit is in orde

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • als het ijzer recht op staat stopt de stoom

Minpunten

  • te kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannie 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uistraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
mooie prijs-kwaliteit verhouding en ik had een strijkijzer nodig. De beste uit de test
sprak mij ook aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Super fijn strijkijzer voor dit bedrag! Groot gat om water bij te vullen, genoeg stoom voor huis tuin en keuken gebruik en je kan een extra boost geven.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marie 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijken is een eitje met dit strijkijzer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik ben tevreden, strijken wordt weer een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Strijkt gemakkelijk
  • goede prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fras 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TexStyle 3, 'n prima stoomstrijkijzer

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
De Braun TexStyle 3, 'n prima stoomstrijkijzer:
werkt snel en strijkt snel glad. Had ik deze maar veel eerder gekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews