Braun TexStyle 3 SI 3030 - Reviews

Best Reviewed okt 2019 Braun TexStyle 3 SI 3030
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
Type
droog & stoom
Vermogen
2300 watt
Continue stoom
45 g/min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 229 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun TexStyle 3 SI 3030 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lemmen 21-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Dit strijkijzer is lekker licht van model, het strijkt erg makkelijk, het is snel warm en het stoomt ook heel goed.

Pluspunten

  • het licht lekker in de hand
  • warmt snel op

Minpunten

  • de kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Han 04-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun si 3030

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

10,0
Zeer goede recensies op internet waren voor mij de reden om dit product te kopen nu paar dagen in huis voldoet aan onze verwachtingen.na jaren een ander merk gebruikt te hebben zijn we zeer tevreden over deze stoomstrijkijzer de degelijkheid en levensduur kunnen we nog niet bepalen omdat we hem nog maar pas in huis hebben in combinatie met 10€ cashback en de vele goede recensies was deze keuze voor mij doorslaggevend om dit stoomstrijkijzer te kopen

Pluspunten

  • Goede recensies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 10-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
gekozen wegens beste koop en lage prijs, werkt perfect. krachtig en doet wat het beloofd dus zeer content

Pluspunten

  • veel watt
  • handig model

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Simonis 09-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Strijkijzer werkt goed. Het warmt heel snel op (binnen enkele seconden op temperatuur). Het stoomt goed en ligt lekker in de hand.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Ligt lekker in de hand
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwaan 08-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoomt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Prima strijkijzer dat goed stoomt en licht hanteerbaar is. Strijkt prima, goed regelbaar. Ziet er ook mooi uit

Pluspunten

  • Goede stoom
  • Snel warm

Minpunten

  • Geen water vulbakje bijgesloten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gebruiker 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

7,0
Product heeft een spitse punt wat helpt bij overhemden strijken. Nog te kort in huis om voor de rest een goede review te geven.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim2020 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt makkelijk en glad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Zeer goed strijkijzer voor een fijn prijsje. Voldoende stoom en ligt makkelijk in de hand. Kleding wordt makkelijk gestreken.

Pluspunten

  • zachte prijs
  • ligt fijn in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Yvette 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden met mijn nieuwe strijkijzer! Ligt goed in de hand, strijkt erg licht.
Erg tevreden over deze aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miranda 30-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkbout, mooie kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Prima lichtgewicht strijkbout. Strijkt mooi glad mbv de stoom die uit de bout komt. Mooie kleur ook.

Pluspunten

  • strijkt mooi glad
  • meerdere functies
  • mooie kleur

Minpunten

  • lekt soms

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennie 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stroomstrijkijzer

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

7,0
Prettig in gebruik, strijkt gemakkelijk en geen last met snoer, is snel op temparatuur. Makkelijk op te bergen

Minpunten

  • Kleur rose

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 30-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik, heel fijn dat hij zo licht is. Verder nog niet heel erg lang of veel gebruikt maar is minstens net zo fijn als mijn vorige.

Pluspunten

  • Licht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kubra Karaoglu 30-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Warmt snel op, gemakkelijk op te bergen en strijkt goed ! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik raad dit product aan.

Pluspunten

  • Geeft goed stoom af

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Het design ziet er heel goed uit. Niet te zwaar ook. Kwam als best getest uit de bus van augustus 2019 en daar ben ik het mee eens.

Pluspunten

  • Design
  • Licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Willem 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

7,0
Werkt prima, is erg stil en heeft een handige punt waarmee je de moeilijke hoekjes bij je knopen goed kunt strijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jip 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en simpel design

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Mooi en goedkoop strijkijzer. Doet wat het moet doen, gemakkelijk in gebruik. Duidelijke instructie.

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jvdv 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste ervaringen met mijn Braun stoomstrijkijzer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Fijn strijkijzer, simpele bediening en makkelijk in gebruik. Geen problemen gehad met het stoomsrijkijzer tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nicky 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne strijkbout

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
fijne strijkbout. Makkelijk in bediening geen rare of moeilijke fratsen. gewoon eenvoudig .blij met aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

SU 3030 Tex 3 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soepel en licht strijkijzer

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Gekocht op aanraden van de Consumentenbond: beste koop/beste prijs. Strijkt lekker licht en soepel. Prima apparaat.

Pluspunten

  • licht, soepel
  • van alle gemakken voorzien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marieke uit Ede 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht strijkijzer wat goed glijd.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Het strijkijzer ligt goed in de hand en de knoppen zijn makkelijke te bedienen. Het fijnste is dat het strijkijzer goed glijd en dus makkelijk hanteerbaar is.

Pluspunten

  • Glijd goed
  • licht en goed hanteerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Heerik 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Lichte strijkijzer, glijdt soepel over de stof. Weinig tot geen kracht te hoeven zetten. Werkt naar behoren. Enige minpuntje is dat er geen kalkopvangsysteem zit, maar dat zou je ook niet voor deze prijs mogen verwachten. Goede budget strijkijzer.

Pluspunten

  • Licht, weinig kracht hoeven zetten
  • Strijkt netjes en snel
  • Goedkoop

Minpunten

  • Geen kalkopvangsysteem
  • Geen verdere minpunten tot op heden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews