Braun TexStyle 3 SI 3030 - Reviews

Best Reviewed jan 2020 Braun TexStyle 3 SI 3030
Best Reviewed - januari 2020
Specificaties
Type
droog & stoom
Vermogen
2300 watt
Continue stoom
45 g/min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 271 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun TexStyle 3 SI 3030 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lemmen 21-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Dit strijkijzer is lekker licht van model, het strijkt erg makkelijk, het is snel warm en het stoomt ook heel goed.

Pluspunten

  • het licht lekker in de hand
  • warmt snel op

Minpunten

  • de kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Han 04-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun si 3030

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

10,0
Zeer goede recensies op internet waren voor mij de reden om dit product te kopen nu paar dagen in huis voldoet aan onze verwachtingen.na jaren een ander merk gebruikt te hebben zijn we zeer tevreden over deze stoomstrijkijzer de degelijkheid en levensduur kunnen we nog niet bepalen omdat we hem nog maar pas in huis hebben in combinatie met 10€ cashback en de vele goede recensies was deze keuze voor mij doorslaggevend om dit stoomstrijkijzer te kopen

Pluspunten

  • Goede recensies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Asje 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

beste koop consumenten bond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
een handig , doch eenvoudig strijkijzer. Deze met een strakke en nette prijs , prima koop. Allen het invullen van de lach back is omslachtig, kunnen ze beter een korting op product doen in de winkel, desnoods dan maar geen 10 maar bv. 5 euro.

Pluspunten

  • prijs
  • uitvoering, gewicht

Minpunten

  • kleur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Bart 10-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
gekozen wegens beste koop en lage prijs, werkt perfect. krachtig en doet wat het beloofd dus zeer content

Pluspunten

  • veel watt
  • handig model

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Simonis 09-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Strijkijzer werkt goed. Het warmt heel snel op (binnen enkele seconden op temperatuur). Het stoomt goed en ligt lekker in de hand.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Ligt lekker in de hand
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwaan 08-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoomt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Prima strijkijzer dat goed stoomt en licht hanteerbaar is. Strijkt prima, goed regelbaar. Ziet er ook mooi uit

Pluspunten

  • Goede stoom
  • Snel warm

Minpunten

  • Geen water vulbakje bijgesloten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

josa 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

10,0
Dit strijkijzer had ik al eerder gekocht. Het is stuk gegaan binnen de garantieperiode. Ik heb het netjes vergoed gekregen. Omdat ik er blij mee was heb ik dezelfde gekocht.

Pluspunten

  • Licht
  • Wordt snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Qui 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima stoomstrijkijzer voor scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Prima stoom strijkijzer voor scherpe prijs. Doet goed wat een strijkijzer moet doen.Kleur moet je van houden. Braun geeft ook nog eens 4 jaar garantie na registratie.

Pluspunten

  • schrijkt goed
  • prima stoom (stoot ook)

Minpunten

  • snoer is 2m (vorige was 3m)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gera Boekelo 07-06-2020
  • Product gekocht

Prima strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Ik heb dit strijkijzer gekocht vanwege de aantrekkelijke prijs naast een goed merk. Ik heb er slechts 1x mee gestreken want het is niet mijn hobby maar ik ben er dik tevreden mee. Strijkt makkelijk en snel de boel glad. Het snier had wat langer gemogen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Iets te kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SpeelTon 16-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs prestatie verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Beste getest door Consumentenbond, daarom gekocht. Prima strijkijzer. Ligt goed in de hand, is niet te zwaar en is goed over te strijken objecten te bewegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Essadam 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun SI3030PU strijkijzer

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

10,0
Prima strijkijzer en vooral de prijs en 4 jaar garantie. Veel duurdere kunnen hier niet tegenop. Hiervoor had ik een strijkgenerator, maar de SI3030PU doet niet veel onder voor een generator. Voldoende stoom en warmte.

Pluspunten

  • gebruikksgemak
  • snelle opwarming

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ironqueen 27-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
Ideaal strijkijzer qua gewicht, makkelijk te hanteren en qua kracht betreft de stoomfunctie!
Voor mij twee van de belangrijkste eigenschappen die samenkomen in één product.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Krachtige stoomfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 20-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

7,0
Strijkt prima, glijdt soepel. Voldoende stoom. Geen lekkage.
Snel op temperatuur. Simpele bediening en alles zit er op wat ik nodig heb.

Pluspunten

  • glijdt goed
  • snel op temperatuur

Minpunten

  • snoer had iets langer mogen zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lindsey 15-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, goede prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

7,0
De strijkijzer is licht, gemakkelijk in gebruik, doet wat het moet doen. Ik vind het een goede kwaliteit strijkijzer voor de prijs.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Licht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lissa89 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

10,0
Mooie strijkbout, snel heet, werkt heel goed. 1 keer strijken en meteen kreukvrij. Meerdere standen, stevig vulreservoir.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel kreukvrij

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed strijkijzer

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Werkt prima, prima prijs kwaliteit.
Goede stoonfunctie, glijdt soepel.
Het snoer had iets langer mogen zijn.

Pluspunten

  • Glijdt soepel
  • Licht

Minpunten

  • Snoerlengte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Texstyle 3 strijkijzer

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Heb dit strijkijzer gekocht vanwege de goede beoordeling van de consumentenbond en de prijs. Ben heel tevreden met het apparaat. Het strijkijzer glijdt soepel over het strijkgoed en is eenvoudig te bedienen. Temperatuur en stoom zijn gemakkelijk te regelen. Het strijkijzer heeft een spitse neus die heel fijn is voor het strijken van overhemden.

Pluspunten

  • strijkt goed glad
  • snel op temperatuur
  • glijdt gemakkelijk over het strijkgoed
  • stoomt goed
  • smalle punt voor het strijken van overhemden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

9,0
De Braun TexStyle 3 stoomstrijkijzer is een superfijn, handig apparaat. Niet te veel poespas en in een hippe kleur.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Eddie 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht en goed strijkijzer

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
een lekker licht en eenvoudig te bedienen strijkijzer. ook de ontkalkingsfunctie is eenvoudig te bedienen

Pluspunten

  • licht in gebruik
  • eenvoudige bediening
  • goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Henricus 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen: goed strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3030

Algemene score

8,0
Strijkt goed, loopt soepel over het strijkgoed, staat stabiel in de ruststand, regelbare stoomhoeveelheid en heldere instructies

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • heldere bediening

Minpunten

  • Stekkerklem ontbreekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews