Philips GC2678 - Reviews

Specificaties
Type
stoom
Vermogen
2400 watt
Kleuren
wit, Lila
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips GC2678 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mamamaki 29-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

lichte strijkijzer

Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

7,0
Het is een licht strijkijzer waarmee je door de stoomkracht snel door kreukels geraakt. Doordat het watervat groter is kan je langer aan een stuk door strijken.

Pluspunten

  • licht
  • stoom

Minpunten

  • stugge snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Faiiza E 29-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gemakkelijk in gebruik en vooral snel door de kreukels heen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

9,0
Mooi designe maar ook functioneel goed product. Door de snelle opwarmingstijd is de strijkijzer binnen no time klaar voor gebruik.
Strijkijzer gaat automatisch uit als die niet gebruikt wordt. Verder ben ik zo door mijn strijkwerk heen.

Pluspunten

  • Mooi designe
  • Groot waterreservoir
  • Snel gebruiksklaar
  • Automatisch uitschakelen als je t niet gebruikt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tina K. 25-06-2018
  • Product gekocht

Licht strijkijzer voor het lichte strijkwerk.

Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

7,0
Het strijkijzer is erg licht en daarom gemakkelijk te gebruiken. Groot waterreservoir dat bovendien er gemakkelijk te vullen is door de grote opening.
De vloerzool strijkt niet altijd even vlot over alle soorten stof (stropt soms op).

Pluspunten

  • licht, mooi design
  • groot waterreservoir, gemakkelijk te vullen

Minpunten

  • vloerzool
  • snel warmteverlies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lana81 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

8,0
Prima apparaat, mooi design. Gemiddeld in gewicht. Doet wat je er van verwacht, strijkt goed en kreukels zijn zo weg. Wel druppelt ie iets, wat volgens de beschrijving niet zou moeten kunnen. Maar nog steeds minder dan mijn oude strijkijzer. Al met al zeer tevreden!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Krachtig
  • Continue stroom
  • Schakelt automatisch uit
  • Goed resultaat

Minpunten

  • Druppelt toch nog iets

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

NeleG 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Handig in gebruik

Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

8,0
Handig in gebruik. Je kan het water makkelijk in het strijkijzer gieten, drupt niet en zeer handig voor tussen knoppen e.d.

Pluspunten

  • Antidrup
  • Druk voor stoom is krachtig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

2sweetlana 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Strijkwerk is nu veel sneller gedaan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

8,0
Philips GC2678 glijdt gemakkelijk en strijkt sneller. Ik ben veel sneller klaar met mijn berg was. Ik ben er erg tevreden over.

Pluspunten

  • Prijs
  • Gemak
  • Snelheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Germaine1984 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijken weer leuk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

9,0
Dit strijkijzer is mijn eerste stoomstrijkijzer.
Wat een verademing vergeleken met de ouderwetse strijkijzers. Hij glijd over je kleding en hardnekkige kreukels gaan met 1 knop ook er uit. Hij is niet zwaar maar ik had hem wel wat lichter verwacht al voel je dit tijdens het strijken niet.
Nog een leuk pluspuntje is de mooie kleur paars.
Voor mij is het strijken in ieder geval weer leuk gemaakt door dit strijkijzer.

Hij warmt snel op en ook makkelijk te zien wanneer hij opgewarmd is.

Ook de standen voor de verschillende stoffen is duidelijk aangegeven.

Al met al een zeer fijn strijkijzer met een leuk kleurtje.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Glijd over de kleding
  • Leuk kleurtje
  • Ook hardnekkige kreukels gaan eruit

Minpunten

  • Zwaarder dan verwacht maar niet te zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernhard 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Voor perfecte overhemden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

8,0
Deze Philips-strijkijzer vind ik helemaal prima voor de overhemden die ik zo af en toe wil strijken. Met de stoomfunctie krijg je makkelijk alle kreukels eruit zodat je overhemd er perfect is om te dragen. Met het testen, druppelde ie wel een keer op mijn kleding, dit zou niet moeten gebeuren. Het resultaat is goed. Het snoer vind ik wel iets aan de korte kant, liever had ik een langer snoer gehad, maar hier is ook wel prima mee te werken.

Pluspunten

  • Stoomfunctie
  • Prijs

Minpunten

  • Te kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kimstuf 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

6,0
Hij is opzicht wel fijn, alleen wat onhandig.
Hij wordt snel warm, veel functies.
min punt is dat hij mij te zwaar in de hand ligt, en de stoomfunctie knop zit bovenop het strijkijzer waardoor ik hem onder het strijken minder snel kan induwen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Lenie82 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goed strijkijzer voor al je kreukels!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden met deze stoomstrijkijzer. Doet wat ie moet doen: Kreukels uit je kleding strijken. Het produceert genoeg stoom om de hardnekkige kreukels snel eruit te strijken. Het waterreservoir is ook groot genoeg en deze kun je makkelijk bijvullen. Hij warmt ook snel op, je hoeft er nauwelijks op te wachten. Ik vind 'm niet zwaar in gebruik, ook niet licht. Jammer dat het snoer wat kort is.

Pluspunten

  • Goede stoompruductie
  • Strijkt kreukels moeiteloos weg
  • Niet zwaar

Minpunten

  • Kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sammilo 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

10,0
perfect strijkijzer makkelijk in de hand een grote watertank en warmt lekker snel op.

Stoom functie doet het goed met het strijken verschillende functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NeleW 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goed voor kleine strijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

8,0
Dit is een goed strijkijzer voor iemand die alleen is of samenwoont, ideaal voor kleine strijk. Het strijkijzer warmt snel op (zoals beloofd!), maar moet tussendoor wel vaak 'heropwarmen'. Gelukkig gebeurt dit ook snel. Het ligt goed in de hand en is zeer licht. Ook het stomen gebeurt heel krachtig, met 1 druk op de knop zijn je hardnekkigste plooien opnieuw glad.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • licht

Minpunten

  • warmt vaak op

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

iansel 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Klein en fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

7,0
Het is zeker een heel mooi en erg licht strijkijzer. Maar als je wat meer strijk hebt, dan zou ik een iets duurder toestel aanraden.
Het toestel glijdt namelijk iets minder goed over de kledij dan je zou verwachten.

Pluspunten

  • Licht
  • Mooi

Minpunten

  • Glijdt iets minder goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Steffy 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goed product, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC2678

Algemene score

8,0
Het product weegt niet veel en neemt weinig plaats in. Het heeft een mooi design. Gemakkelijk in gebruik. Het toestel warmt snel op en ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • weegt niet veel
  • neemt weinig plaats in
  • gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer