Braun TexStyle 9 SI 9188 BK - Reviews

Specificaties
Type
stoom
Vermogen
2800 watt
Continue stoom
50 g/min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun TexStyle 9 SI 9188 BK op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Luxe uitstraling

Geschreven voor: Braun TexStyle 9 SI 9188 BK

Algemene score

8,0
Strijken wordt een stuk aangenamer met een mooi strijkijzer. Bij mooi denk je wellicht eerder aan een auto, maar ook een strijkijzer mag best worden gezien.
Persoonlijk viel ik op de neutrale zwarte kleur. Stijlvoller dan de fancy kleurtjes rose, pink of mint groen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra, Zeeland 25-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuust, goed vlak strijkoppervlak, strijkt licht en soepel

Geschreven voor: Braun TexStyle 9 SI 9188 BK

Algemene score

9,0
Het strijken gaat zeer soepel, apparaat ligt goed in de hand, strijkoppervlak is vlak waardoor het wasgoed niet beschadigd wordt.

Pluspunten

  • Strijkt soepel
  • Gemakkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 9 SI 9188 BK

Algemene score

10,0
Fijn strijkijzer, betaalbaar, licht van gewicht ook wanneer deze gevuld is met water. Lang snoer. Temperatuur automatisch, stoom zelf in te stellen. 4 jaar garantie mooi meegenomen.

Pluspunten

  • temperatuur automatisch
  • stoom instelbaar
  • lichtgewicht, ook wanneer deze gevuld met water
  • betaalbaar
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann Van den Bossche 16-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

braun texstile 9

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 9 SI 9188 BK

Algemene score

9,0
prijs-kwaliteit prima strijkijzer, ligt licht in de hand. Past z'n temperatuur aan aan het soort te strijken stof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst 04-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer eenvoudig in het gebruik. Nooit meer verbrande kleren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 9 SI 9188 BK

Algemene score

9,0
Het apparaat is bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Instellen van de temperatuur is niet nodig. Je loopt dus niet meer het risico op het laten verbranden van je kleren.

Pluspunten

  • eenvoudig het gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hetty 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische strijkbout

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 9 SI 9188 BK

Algemene score

10,0
Al jaren gebruik in Braun apparatuur, waaronder mijn vorige strijkbout. Altijd goede kwaliteit met een mooie vormgeving. Deze strijkbout is extra makkelijk omdat hij zelf de juiste temperatuur kiest.

Pluspunten

  • goed resultaat bij het strijken
  • mooie vormgeving
  • ligt goed in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leny 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gewoon goed

Geschreven voor: Braun TexStyle 9 SI 9188 BK

Algemene score

9,0
Oude was 18 jaar oud. Dit is een handig apparaat, niet te zwaar en duidelijke beschrijving en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 14-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkijzer, Texstyle 9

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 9 SI 9188 BK

Algemene score

8,0
Strijkt geweldig. Gaat gemakkelijk over elke stofkwaliteit heen. Altijd de juiste temperatuur en een groot waterreservoir

Pluspunten

  • altijd de goede temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stoomstrijkijzer 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 9 SI 9188 BK

Algemene score

6,0
Ik vond hem eigenlijk te duur maar was in de actie bij Expert. Voorheen een tefal gehad maar wilde nu eens iets anders.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer