Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun IS5145BK op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Megens 13-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk in gebruik door de generator. Zorgt voor veel stoomproductie, waardoor je kleren snel gladgestreken zijn.
Werkt een stuk sneller dan mijn vorige stoomgenerator.

Pluspunten

  • Snel gladgestreken
  • Goede stoomproductie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cindy 12-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

8,0
super lichte stoomstrijkijzer, goede prijs/kwaliteit. doet wat ie moet doen. blij mee!

Reageer

Paul 08-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

9,0
Mooie stille en krachtige strijkmachine. Snel op temperatuur. Stoom wordt apart opgebouwd dus niet tijdens het stomen wat de meeste doen wat weer veel nattigheid veroorzaakt, hiervoor ook een Braun gehad tot volle tevredenheid, en deze lijkt de zelfde kwaliteit te hebben. Kortom een topper.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Geen water bij stomen
  • Stil
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

r**s@i**d.com 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

9,0
top ding ziet er mooi uit zeer licht gewicht fijn dat het reservoir uitneembaar is

Pluspunten

  • zwart
  • uitneembaar reservoir

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

9,0
Vorige Braun ging stuk na 5 jaar, hopelijk deze niet, ziet er goed uit. Werkt goed, enige nadeel zover ik kan zien is dat de afneembare watertank niet te reinigen is ivm een hardplastic filter wat ervoor zit. Bij de vorige kon ik dat ook niet reinigen omdat de Braun geen afneembare tank en als het water in de tank blijft staan kunnen daar algen in gaan groeien die er bijna niet uit te krijgen zijn (tip: bruistabletten werken dan het beste). Dat was denk ik het begin van het einde vermoed ik, Hopelijk krijg ik dat probleem hier niet.

Reageer

Closien 23-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te ontkalken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik het strijkijzer vast kan zetten (kan er niet afvallen en kinderen er niet afhalen) en het product is makkelijk te ontkalken en bij te vullen.

Pluspunten

  • Makkelijk te ontkalken
  • Vast zetten

Minpunten

  • Je moet nog steeds zelf strijken..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cuni 21-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

10,0
6 jaar geleden carestlye 5 voor het eerst gekocht nadat ik al 2 grote concurrenten slecht had ervaren. Oude is nu aan vervanging toe daarom zonder er bij na te denken weer een carestyle 5 besteld. Top product: duurzaam, krachtige stoom, licht en snel klaar voor gebruik. Aanrader!

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Snel klaar voor gebruik
  • Licht
  • Krachtige stoom
  • Mobiele watertank

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 26-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ongetwijfeld een aanrader!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

9,0
Na alle strijkijzers die ik gehad heb in 40 jaar vind ik de Stoomgenerator van Braun het fijnste .Ligt fijn in de hand .
De zool hoef je nooit schoon te maken is gewoon perfect .Strijkt alles op de zelfde stand je hoeft niets te verzetten .Ontkalken is fluitje van een cent .Aangezien dit mijn tweede Braun is is waterreservoir nu verbeterd is nu uitneembaar.Kleding is gewoon aardigheid om te strijken zelfs mijn man strijkt perfect en dat is toch wat waard.Prijs is misschien aan de hoge kant maar als je dit gewend bent wil je niet meer anders. Zonder te overdrijven een aanrader!!

Pluspunten

  • Stomen
  • Perfect strijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**n@m**s.nl 08-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geen spijt van

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

9,0
Goede uitleg van de werking en de voordelen werden door de verkoper zeer goed uitgelegd. En ze blijken nog te kloppen ook

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

e**t@g**l.com 06-10-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat! Fijn in de hand, is snel warm en heeft een enorme stoomkracht waardoor kreukels snel verdwijnen, net als de stapel strijk! Een aanrader!

Reageer

g**e@k**t.nl 09-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

My Family

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

10,0
Gebruik van het strijkijzer voelt lekker licht en soepel. Glijdt lekker over de kleren heen en doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Stoomfunctie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

9,0
Het is een fijn licht strijkijzer, wat makkelijk in gebruik is. Door de afgeronde onderkant achterkant je makkelijk over de knopen heen strijken. Ook het ontkalken is snel en makkelijk te doen.
Vond de aanschafprijs wel hoog maar met de lopende cash back actie was de prijs een stuk voordeliger. Goede aankoop geweest.

Pluspunten

  • Fijn licht handteerbaar strijkijzer
  • Makkelijk over knopen heen te strijken
  • Makkelijk te ontkalken

Minpunten

  • Prijzig in aanschaf

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Twee weken 01-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

9,0
Het is een perfect stoomstrijkijzer, je strijk de was met plezier weg.
Het is een hele fijne ervaring om je kleding mee te strijken.
Snel op tempratuur en licht in gebruik.
Ook het gebruik van de eco stand ben ik tevreden.

Pluspunten

  • Keuring afgewerkt
  • Dat je over knopen heen kan Stijken
  • Kabels voor stoom en elektriciteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

f**m@c**p.nl 01-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

10,0
Prima stoomgenerator strijk makkelijk mede vanwege de oplopende achterkant van het apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joopw 09-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel stoom en goede werking, voet niet deugdelijk

Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

6,0
Ik heb voor een Braun gekozen omdat ik meerder producten van dit merk heb en deze mij goed bevallen. Ook dit apparaat voldoet wel redelijk aan de verwachtingen, strijken op eco stand geeft voor mij al voldoende stoom. Overhemden zijn nu mooi glad en ik ben sneller klaar. De pomp maakt wel wat veel lawaai en ook de doorzichtige voet van het strijkijzer laat los aan een kant. Hiervoor moet ik de hele unit nu terug sturen naar Braun te reparatie...

Pluspunten

  • goede strijk resultaten
  • Veel stoom indien gewenst
  • lichte strijkbout

Minpunten

  • Degelijkheid voet laat te wensen over
  • Lawaai water pomp

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

vanderveldt 30-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne manier van strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

8,0
Werkt naar verwachting goede prijs kwaliteit verhouding.
Heb de stoom strijk ijzer goed gebruikt en het werkt naar behoren. Ik ben blij met de lange stroom draag en de grote reservoir en was ook doorslag gevend op de aankoop.

Pluspunten

  • grote resevoir
  • lange stroom draad

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun stoom strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

9,0
Snel op temperatuur, licht in de hand, veel stoom. Perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Goede service in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bahri 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Stoomgenerator IS5145BK zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

8,0
Zeer goede machine gezien de prijs kwaliteit verhouding.
Bovendien nog 40 euro cashback van Braun zelf.
Voorheen een dure stoomgenerator van concurrent gekocht en wat denk je? na 2 jaar en 2 maanden defect. Geen coulance geen garantie van concurrent.
Toen gezworen om nooit meer een concurrent merk te kopen.
Van Braun weet ik dat ze een hele goede service hebben.
Ooit een bodyshaver gekocht na 2 jaar mesje versleten, mesje was niet leverbaar kreeg een gratis een nieuwe machine! Echt top !!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • service
  • design
  • functies
  • compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 21-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk erg positief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

9,0
Nog even wennen aan m'n eerste stoomgenerator, maar dat gaat snel! Overhemden in no time glad en geen geduw meer. Stoomknop reageert direct en geeft ruim voldoende stoom af. Slang is lang en soepel genoeg.
Hopelijk gaat hij net zo lang mee als mn tandenborstel en scheer apparaat van Braun want die zijn (bijna) onverslijtbaar.

Pluspunten

  • eindresultaat
  • degelijk
  • eenvoudige bediening
  • Verwijderbare waterbak
  • Direct stoom na indrukken knop

Minpunten

  • doorzichtige bakje aan zijkant oogt fragiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun IS 5145BK CARESTYLE 5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS5145BK

Algemene score

8,0
Prima apparaat, werkt naar behoren. Voldoende slang, kabel en waterreservoir wat het strijken vergemakkelijkt. Tot op heden geen nadelen ontdekt.

Pluspunten

  • lengte stoomslang en kabel
  • snel opgewarmd
  • ruim reservoir (2 liter)
  • niet teveel poespas, gebruiksgemak dus erg groot

Minpunten

  • extra steamshot ontbreekt op deze variant

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews