Braun IS 5145 BK Stoom- en strijkijzers - Zwart - Reviews

Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun IS 5145 BK Stoom- en strijkijzers - Zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anand 01-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super strak met strijken van naden en zeer snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 BK Stoom- en strijkijzers - Zwart

Algemene score

8,0
Ik heb meerdere stoomstrijkijzers gehad maar deze is echt een waarvan je zoveel tijd mee kan besparen en moeiteloos alles netjes glad kan strijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PonoBro 16-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 BK Stoom- en strijkijzers - Zwart

Algemene score

8,0
Grote capaciteit waterreservoir en snel gebruiksklaar stoomgenerator.
Vooral de lichte strijkijzer voelt goed in de hand.

Pluspunten

  • Grote capaciteit waterreservoir
  • snel gebruiksklaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean 11-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijken met plezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 BK Stoom- en strijkijzers - Zwart

Algemene score

9,0
Strijken geen probleem meer, met dit apparaat, ben je snel door je was heen.
Ideaal geen temperatuur meer instellen, achter elkaar door strijken zonder van tevoren de was te sorteren.
Ook ideaal voor delicate stoffen, even met de stoom erover en klaar.
Tot nu toe blij met de aanschaf van dit prduct.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir.
  • Geen temperatuur meer instellen.
  • Geen was meer sorteren
  • Snel op temperatuur.

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean 11-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijken met plezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 BK Stoom- en strijkijzers - Zwart

Algemene score

9,0
Strijken kost geen moeite meer met dit apparaat, heerlijk licht, fijne grote watertank, gaat lang mee.
Voordeel en praaktisch is de korte contneu stoomafgifte door 2x op de stoomknop te drukken.
Ideaal om delicate stoffen te stomen door boven de stof te cirkelen.
Toch een valse vouw met 1 druk op de stoomknop is die wee verdwenen.
Kortom ideale strijkgenerator die strijken een fluitje van een cent maken.
Blij dat ik voor deze Braun gekozen heb,

Pluspunten

  • Groot waterreservoir.
  • Geen temperatuur instellen.
  • Geen was meer sorteren van te voren.

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 04-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne strijkzool, lichtgewicht apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 BK Stoom- en strijkijzers - Zwart

Algemene score

10,0
In 10 jaar heb ik 2 stoomgeneratoren van Tefal versleten. Daarom wilde ik nu een ander merk. Vanwege de extra garantie, de cashback actie en de heb ik voor Braun gekozen. Dit type heb ik gekozen omdat het gelijkwaardig is aan die ik had van Tefal en deze kreeg goede reviews. Vandaag voor het eerst gestreken en ik ben heel erg tevreden. Met de eco knop verdwenen de kreukels moeiteloos met dit lichtgewicht apparaat.

Pluspunten

  • Goede strijkzool met oplopende achterkant
  • Apparaat is licht van gewicht
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeddi roos 20-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoomsysteem Braun. Strijken is een feestje!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 BK Stoom- en strijkijzers - Zwart

Algemene score

9,0
Dit is een mooi apparaat. Strijken is vele eenvoudiger met dit stoomsysteem.
Vooral de grote kledingstukken strijkt veel sneller. De grote strijkplank staat stevig.

Pluspunten

  • Tijdwinst
  • easy lock, vergrendelen van de strijkbout.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Embe 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker licht

Geschreven voor: Braun IS 5145 BK Stoom- en strijkijzers - Zwart

Algemene score

9,0
Licht toestel. Goede greep en strijkt geweldig. Kan gelijk 2 liter water in waardoor je in één keer het strijkgoed weg ka werken.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Snel opgewarmd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.Kerkdijk 28-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stoom strijkijzer braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 BK Stoom- en strijkijzers - Zwart

Algemene score

9,0
na jaren gebruik van een stoomstrijkijzer moet ik aan een nieuwe deze was prijstechnische goed en stoom sterkte hoog

Pluspunten

  • 6.5bar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer